Укидање медицине као науке

Depor.jpg
Извор: Нулта тачка

Део ‘Операције коронапревара’ није само укидање здравствене заштите, већ и укидање медицине као науке. ‘Нова медицина’ намеће се као култ – веруј или ти нема помоћи!Уствари је обрнуто: ко у култ верује, нема му помоћи као што није било помоћи ни јадницима из култа ‘Храм народа’ који је предводио Џим Џонс и на самоубиство навео 918 људи, од чега 304 деце. Нови култ планира, нажалост, много већи број жртава. Практично свакодневно видимо нове жртве које корпоративни медији не умеју да објасне, али су сигурни – баш као што тврди култ – да то нема никакве везе с вакцинама.

Фармакомафијашке корпорације у спрези с корпоративним медијима и државном бирократијом укинули су медицинску науку која је важила до 2020. године постављајући пред камере искључиво лажне ауторитете, ефективно промотере религиозног култа који је заменио све оно што је научно важило до почетка ‘Операције коронапревара’:

Медицинска Енциклопедија (изд. Random House 1989)

MedEnc-2021-12-19_213204.jpg

Корона вируси – изазивају прехладуУкидањем медицине као науке, односно њеним превођењем у религијски култ, укида се у основи хумани свет и последњи трагови хришћанске цивилизације која се темељи на начелу ‘љуби ближњега свог’. Нови култ, као што смо већ описали, тежи да укине све конкурентске религије и наметне се као једина истина. Зна се чему то историјски увек води.

Укупне последице врло је тешко предвидети, али је Духовна хајдучија на свом фејсбук налогу поставила одличан текст који указује на могући развој ситуације у будућем глобалистану. Текст преносимо у целости:kovid-lekari.jpg
Source / Извор: Духовна хајдучија

* * * БЕЛИ „ЦРВЕНИ КМЕРИ“* * * *

У Француској је пре неки дан на високом нивоу одржана трибина под насловом „Да ли се пацијенти који су одбили вакцинацију аутоматски одричу и права на реанимацију?“ Питање је, заправо, реторичко и еуфемистичко, јер практично подразумева одговор који звучи сурово: „Ако нећете вакцину, онда значи нећете ни реанимацију!“ Лицемерни лекари – учесници поменуте трибине дрско прозивају невакцинисане и позивају их „да буду доследни“ и логични („ако ово, у том случају и оно“). Овакво резоновање медицинске струке је један од последњих смртних удараца који Запад задаје хуманости. А др Андре Грималди, који је на срамној трибини водио главну реч је – које ли ироније! – још 2011. објавио манифест под насловом, ни мање ни више него: „За једно егалитарно и солидарно здравство“! Од свеопште једнакости до принципијелне дискриминације и апртхејда за десет година – где је ту доследност, докторе? Само, њега нема ко то јавно да пита.

Шта остаје од Хипократове заклетве када се описана логика систематски примени и у медицини институционализује тврдња „Ви сте одговорни за ваше здравствено стање(!)“ са наставком „…те стога друштво/држава није дужна да вам пружа здравствену заштиту“? Данас се на столу пред водећим медицинским стручњацима Француске, земље која од пре неки дан председава ЕУ, налази предлог да се невакцинисанима ускрати реанимација. И то ће проћи, не само зато што сви медији преносе садржај поменуте трибине а ниједно супротно гледиште, већ и због тога што ОНИ тако кључне „расправе“ јавно ни не започињу ако већ нису унапред одлучили како ће се оне завршити. И онда ће сви остали морати да се саобразе „стандардима европске породице“, иначе следи критика бриселског ЦК и одговарајуће глобе. А шта ће по истој овој логици бити сутра? „Пушите? Онда немате права на лечење од рака плућа, или било које болести коју је ваш порок могао изазвати.“ А прекосутра – „Дебели сте, па се још жалите на притисак, шећер и срчане проблеме? Па ко вам је крив што се нисте здраво хранили, нећете ваљда да вас ми лечимо?“ Логика „Сами сте криви!“ може да се одвија у недоглед („Зашто сте пили алкохол? Зашто се нисте бавили спортом?“ итд), све до правих чудовишности: „Аха! Ви бисте да лечимо ваше дете од ретке и тешке болести? Па што се нисте обавестили и абортирали? Сад се то може и у деветом месецу трудноће.“

