A Modern Holocaust [eng/срп] Савремени холокауст

Halt-Stoj.jpg
STOP. Source / Извор: logicno.com


In 2020, the Coronavirus Hoax was the greatest hoax in the history of mankind. Since 2021 and the beginning of ‘vaccination’, it is becoming the greatest crime in the history of mankind. If you don’t believe me, you can trust those who survived the previous greatest crime…


Reports of record infection and mortality are coming from all countries of the world with a high rate of ‘vaccination’. The current champions are the people of Gibraltar, who with 99.9% of the ‘vaccinated’ had to cancel the Christmas celebration:

У 2020. коронапревара била је највећа превара у историји човечанства. Од 2021. и почетка ‘вакцинисања’, она прераста у највећи злочин у историји човечанства. Ако не верујете мени, верујте онима који су преживели претходни највећи злочин…


Из свих држава света с високом стопом ‘вакцинације’ стижу извештаји о рекордном заражавању и смртности. Тренутни шампиони су становници Гибралтара, који су са са 99.9% ‘вакцинисаних’ морали да откажу прославу Божића:

Gibraltar-photo_2021-11-16_13-56-46.jpg


With 86.4%, Portugal, which is considering introducing new ‘measures’, should also be on this list. Let us return, however, to Israel, which has long led in this deadly race of ‘vaccination’. There, the consequences are so obvious that a group of former World War II concentration camps detainees had to address the public in an open letter, first published on September 21, 2021:

Са 86,4% Португал, који разматра увођење нових ‘мера’, такође треба да буде на овом списку. Вратимо се, међутим, Израелу, који је дуго водио у овој смртоносној трци ‘вакцинисања’. Тамо су последице тако очигледне, да је група бивших логораша из доба Другог светског рата морала јавности да се обрати отвореним писмом, први пут објављеним 21. септембра 2021:


* * * Original text in English * * *

Послато на адресе:

Европске здравствене агенције (ЕМА), Европска унија
Регулаторне агенције за лекове и здравствене производе (MHRA), Велика Британија
Здравствене регулаторне агенције Аустралије (AHPRA), Аустралија
Администрације за терапеутска средства (TGA), Аустралија
Медсафе, Нови Зеланд
Савезу здравствених регулаторних тела (FMRAC), KанадаДаме и господо,

Ми, преживели злочине против човечности током Другог светског рата, осећамо се дужним да пратећи своју савест напишемо ово писмо.

Извесно је да се пред нашим очима дешава још један холокауст већих размера. Већина светског становништва још увек не схвата шао се дешава, јер је величина оваквог организованог криминала ван њиховог искуства.

Ми, међутим, памтимо. Сећамо се имена Јозефа Менгелеа. Неки међу нама се и лично сећају. Ми проживљавамо такав већ виђени ужас да сад устајемо ради заштите несрећних људи. Недужни а угрожени сад укључују децу, па чак и дојенчад. У само четири месеца, вакцине против ковида-19 убиле су више људи од свих доступних вакцине заједно од средине 1997. до краја 2013, у периоду од 15,5 година. А најгоре су погођени људи старости од 18 до 64 године – група која није ни била у ковид статистици.

Позивамо вас да одмах зауставите овај безбожни медицински експеримент на човечанству. Оно што називате ‘вакцинацијом’ против САРС-Ков-2 заправо је богохулно задирање у природу. Никад имунизација читаве планете није постигнута убризгавањем синтетичке мРНK вакцине у људско тело. То је медицински експеримент на који се мора применити Нирнбершки кодекс. Десет етичких начела у овом документу представља темељни кодекс медицинске етике формулисан током суђења лекарима у Нирнбергу како би се обезбедило да људска бића никад више не буду подвргнута недобровољним медицинским експериментима и поступцима.

Први принцип Нирнбершког кодекса

а) Добровољни пристанак људског субјекта апсолутно је неопходан. То значи да особа која учествује треба да има правну способност за давање пристанка; треба да буде у таквом положају да може остварити слободу избора, над субјектом се не сме чинити ниједан вид силе, преваре, обмане, принуде, ограничења, прекорачивања овлашћења или другог скривеног облика присиле, и требало би да има довољно знања и разумевања елемената предмета који су укључени како би му се омогућило да донесе разумну одлуку.

