Вакцинацистичка пропаганда као пророчанство судњег дана

Ivermectin-metaci.png
Source / Извор: c19ivermectin.com


Лаж увек носи последице. Што је лаж већа, теже су њене последице. Кад лаж постане толико очигледна, а последице тако разорне да коштају живота мноштво људи, морате се питати о мотивима лажова који и даље гурају исту лаж…



Да видимо најпре ко су највећи лажови у Србији. На врху лажи свакако је ‘кризни штаб’, продужена руке Светске здравствене организације (СЗО). А кључна тачка њихових лажи тренутно је напор да Ивермектин представе као штетан, иако су и Мерк и Фајзер већ најавили да ће ускоро пустити у промет ‘лек против ковида 19 који смањује хоспитализације и смртност код 50 одсто пацијената’ (Мерк), односно ‘пилуле против ковида које у комбинацији с леком за ХИВ, смањују вероватност хоспитализације и смрти за 89 одсто’ (Фајзер).

‘Кризни штаб’ је ту да својски подржи лаж корпоративних медија како се [ 1.] Ивермектин користи у ветерини а само у појединим изузетним случајевима код људи, да [ 2.] нигде није одобрен за лечење ковид болесника, и да [ 3.] уопште није испитан.

[ 1.] Прву лаж описали смо и размонтирали већ у тексту под насловом „Ивермектин – истинита прича“.

[ 2.] Друга лаж оповргнута је објавом Словачког министарства здравља од 27. јануара 2021. којом су постали званично прва држава која је формално одобрила и регистровала Ивермектин у превенцији и лечењу ковида 19.

Slovacka-2021-11-11_154636.jpg

Ево овде вести о томе и на енглеском језику:

Наравно, ‘стручњаци’ из ‘кризног штаба’ исказали су се занемаривањем не само ове чињенице, већ и резултата које су објавили, на пример, огромне државе као што су Индија и Мексико. Треба заиста бити велики ‘стручњак’ па пропустити све ово. Или треба бити велики лажов у служби фармакомафије, задужен за елиминисање јефтине и ефикасне конкуренције.

Биће да је ово друго ипак у питању. Јер Мерк је заправо откупио права на лек Молнупиравир, који смо на овом блогу први пут поменули још 14. децембра 2020. у тексту који описује злочине фармакомафије и излистава злочине највећих међу њима – корпорације Фајзер. Молнупиравир је извесно ефикасан, као и Ивермектин, Хидроксихлорокин, Арбидол или најновији руски лек Нобазит. Шта то онда нема у овим лековима што има у Молнупиравиру? Нема профита! Сви остали су јефтини лекови већ проверени у употреби. Производна цена Молнупиравира наводно је 17,74 долара, а Мерк га америчкој влади наплаћује 712 долара! Четрдесет пута скупље! Подсетимо још једном да десет таблета Ивермектина од 12 милиграма кошта мање од једног долара.

Ето то је прави разлог због кога хор лажова у Србији и свету неуморно труби огавне и очигледне лажи о Ивермектину за рачун послодаваца из фармакомафије. То је разлог због кога министар здравља Србије звани ‘др Смрт’ прети прогоном лекарима који својим пацијентима преписују Ивермектин и апотекама које покушају да га продају правећи тако простор ‘послодавцима’ из Фајзера!

[ 3.] Фармакомафијашке плаћенике лако ћете препознати по томе какву причу причају. У ту групу лажова свакако спада и Иво Удовичић, начелник ковид болнице ‘Карабурма’, Његову лаж својски су подржали непотписани ‘експерти’ руководства Института за микробиологију и имунологију, као и Колегијума Клинике за инфективне и тропске болести Универзитетског клиничког центра Србије који су дали мишљење у име Медицинског факултета у Београду. Вероватно су сви они толико били заузети својом ‘струком’ да нису ни приметили базу података са 129 студија, 83 рецензиране и 65 са упоредним резултатима испитиваних и контролних група којима се потврђује ефикасност Ивермектина, и у којима је досад учествовало 628 научника и 49.127 пацијената.

Ivermectin-isummary.png

https://c19ivermectin.com/

Дакле, резултати су следећи – Ивермектин је показао:

86% побољшања као превенција у 14 истраживања
67% побољшања у раној фази лечења у 29 истраживања
37% побољшања у касној фази лечења у 22 истраживања
57% побољшања у умањењу смртности у 27 истраживања

И то није све: На истом линку наћи ћете комплетан списак линкова на сва досад завршена истраживања, као и линкове на истраживања која су још у току. На пример, овде је Аустралијско истраживање раног лечења са 1200 испитаника које још чека рецензију и у коме се може видети да од 600 испитаника из тестиране групе није било ниједног смртног случаја, док их је у контролној групи било 6 или 1%.

