Сумњиво саопштење за штампу о Фајзер/Бионтек појачивачу

BioNTech-2021-10-25_180722.jpg
Source / Извор: investors.biontech.de


Original text in German and EnglishПревара из дана у дан добија све гротескније размере. Фајзер и Бионтек објавили су 21. октобра саопштење у коме поносно представљају бустер (појачивач) дозу своје ‘вакцине’ као изузетно ефикасну, наводећи чак 95,6% вишу ефикасност у односу на вакцинисане са две дозе без појачивача. Ову скандалозну лаж лепо је развалио наш @stayoutoftherz, па вам на увид представљам превод његове анализе овог криминалног саопштења:

* * * Original text in German and English * * *

У саопштењу за штампу од 21. октобра, Бионтек је објавио почетне податке о ефикасности своје допунске вакцине против ковида-19, али оно отвара више питања него што даје одговора.

image.png

Иначе, сами подаци студије НИСУ доступни за увид, пошто још нису објављени (никакви подаци нису показани, само је речено да ће они бити достављени ускоро).

Шта се у њему каже?

Према тексту службе за односе с јавношћу (ПР), 10.000 двоструко вакцинисаних од 16 година па надаље (просечна старост 53 године), код којих је последња вакцинација била у просеку пре 11 месеци, подељено је у 2 групе од по 5000. Једна група примила је допунску вакцину (у истој дози), а друга плацебо. У групи двоструко вакцинисаних било је 109 симптоматских ковид-19 „случајева“, а у групи троструко вакцинисаних само 5 „случајева“. Затим је поново (као и први пут) коришћен прорачунски трик и израчуната је релативна ефективност од 95,6%. О овој превари сам већ писао овде (немачки).

Важно би заправо било да људи узму у обзир однос корист–ризик у апсолутном смањењењу ризика! Ризик за ковид-19 без појачивача био је 109/5000 према ПР тексту, односно 2,18%, у групи за бустер био је 0,10%, што значи да је апсолутно смањење ризика од треће инјекције само око 2,08%. Осим тога, у саопштењу се потпуно не говори да ли је 109 „случајева“ имало тежи или лакши ток и каква је била старосна расподела. Да је 5 случајева након бустера имало генерално блажи ток, онда би то вероватно било поменуто у ПР навијачком тону.

Професор Угур Сахин, извршни директор и саоснивач Бионтека, лукаво коментарише „На основу ових резултата, верујемо да би … допунске вакцинације могле да играју важну улогу у продуженом обуздавању пандемије и повратку у нормалу.“ Дакле, да се он пита: нема повратка у нормалан живот без појачивача. Нечувено!

Време посматрања после треће вакцинације било је у просеку само 2,5 месеца! Зашто тако кратко? Можда зато што подаци из Израела показују да ефекат чак и допунске вакцинације почиње да опада након два месеца и да су страховали од разводњавања резултата? Kако би неко могао да ували податке за 75 дана ако појачивач пружа „заштиту“ најмање 6 месеци? Вероватно на исти начин на који сте успешно „доказали“ на подацима за два месеца да је вакцинација „безбедна“! Успело је, сви су се сложили са тим, од ЕМА/ФДА до пажљиво пробраних водећих научника до медија. Па зашто не учинити исто опет?

Вреди такође напоменути: учесталост „случајева“ короне међу оним двоструко вакцинисаним учесницима студије у просеку од 53 године старости била је 109 међу 5000 након 2,5 месеца, што је недељна инциденца на 100.000 од 203!

У почетној студији код невакцинисаних, инциденција је била само око 59 – скоро четири пута нижа него код двоструко вакцинисаних (извор, 162 међу 19.000 после 100 дана)! Односно, ризик од болести је значајно повећан вакцинацијом (студије не доказују да је Делта више од 4 пута заразна од оригиналне варијанте)! Ово такође одговара запажањима у мом окружењу и на Твитеру: вакцинисани људи се чешће разбољевају и имају, наизглед, компромитован имуни систем.

Закључак

Приказани подаци изражено су непотпуни, изнесени у року од само 2,5 месеца и заправо су бескорисни без прецизирања тежине случајева и старосне дистрибуције пацијената.