Све је ово у великој мери последица похлепе и издаје. Заправо се спровођењем описане логике принцип државне здравствене заштите замењује механизмима по којима функционишу приватна осигуравајућа друштва. А друштво у коме живите и држава којој плаћате порез пере руке од вас, неодговорних према себи, али и према другима. „Сами сте криви, а очекујете да заузимате болнички кревет неком ко га заслужује? Е шипак!“ (узгред, у Француској је само у 2020. број болничких лежајева смањен за више од 5.000) Али, то чак и није најгоре у свему. Најстрашније је учешће лекара у тој бездушној дехуманизацији, која Хипократову заклетву буквално претвара у „хипокрИтову“. Но, посебно је перверзно што међу медицинским стручњацима и особљем има, заправо, релативно мало монструма и проданих душа. Лекари су у овом злочиначком подухвату у огромној већини углавном несвесни саучесници. Како је до тога могло доћи?

Дакле, када се похлепа и издаја оставе по страни, разлог за описану пропаст је незнање. Узрок незнања је, пак, оно што се назива „специјализацијом“, а што је у ствари најчешће обична „фах-идиотија“. Специјалиста за једну област добро ће пазити да се „не меша колеги у његов домен“ (јер не воли да се неко петља у његов). Тако ће, на пример, неки изврсни пулмолог или кардиолог својеврсном аутоцензуром себи укинути право да размишља о оправданости вакцинације: „Ако мој колега вирусолог/епидемиолог тврди да су оне делотворне, онда је то тако!“ А тај колега је најчешће неки „ауторитет“ којем се даје простор у медијима. У крајњој инстанци, многи лекари својим пацијентима не дају друго до савет који се може прочитати на рекламним паноима у возилима градског саобраћаја. Лепа стручност, нема шта! Но, у томе има и нешто добро: ако један лекар себи дозвољава да као превентиву цитира пропагандне билборде (које је поставила фармацеутска компанија), онда и пацијент има не само право, него и посредни благослов „струке“ да мућне својом главом, тим пре што се о његовој и ради. Остављен на цедилу, обични човек је истовремено и подстакнут да сам истражује и у том процесу дође не само до другог (second opinion), него до свог личног мишљења по датом питању. Умрети се кад-тад мора, али је, како то наш народ каже, увек боље „да не умрем глуп“.

*Уместо краћег и ефектнијег наслова „БЕЛИ КМЕРИ“, аутори су се определили за овај како не би оклеветали и увредили знаменити историјски народ Кмера (који чини већину становништва данашње Камбоџе) и њихово наслеђе оличено у Ангкор Вату и другим ремек-делима уметности и културе. Али, сматрамо да је алузија на истребитељски комунистички покрет „Црвених Кмера“, о коме се више него довољно зна, сасвим на месту.

* * * КРАЈ ТЕКСТА * * *

У међувремену, аустралијска влада била је присиљена да призна велики број нежељених ефеката након вакцинације, и понудила некима од 79.000 жртава одштету у висини од преко 600.000 долара:

Слаба је то утеха жртвама, али бар може бити основ за утужење код свих људи који су претрпели штету, нарочито онима који живе у Англо-саксонском систему прецедентног права. И истовремено, то је још један у низу јаких доказа да су вакцине штетније од наводне болести.