Australia-2021-11-11_171137.jpg

И упркос свим овим доказима, као и очигледним подацима… (види на пример само последње текстове)

Израел и Палестина (Пример вакцинисане и контролне групе на узорку два читава народа)

Италија: Крај велике лажи (Свега 2,9% посто преминулих МОГЛИ СУ БИТИ жртве респираторног вируса)

Еволуција (Последице слепог поверења у пропаганду о ‘вакцини’ као решењу)

904%: Истинска штета од ‘вакцина’ (Лажна и истинита статистика – све је обрнуто од онога чиме вас државно-корпоративни медији трују)

Семе буђења (Почетак организовања истинске струке и подела на праве лекаре и медијске подлаце)

Логика и наука против ‘вакцина’ (Научни докази о штетности вакцина и списак вакцинисаних фудбалера који су након вакцинације завршили каријеру).

…који показују да су страдања заправо започела ‘вакцинацијом’, вакцинацисти и даље ударају у пропагандне бубњеве не осврћући се на жртве. Они очигледно не очекују да ће икад одговарати пред законом. На тај начин они постају пророци пропасти, јер нико нормалан не би радио такве ствари знајући да их на крају приче чека правда. Они зато терају ту причу знајући да ће се она завршити у крвавом хаосу. И не дотиче их никаква логика нити позивање на здрав разум.

На вакцинацистичким медијима, супротно мишљење може се чути изузетно ретко: Случајно, ако водитељ грешком позове неког не очекујући да ће гост рећи истину, и уколико знају да ће гост рећи истину, али желе да га извргну руглу, приказујући га као ‘теоретичара завере’. Исту ствар су покушали на вакцинацистичкој ТВ К1, позивом у емисију др Борислава Антонијевића, једног од чланова удружења грађана „Лекари и родитељи за науку и етику“. Већ његово уводно излагање оставило је вакцинацисте без аргумената:

„Која је разлика између вакцинисаних и невакцинисаних? Могу ли вакцинисани и невакцинисани да оболе од ковида? Могу. Могу ли вакцинисани и невакцинисани да пренесу ковид? Могу. Могу ли да заврше у болници? Могу. Могу ли да заврше на респиратору и вакцинисани и невакцинисани? Могу. Могули ли умрети од ковида и вакцинисани и невакцинисани? Могу. Па у чему је онда разлика? Разлика је у томе што невакцинисани не могу да умру и од вакцине!
– Др Борислав Антонијевић, гинеколог и један од чланова удружења Лекари и родитељи за науку и етику

Трајање: 52:50

Какав је био одговор на његове аргументе? Бедан. Стандардно окретање исте покварене плоче: „Сви знамо да су вакцине безбедне и ефикасне! Чак и за труднице!“

Обрнуто је. Свакога дана број људи све већи схвата да ‘вакцине’ нису ни ефикасне ни безбедне. Погледајте на пример изјаву Ерика Рубена, професора на Харварду и члана Саветодавног одбора за вакцине и сродне биолошке производе ФДА, и која се у суштини своди на следеће: „Нећемо знати јесу ли вакцине безбедне за децу док их она не приме!“ Уз овај скандал, још је откривено да више чланова ФДА одбора, који су дали зелено светло за вакцинацију деце фајзеровом ‘вакцином’, имају финансијске везе са Фајзером!

Вакцинацисти се питају зашто им све већи број људи не верује, а не умеју да смислено одговоре ни на једно директно питање, као што је на пример ово: Зашто је у Вермонту број оболелих и умрлих порастао 300% после ‘вакцинације’?

Или на пример, зашто се ниједан вакцинацистички медиј не усуђује да објави како је Муамер Зукорлић умро од миокардитиса само недељу дана након ревакцинације:

Или на пример, зашто се остварују предвиђања нобеловца Лика Монтањеа, творца мРНА вакцине Роберта Мелоуна, руског академика и професора Александра Алексејевича Редка и Герта Ванден Боша о томе да ће ‘масовна вакцинација против коронавируса изазвати глобалну катастрофу епских размера’.

Вакцинацистима остаје само један аргумент – аргумент силе. И њега ће користити до краја, односно до почетка великог хаоса кога својим лажима призивају. И у коме ће се поставити оно последње питање:

Ко ће претећи? Ми или они?