Појачивачи смањују ризик од болести за 2%, али вероватно имају лошу толеранцију, баш као и друга ковид вакцина (садрже идентичан активни састојак и дозу). За млађе људе, однос ризика и користи је због тога још гори са појачивачима. Већ оштећен имуни систем се даље мења и сужава.

Без обзира на све, појачавање је већ уобичајена пракса и већ га је одобрила Европска медицинска агенција (ЕМА) у очекивању послушности. Вакцинисани људи добијају писма са датумима допунске вакцинације, а да и не знају какво им је стање антитела!

Бојим се лоших ствари по здравље (вакцинисане) популације. Још већи ће бити притисак на невакцинисане, како би нестали као контролна група, и како гигантска превара преко леђа народа не би била толико упадљива.

Изворни текст: @stayoutoftherz/jubelmeldung-uber-die-wirksamkeit-der-booster-impfung-96percent-statt-2percent

* * * Крај превода * * *

Коментар:

Молим вас, прочитајте овај део још једном:

Вреди такође напоменути: учесталост „случајева“ короне међу оним двоструко вакцинисаним учесницима студије у просеку од 53 године старости била је 109 међу 5000 након 2,5 месеца, што је недељна инциденца на 100.000 од 203! У почетној студији код невакцинисаних, инциденција је била само око 59 – скоро четири пута нижа него код двоструко вакцинисаних (извор, 162 међу 19.000 после 100 дана)! Односно, ризик од болести је значајно повећан вакцинацијом!

Дакле, то су подаци саме криминалне организације Фајзер, односно њене фирме-ћерке Бионтека. Према њиховим подацима ‘вакцина’ не само да не помаже, већ уништава ваш имуни систем и излаже вас ризику обољевања. За то време, 40 разбојника из фармакомафије од почетка ‘пандемије’ ушло је на Форбсову листу милијардера!

Понављам линк на оригинални Форбсов текст ако сте га пропустили у првобитно постављеном тексту:

Milijarderi-2021-10-25_144125.jpg
Source / Извор: Forbes.com

Ако вам ни то од доказа није довољно, погледајте шта каже творац мРНА технологије, др Роберт Мелоун, у преведеном интервјуу за интернет-станицу Тhе Hiddеn Gатеwаy под насловом: Потпуно вакцинисани су КОВИД „суперширитељи“, каже пионир мРНА технологије.

Ето зашто је Новак Ђоковић одбио да игра у Аустралији уколико остане на снази обавеза вакцинације:И ето зашто су људи почели да се окупљају испод прозора криминалцима који воде превару у тзв. ‘кризном штабу’:

Журка код Кона у Београду


Журка код Тиодоровића у НишуИ ето хистеричних чланака чак и на Спутњику у одбрану криминалаца који су нам остали дужни робију још од 2009, кад су страховито задужили државни буџет, а уместо њих у притвору је више од осам месеци провела Светлана Вукајловић, која је била генерални директор Републичког завода за здравствено осигурање, као да је она организовала превару и одлучивала о набавкама прескупих и непотребних ‘вакцина’ страних произвођача.

Кад све то погледате, прочитате и проверите, придружите нам се на протесту против ковид пропусница. Добро сте дошли!

Obavestenje.jpg

Never forget Julian Assange was the first to expose global criminals
Не заборавите да је Џулијан Асанж први разоткрио глобалнe злочинце* * *

Related posts / Повезани текстови:

“Let’s go Brandon!” goes Global

Ivermectin – True Story [eng/срп] Ивермектин – истинита прича

Serbia: Discriminated citizens [eng/срп] Србија: Грађани другог реда

Call to Protest Against Covid Passes in Smederevo [eng/срп] Позив на потест против ковид пропусница у Смедереву

First Incidents – Protests Against Covid Passes in Serbia [eng/срп] Први инциденти – Протести против ковид пропусница у Србији

Protests Against Covid Passes in Serbia [eng/срп] Протести против Ковид пропусница у Србији

BREAKING NEWS: Covid Passes in Serbia! [eng/срп] УДАРНА ВЕСТ: Ковид пропуснице у Србији!