Вратимо се, на крају још једном Духовној хајдучији. Ко год био иза овог сајта, неке ствари је веома добро сложио, тако да читалац ухваћен у дезинформативном хаосу може да нађе ослонац читајући тамо постављене текстове и извуче се испод хипнотизујућег утицаја корпоративних медија. Зато за крај препоручујем још један, оптимистичан текст који свакако ваља прочитати:

СУМРАК ИДЕОЛОГИЈЕ


Always remember Julian Assange was the first to expose global criminals
Не заборавите да је Џулијан Асанж први разоткрио глобалнe злочинце* * *

Related posts / Повезани текстови:

Coronavirus Hoax: Losing Believers [eng/срп] Коронапревара: губљење верника

The Great Inquisitor

A perfect crime against humanity [eng/срп] Савршен злочин против човечности

Organization of resistance [eng/срп] Организација отпора

Ослепљивање Србије (Serbian)

Coronavirus Hoax: From Ideology to Religion [eng/срп] Коронапревара: Од идеологије до религије

Building Back Better Great Reset [eng/срп] Изградња бољег великог ресетовања

Vaccinazism: Meanwhile in the EU Parliament… [eng/срп] Вакцинацизам: У међувремену, у ЕУ парламенту…

The Real Anthony Fauci [eng/срп] Прави Ентони Фаучи

The Thinking Stuff, 12th Dose – Vaccinazism [eng/срп] Ствари за размишљање, 12. доза – Вакцинацизам

Agent Smith [eng/срп] Агент Смит

World Council for Health Declaration against ‘vaccination’ [eng/срп] Декларација Светског савета за здравље против ‘вакцинације’

Russia in the Corona Theater [eng/срп] Русија у Корона Театру

THE WAR: A Psychopath Contest [eng/срп] РАТ: Конкурс за психопату

Coronavirus Hoax: Canaries from the coalmine [eng/срп] Коронапревара: Канаринци из рудника

SERBIA: Road Blockade Protest on December 11th 2021 [eng/срп] СРБИЈА: Блокада протест 11. децембра 2021

URGENT: Covid-19 Spy App on Your ‘SmartPhone’ [eng/срп] ХИТНО: Шпијунска Ковид-19 апликација на вашем ‘паметном телефону’

It’s Official: We Live in a Nazi World [eng/срп] Озваничено: Живимо у нацистичком свету

SERBIA: Disinformation Media [eng/срп] СРБИЈА: Дезинформативни медији

SERBIA: Protest Blockade of the Roads [eng/срп] СРБИЈА: Протестна блокада путева

Simple Truth [eng/срп] Проста истина

Things you won’t see on TV [eng/срп] Ствари које нећете видети на ТВ-у

Omicron Panic and Deadly ‘Vaccines’ [eng/срп] Омикрон паника и смртоносне ‘вакцине’

Japan ‘miracle’ [eng/срп] Јапанско ‘чудо’

Of Demons and Kids II [eng/срп] О демонима и деци II

Ствари које треба видети на српском (Serbian)

Of Demons and Kids [eng/срп] О демонима и деци

Self-defense mode [eng/срп] Модус самоодбране

Cover Up [eng/срп] Заташкавање

BREAKING: Rampage in Rotterdam [eng/срп] УДАРНА ВЕСТ: Бес у Ротердаму

BREAKING: Austria imposes compulsory vaccination from February 1st [eng/срп] УДАРНА ВЕСТ: Аустрија уводи обавезну вакцинацију од 1. фебруара

A Modern Holocaust [eng/срп] Савремени холокауст

Australia Cries Help! [eng/срп] Аустралија зове упомоћ!

BREAKING: World’s first nationwide lockdown for the unvaxxed [eng/срп] УДАРНА ВЕСТ: Прво закључавање за невакцинисане на свету

New wave of protests against ‘the measures’ [eng/срп] Нови талас протеста против ‘мера’

Србија: ПОСЛЕДЊЕ УПОЗОРЕЊЕ – приватизација Института „Јарослав Черни“

The Thinking Stuff, 11th Dose – Vaccinazism [eng/срп] Ствари за размишљање, 11. доза – Вакцинацизам

Вакцинацистичка пропаганда као пророчанство судњег дана (Serbian)

Israel & Palestine [eng/срп] Израел и Палестина

Italy: Ending the Big Lie [eng/срп] Италија: Крај велике лажи

Evolution [eng/срп] Еволуција

BREAKING: Federal Court of Appeals issued a temporary halt to Biden’s vaccine mandate [eng/срп] УДАРНА ВЕСТ: Савезни апелациони суд блокирао Бајденов указ о обавезној вакцинацији