Never forget Julian Assange was the first to expose global criminals
Не заборавите да је Џулијан Асанж први разоткрио глобалнe злочинце



* * *

Related posts / Повезани текстови:

Israel & Palestine [eng/срп] Израел и Палестина

Italy: Ending the Big Lie [eng/срп] Италија: Крај велике лажи

Evolution [eng/срп] Еволуција

BREAKING: Federal Court of Appeals issued a temporary halt to Biden’s vaccine mandate [eng/срп] УДАРНА ВЕСТ: Савезни апелациони суд блокирао Бајденов указ о обавезној вакцинацији

904%: True ‘vaccine’ damage [eng/срп] 904%: Истинска штета од ‘вакцина’

The seeds of awakening [eng/срп] Семе буђења

Logic and Science Against the ‘Vaccines’ [eng/срп] Логика и наука против ‘вакцина’

Second Procession of the National Assembly in Smederevo [eng/срп] Друга литија свенародног сабрања у Смедереву

Позив на литију свенародног сабрања у Смедереву (Serbian)

Сумњиво саопштење за штампу о Фајзер/Бионтек појачивачу (Serbian)

“Let’s go Brandon!” goes Global

Ivermectin – True Story [eng/срп] Ивермектин – истинита прича

Serbia: Discriminated citizens [eng/срп] Србија: Грађани другог реда

Call to Protest Against Covid Passes in Smederevo [eng/срп] Позив на потест против ковид пропусница у Смедереву

First Incidents – Protests Against Covid Passes in Serbia [eng/срп] Први инциденти – Протести против ковид пропусница у Србији

Protests Against Covid Passes in Serbia [eng/срп] Протести против Ковид пропусница у Србији

BREAKING NEWS: Covid Passes in Serbia! [eng/срп] УДАРНА ВЕСТ: Ковид пропуснице у Србији!

Too Honest to run the Corporate Media? [eng/срп] Превише поштен да би водио корпоративни медиј?

Hinky Philanthropist [eng/срп] Нервозни филантроп

A Pinnacle of Absurdity [eng/срп] Врхунац апсурда

Vaccine Report [eng/срп] Извештај о вакцинама

Fetal Cells in Pfizer’s ‘vaccine’ [eng/срп] Фетусне ћелије у Фајзеровој ‘вакцини’

German ‘vaccine’ investigation [eng/срп] Немачка истрага ‘вакцина’

Canadian Conspiracy [eng/срп] Канадска завера

Covid Tyranny in Australia [eng/срп] Ковид тиранија у Аустралији

Physicians’ Declaration – Rome 2021 [eng/срп] Лекарска декларација – Рим 2021.

Trouble in vaxxers paradise [eng/срп] Невоља у вакцинашком рају

Procession of the National Assembly in Smederevo [eng/срп] Крсни ход свенародног сабрања у Смедереву

Fake Covid Passes: Cowardice and its consequences [eng/срп] Лажне ковид пропуснице: Кукавичлук и последице

Internet of Bodies – Total Control [eng/срп] Интернет тела – потпуна контрола

Have we lost moral compass? [eng/срп] Јесмо ли изгубили морални компас?

Текстови о коронапревари на српском које треба прочитати (Serbian)

Serbian HM issues evidence of Coronavirus Hoax [eng/срп] Српско МЗ издаје доказ о коронапревари

Awakening in Serbia [eng/срп] Буђење у Србији

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part X – Brainwashing Edition [eng/срп] Коронапревара: Ствари за размишљање, део X – Издање из перионице мозгова

Dissapointed Dr. Death [eng/срп] Др Смрт је разочаран

Patients Without Rights [eng/срп] Пацијенти без права

Organization and Radicalization [eng/срп] Организација и радикализација

Report from the Smederevo protest [eng/срп] Извештај са протеста у Смедереву

New Testimonies of Coronavirus Hoax [eng/срп] Нова сведочанства о коронапревари

Protest Against Medical Tyranny in Smederevo [eng/срп] Протест против медицинске тираније у Смедереву

You’ll own nothing, and you’ll be happy [eng/срп] Нећете имати ништа и бићете срећни

A Patented Man [eng/срп] Патентирани човек

The Hidden Answers [eng/срп] Скривени одговори

Australia is Burning [eng/срп] Аустралија гори

Panic escape from Afghanistan and the Coronavirus Hoax [eng/срп] Панично бекство из Авганистана и коронапревара

‘Pandemic’ Profiteers [eng/срп] ‘Пандемијски’ профитери

Pfizer Leak: Contract with the devil [eng/срп] Процурело из Фајзера: уговор са ђаволом

Totalitarianism [eng/срп] Тоталитаризам

Coronavirus Hoax: They are coming for the Children [eng/срп] Коронапревара: Долазе по децу

A Patented Hoax and Fake-Checkers [eng/срп] Патентирана превара и лажни контролори

Resist!