Too Honest to run the Corporate Media? [eng/срп] Превише поштен да би водио корпоративни медиј?

Hinky Philanthropist [eng/срп] Нервозни филантроп

A Pinnacle of Absurdity [eng/срп] Врхунац апсурда

Vaccine Report [eng/срп] Извештај о вакцинама

Fetal Cells in Pfizer’s ‘vaccine’ [eng/срп] Фетусне ћелије у Фајзеровој ‘вакцини’

German ‘vaccine’ investigation [eng/срп] Немачка истрага ‘вакцина’

Canadian Conspiracy [eng/срп] Канадска завера

Covid Tyranny in Australia [eng/срп] Ковид тиранија у Аустралији

Physicians’ Declaration – Rome 2021 [eng/срп] Лекарска декларација – Рим 2021.

Trouble in vaxxers paradise [eng/срп] Невоља у вакцинашком рају

Procession of the National Assembly in Smederevo [eng/срп] Крсни ход свенародног сабрања у Смедереву

Fake Covid Passes: Cowardice and its consequences [eng/срп] Лажне ковид пропуснице: Кукавичлук и последице

Internet of Bodies – Total Control [eng/срп] Интернет тела – потпуна контрола

Have we lost moral compass? [eng/срп] Јесмо ли изгубили морални компас?

Текстови о коронапревари на српском које треба прочитати (Serbian)

Serbian HM issues evidence of Coronavirus Hoax [eng/срп] Српско МЗ издаје доказ о коронапревари

Awakening in Serbia [eng/срп] Буђење у Србији

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part X – Brainwashing Edition [eng/срп] Коронапревара: Ствари за размишљање, део X – Издање из перионице мозгова

Dissapointed Dr. Death [eng/срп] Др Смрт је разочаран

Patients Without Rights [eng/срп] Пацијенти без права

Organization and Radicalization [eng/срп] Организација и радикализација

Report from the Smederevo protest [eng/срп] Извештај са протеста у Смедереву

New Testimonies of Coronavirus Hoax [eng/срп] Нова сведочанства о коронапревари

Protest Against Medical Tyranny in Smederevo [eng/срп] Протест против медицинске тираније у Смедереву

You’ll own nothing, and you’ll be happy [eng/срп] Нећете имати ништа и бићете срећни

A Patented Man [eng/срп] Патентирани човек

The Hidden Answers [eng/срп] Скривени одговори

Australia is Burning [eng/срп] Аустралија гори

Panic escape from Afghanistan and the Coronavirus Hoax [eng/срп] Панично бекство из Авганистана и коронапревара

‘Pandemic’ Profiteers [eng/срп] ‘Пандемијски’ профитери

Pfizer Leak: Contract with the devil [eng/срп] Процурело из Фајзера: уговор са ђаволом

Totalitarianism [eng/срп] Тоталитаризам

Coronavirus Hoax: They are coming for the Children [eng/срп] Коронапревара: Долазе по децу

A Patented Hoax and Fake-Checkers [eng/срп] Патентирана превара и лажни контролори

Resist!

Nuremberg Code [eng/срп] Нирнбершки кодекс

Judas’ silver coins [eng/срп] Јудини сребрњаци

Nazis Behind the Vax Pass [eng/срп] Нацисти иза вакциналног пасоша

Vacci-Express to Hell [eng/срп] Вакци-експрес до пакла

Self-Assembling Morgellons [eng/срп] Самоспајајући моргелони

Creation of a Hoax Network [eng/срп] Стварање преварантске мреже

VAERS Alert [eng/срп] Аларм из ВАЕРС-а

Mass Protests and a Shameful Role of RT [eng/срп] Масовни протести и срамна улога РТ

Одбијање лечења невакцинисаних пацијената – злочин у пракси

Coronavirus Hoax: Legalization of а Crime [eng/срп] Коронапревара: Легализација злочина

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part IX [eng/срп] Коронапревара: Ствари за размишљање, део IX