904%: True ‘vaccine’ damage [eng/срп] 904%: Истинска штета од ‘вакцина’

The seeds of awakening [eng/срп] Семе буђења

Logic and Science Against the ‘Vaccines’ [eng/срп] Логика и наука против ‘вакцина’

Second Procession of the National Assembly in Smederevo [eng/срп] Друга литија свенародног сабрања у Смедереву

Позив на литију свенародног сабрања у Смедереву (Serbian)

Сумњиво саопштење за штампу о Фајзер/Бионтек појачивачу (Serbian)

“Let’s go Brandon!” goes Global

Ivermectin – True Story [eng/срп] Ивермектин – истинита прича

Serbia: Discriminated citizens [eng/срп] Србија: Грађани другог реда

Call to Protest Against Covid Passes in Smederevo [eng/срп] Позив на потест против ковид пропусница у Смедереву

First Incidents – Protests Against Covid Passes in Serbia [eng/срп] Први инциденти – Протести против ковид пропусница у Србији

Protests Against Covid Passes in Serbia [eng/срп] Протести против Ковид пропусница у Србији

BREAKING NEWS: Covid Passes in Serbia! [eng/срп] УДАРНА ВЕСТ: Ковид пропуснице у Србији!

Too Honest to run the Corporate Media? [eng/срп] Превише поштен да би водио корпоративни медиј?

Hinky Philanthropist [eng/срп] Нервозни филантроп

A Pinnacle of Absurdity [eng/срп] Врхунац апсурда

Vaccine Report [eng/срп] Извештај о вакцинама

Fetal Cells in Pfizer’s ‘vaccine’ [eng/срп] Фетусне ћелије у Фајзеровој ‘вакцини’

German ‘vaccine’ investigation [eng/срп] Немачка истрага ‘вакцина’

Canadian Conspiracy [eng/срп] Канадска завера

Covid Tyranny in Australia [eng/срп] Ковид тиранија у Аустралији

Physicians’ Declaration – Rome 2021 [eng/срп] Лекарска декларација – Рим 2021.

Trouble in vaxxers paradise [eng/срп] Невоља у вакцинашком рају

Procession of the National Assembly in Smederevo [eng/срп] Крсни ход свенародног сабрања у Смедереву

Fake Covid Passes: Cowardice and its consequences [eng/срп] Лажне ковид пропуснице: Кукавичлук и последице

Internet of Bodies – Total Control [eng/срп] Интернет тела – потпуна контрола

Have we lost moral compass? [eng/срп] Јесмо ли изгубили морални компас?

Текстови о коронапревари на српском које треба прочитати (Serbian)

Serbian HM issues evidence of Coronavirus Hoax [eng/срп] Српско МЗ издаје доказ о коронапревари

Awakening in Serbia [eng/срп] Буђење у Србији

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part X – Brainwashing Edition [eng/срп] Коронапревара: Ствари за размишљање, део X – Издање из перионице мозгова

Dissapointed Dr. Death [eng/срп] Др Смрт је разочаран

Patients Without Rights [eng/срп] Пацијенти без права

Organization and Radicalization [eng/срп] Организација и радикализација

Report from the Smederevo protest [eng/срп] Извештај са протеста у Смедереву

New Testimonies of Coronavirus Hoax [eng/срп] Нова сведочанства о коронапревари

Protest Against Medical Tyranny in Smederevo [eng/срп] Протест против медицинске тираније у Смедереву

You’ll own nothing, and you’ll be happy [eng/срп] Нећете имати ништа и бићете срећни

A Patented Man [eng/срп] Патентирани човек

The Hidden Answers [eng/срп] Скривени одговори

Australia is Burning [eng/срп] Аустралија гори

Panic escape from Afghanistan and the Coronavirus Hoax [eng/срп] Панично бекство из Авганистана и коронапревара

‘Pandemic’ Profiteers [eng/срп] ‘Пандемијски’ профитери

Pfizer Leak: Contract with the devil [eng/срп] Процурело из Фајзера: уговор са ђаволом

Totalitarianism [eng/срп] Тоталитаризам

Coronavirus Hoax: They are coming for the Children [eng/срп] Коронапревара: Долазе по децу

A Patented Hoax and Fake-Checkers [eng/срп] Патентирана превара и лажни контролори

Resist!