Nuremberg Code [eng/срп] Нирнбершки кодекс

Judas’ silver coins [eng/срп] Јудини сребрњаци

Nazis Behind the Vax Pass [eng/срп] Нацисти иза вакциналног пасоша

Vacci-Express to Hell [eng/срп] Вакци-експрес до пакла

Self-Assembling Morgellons [eng/срп] Самоспајајући моргелони

Creation of a Hoax Network [eng/срп] Стварање преварантске мреже

VAERS Alert [eng/срп] Аларм из ВАЕРС-а

Mass Protests and a Shameful Role of RT [eng/срп] Масовни протести и срамна улога РТ

Одбијање лечења невакцинисаних пацијената – злочин у пракси

Coronavirus Hoax: Legalization of а Crime [eng/срп] Коронапревара: Легализација злочина

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part IX [eng/срп] Коронапревара: Ствари за размишљање, део IX

Council of Europe Hidden Resolution 2361 [eng/срп] Сакривена Резолуција 2361 Савета Европе

Big Pharma: Profits Above Life [eng/срп] Фармакомафија: Профит важнији од живота

Ivermectin vs. Vaccines: Propaganda and Truth [eng/срп] Ивермектин против вакцинa: Пропаганда и истина

The True Efficacy of Covid ‘Vaccines’ [eng/срп] Истинска ефикасност ковид ‘вакцина’

COVID Hospital [eng/срп] Ковид болница

A Sordid Affair [eng/срп] Прљава афера

Ivermectin – Results in India and Mexico [eng/срп] Ивермектин – резултати у Индији и Мексику

Cracks in Corporate Media [eng/срп] Пукотине у корпоративним медијима

Vaccine Victims in Finland [eng/срп] Жртве вакцинације у Финској

VAERS & EUDRA Data and Bioterrorism [eng/срп] Подаци из ВАЕРС-а, ЕУДРА-е и биотероризам

Агенда 2030 УН: Корпоративни пакао који долази

German Ministry of Health Confirms Coronavirus is a Hoax [eng/срп] Немачко министарство здравља потврђује коронапревару

Како постати зомби

Abolition of Law and Freedoms in Serbia [eng/срп] Укидање права и слобода у Србији

Kolakušić Destroys Coronavirus Hoax [eng/срп] Колакушић разара коронапревару

Politicizing Pandemic [eng/срп] Политизација пандемије

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part VIII [eng/срп] Коронапревара: Ствари за размишљање, део VIII

‘Врли нови’ корпоративни свет

Puppet Rebellion [eng/срп] Побуна марионете

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part VII [eng/срп] Коронапревара: Ствари за размишљање, део VII

India: Truth at stake [eng/срп] Индија: Истина на ломачи

ModeRNA Operating System and the Ethics of Big Pharma corporations [eng/срп] Оперативни систем МодеРНА и етика фармацеутских корпорација

Coronavirus Hoax & CNN: Fear Sells [eng/срп] Коронапревара и ЦНН: Страх се продаје

The Great Reset Through World Pandemic Treaty [eng/срп] Велико ресетовање светским пандемијским пактом

Return to the truth? [eng/срп] Повратак истини?

Forcing the Vaccination [eng/срп] Принуда на вакцинацију

Serbia: Open terror and resistance [eng/срп] Србија: Отворени терор и отпор

Crime Without Punishment [eng/срп] Злочин без казне

New World Disorder

Easter Egg from Germany! [eng/срп] Васкршње јаје из Немачке!

Next (Lock)step: Climate Lockdowns! [eng/срп] Следећи корак: Климатска затварања!

World Wide Rally For Freedom & Democracy – LIVE!

World Wide Rally For Freedom & Democracy [eng/срп] Светски скуп за слободу и демократију

‘Conspiracy Theory’ Becomes Truth [eng/срп] ‘Теорија завере’ постаје истина

Lint Roller Man and Covid-19 Freedom Index [eng/срп] Човек с ваљком и Ковид-19 Индекс слободе

The State of Billgatesistan! [eng/срп] Држава Билгејтсистан!

UK: Wasting Money and Writing Fiction [eng/срп] ВБ: Траћење пара и измишљотине

Question, questions… [eng/срп] Питања, питања…

Lone Star Breaking Ranks [eng/срп] Усамљена Звезда иступа из игре

Коронапревара: Вакцинација у Србији и ковид пасоши (Serbian)



Archived Coronavirus Files - February 2021

Archived Coronavirus Files – January 2021

Archived Coronavirus Files – December 2020

Archived Coronavirus Files – November 2020

Archived Coronavirus Files – October 2020

Archived Coronavirus Files – September 2020

Archived Coronavirus Files – August 2020

Archived Coronavirus Files – July 2020

Archived Coronavirus Files – June 2020

Archived Coronavirus Files – May 2020

Archived Coronavirus Files – April 2020

Archived Coronavirus Files – March 2020



HIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Access Hive through Ecency
Приступите Хајву кроз Ecency


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
1 Comment