Council of Europe Hidden Resolution 2361 [eng/срп] Сакривена Резолуција 2361 Савета Европе

Big Pharma: Profits Above Life [eng/срп] Фармакомафија: Профит важнији од живота

Ivermectin vs. Vaccines: Propaganda and Truth [eng/срп] Ивермектин против вакцинa: Пропаганда и истина

The True Efficacy of Covid ‘Vaccines’ [eng/срп] Истинска ефикасност ковид ‘вакцина’

COVID Hospital [eng/срп] Ковид болница

A Sordid Affair [eng/срп] Прљава афера

Ivermectin – Results in India and Mexico [eng/срп] Ивермектин – резултати у Индији и Мексику

Cracks in Corporate Media [eng/срп] Пукотине у корпоративним медијима

Vaccine Victims in Finland [eng/срп] Жртве вакцинације у Финској

VAERS & EUDRA Data and Bioterrorism [eng/срп] Подаци из ВАЕРС-а, ЕУДРА-е и биотероризам

Агенда 2030 УН: Корпоративни пакао који долази

German Ministry of Health Confirms Coronavirus is a Hoax [eng/срп] Немачко министарство здравља потврђује коронапревару

Како постати зомби

Abolition of Law and Freedoms in Serbia [eng/срп] Укидање права и слобода у Србији

Kolakušić Destroys Coronavirus Hoax [eng/срп] Колакушић разара коронапревару

Politicizing Pandemic [eng/срп] Политизација пандемије

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part VIII [eng/срп] Коронапревара: Ствари за размишљање, део VIII

‘Врли нови’ корпоративни свет

Puppet Rebellion [eng/срп] Побуна марионете

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part VII [eng/срп] Коронапревара: Ствари за размишљање, део VII

India: Truth at stake [eng/срп] Индија: Истина на ломачи

ModeRNA Operating System and the Ethics of Big Pharma corporations [eng/срп] Оперативни систем МодеРНА и етика фармацеутских корпорација

Coronavirus Hoax & CNN: Fear Sells [eng/срп] Коронапревара и ЦНН: Страх се продаје

The Great Reset Through World Pandemic Treaty [eng/срп] Велико ресетовање светским пандемијским пактом

Return to the truth? [eng/срп] Повратак истини?

Forcing the Vaccination [eng/срп] Принуда на вакцинацију

Serbia: Open terror and resistance [eng/срп] Србија: Отворени терор и отпор

Crime Without Punishment [eng/срп] Злочин без казне

New World Disorder

Easter Egg from Germany! [eng/срп] Васкршње јаје из Немачке!

Next (Lock)step: Climate Lockdowns! [eng/срп] Следећи корак: Климатска затварања!

World Wide Rally For Freedom & Democracy – LIVE!

World Wide Rally For Freedom & Democracy [eng/срп] Светски скуп за слободу и демократију

‘Conspiracy Theory’ Becomes Truth [eng/срп] ‘Теорија завере’ постаје истина

Lint Roller Man and Covid-19 Freedom Index [eng/срп] Човек с ваљком и Ковид-19 Индекс слободе

The State of Billgatesistan! [eng/срп] Држава Билгејтсистан!

UK: Wasting Money and Writing Fiction [eng/срп] ВБ: Траћење пара и измишљотине

Question, questions… [eng/срп] Питања, питања…

Lone Star Breaking Ranks [eng/срп] Усамљена Звезда иступа из игре

Коронапревара: Вакцинација у Србији и ковид пасоши (Serbian)Archived Coronavirus Files - February 2021

Archived Coronavirus Files – January 2021

Archived Coronavirus Files – December 2020

Archived Coronavirus Files – November 2020

Archived Coronavirus Files – October 2020

Archived Coronavirus Files – September 2020

Archived Coronavirus Files – August 2020

Archived Coronavirus Files – July 2020

Archived Coronavirus Files – June 2020

Archived Coronavirus Files – May 2020

Archived Coronavirus Files – April 2020

Archived Coronavirus Files – March 2020HIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Access Hive through Ecency
Приступите Хајву кроз Ecency


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
2 Comments
Ecency