Nuremberg Code [eng/срп] Нирнбершки кодекс

Judas’ silver coins [eng/срп] Јудини сребрњаци

Nazis Behind the Vax Pass [eng/срп] Нацисти иза вакциналног пасоша

Vacci-Express to Hell [eng/срп] Вакци-експрес до пакла

Self-Assembling Morgellons [eng/срп] Самоспајајући моргелони

Creation of a Hoax Network [eng/срп] Стварање преварантске мреже

VAERS Alert [eng/срп] Аларм из ВАЕРС-а

Mass Protests and a Shameful Role of RT [eng/срп] Масовни протести и срамна улога РТ

Одбијање лечења невакцинисаних пацијената – злочин у пракси

Coronavirus Hoax: Legalization of а Crime [eng/срп] Коронапревара: Легализација злочина

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part IX [eng/срп] Коронапревара: Ствари за размишљање, део IX

Council of Europe Hidden Resolution 2361 [eng/срп] Сакривена Резолуција 2361 Савета Европе

Big Pharma: Profits Above Life [eng/срп] Фармакомафија: Профит важнији од живота

Ivermectin vs. Vaccines: Propaganda and Truth [eng/срп] Ивермектин против вакцинa: Пропаганда и истина

The True Efficacy of Covid ‘Vaccines’ [eng/срп] Истинска ефикасност ковид ‘вакцина’

COVID Hospital [eng/срп] Ковид болница

A Sordid Affair [eng/срп] Прљава афера

Ivermectin – Results in India and Mexico [eng/срп] Ивермектин – резултати у Индији и Мексику

Cracks in Corporate Media [eng/срп] Пукотине у корпоративним медијима

Vaccine Victims in Finland [eng/срп] Жртве вакцинације у Финској

VAERS & EUDRA Data and Bioterrorism [eng/срп] Подаци из ВАЕРС-а, ЕУДРА-е и биотероризам

Агенда 2030 УН: Корпоративни пакао који долази

German Ministry of Health Confirms Coronavirus is a Hoax [eng/срп] Немачко министарство здравља потврђује коронапревару

Како постати зомби

Abolition of Law and Freedoms in Serbia [eng/срп] Укидање права и слобода у Србији

Kolakušić Destroys Coronavirus Hoax [eng/срп] Колакушић разара коронапревару

Politicizing Pandemic [eng/срп] Политизација пандемије

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part VIII [eng/срп] Коронапревара: Ствари за размишљање, део VIIIArchived Coronavirus Files – May 2021 (184–187)

Archived Coronavirus Files – April 2021 (177–183)

Archived Coronavirus Files – March 2021 (165–176)

Archived Coronavirus Files – February 2021 (162–164)

Archived Coronavirus Files – January 2021 (147–161)

Archived Coronavirus Files – December 2020 (131–146)

Archived Coronavirus Files – November 2020 (115–130)

Archived Coronavirus Files – October 2020 (101–114)

Archived Coronavirus Files – September 2020 (92–100)

Archived Coronavirus Files – August 2020 (77–91)

Archived Coronavirus Files – July 2020 (61–76)

Archived Coronavirus Files – June 2020 (52–60)

Archived Coronavirus Files – May 2020 (35–51)

Archived Coronavirus Files – April 2020 (17–34)

Archived Coronavirus Files – March 2020 (1–16)HIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Access Hive through Ecency
Приступите Хајву кроз Ecency


Hive on Board-2022-01-04_114837.jpg
Access Hive through On Board
Приступите Хајву кроз On BoardUniversal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
2 Comments
Ecency