б) Овај потоњи елемент захтева да, пре пристанка самог субјекта експеримента, субјект треба да буде упознат с природом, трајањем и циљем експеримента; методама и средствима помоћу којих ће експеримент бити вођен; свих неугодности и ризика које је разумно очекивати; могућих здравствених учинака који се вероватно могу десити услед његовог учешћа у експерименту.

в) Дужност и одговорност за утврђивање квалитета пристанка за учешће у експерименту лежи на свакој појединој особи која покреће, управља или је укључена у извођење експеримента. То је лична дужност и одговорност која се не може пренети на другу особу ради ослобађања одговорности.

Одговор на (а): Нема говора о слободној одлуци. Масовни медији шире страх и панику и користе правило Гебелсове пропаганде понављајући неистине док им се не поверује. Већ недељама позивају на сегрегацију невакцинисаних. Ако су пре 80 година Јевреји били демонизирани као сејачи заразних болести, данас се за ширење вируса оптужују невакцинисани. Телесни интегритет, слобода путовања, слобода рада, сав живот се људима одузима како би се натерали на вакцинацију. Децу маме на вакцинацију против процене њихових родитеља.

Одговор на (б): На листи одобрења за хитну употребу ФДА (Америчке агенције за храну и лекове) наведене су 22 ужасне нуспојаве које нису откривене субјектима овог експерименталног испитивања. У наставку наводимо све њих за добробит светске јавности.

По дефиницији, информисаног пристанка никад није било. У међувремену забележено је хиљаде нуспојава у бројним базама података. Док по свим масовним медијима у размацима од 30 минута севају тзв. бројеви случајева, нема помена озбиљних нуспојава нити како и где се нуспојаве пријављују. Kолико ми знамо, чак су и забележена оштећења у великој мери обрисана у свакој бази података.

Шести принцип Нирнбершког кодекса захтева:

„Преузети степен ризика никад не треба да прелази границу решавања постављеног проблема по цену бриге за човека у експерименту.“

‘Вакцинација’ против ковида показала се опаснијим од ковида за отприлике 99% људи. Kако је документовао ‘Џон Хопкинс’ у студији на 48.000 деце, деца су у нултом ризику од вируса.

Сами ваши подаци показују да су деца, која нису у опасности од вируса, имала срчане ударе након вакцинације; више од 15.000 је претрпело штетне последице – укључујући више од 900 озбиљних. Најмање 16 адолесцената умрло је након вакцинације у САД. Kао што знате, пријављено је само око 1% случајева. Бројке убрзано расту док ово пишемо.

Десети принцип Нирнбершког кодекса

„Тoком експеримента одговорни научник мора бити спреман да прекине експеримент у било којој фази, у складу с добром вером, способношћу препознавања и пажљивом проценом, уколико има довољно добрих разлога да поверује како би наставак експеримента могао довести до повреде, инвалидности или смрти субјекта.“

Наводно је око 52% светске популације примило бар једну дозу. Поштено откривање правог броја озледа ‘вакцином’, као и преминулих у целом свету дебело касни. У међувремену број жртава мери се милионима. Доставите нам прави број жртава вакцине против ковида-19, сместа.

Kолико ће жртава бити потребно да вам пробуди савест?Попис штетних дејстава познатих ФДА и пре хитног одобрења:

 1. Гијон-Бареов синдром (Guillain-Barré syndrome)
 2. Акутни дисеминирани енцефаломијелитис (Acute disseminated encephalomyelitis)
 3. Трансверзални мијелитис (Transverse myelitis)
 4. Енцефалитис/енцефаломијелитис/менингоенцефалитис/менингитис/енцефолапатија (Encephalitis/encephalomyelitis/meningoencephalitis/meningitis/encepholapathy)
 5. Kонвулзије/напади (Convulsions/seizures)
 6. Мождани удар (Stroke)
 7. Нарколепсија и катаплексија (Narcolepsy and cataplexy)
 8. Анафилаксија (Anaphylaxis)
 9. Акутни инфаркт миокарда (Acute myocardial infraction)
 10. Миокардитис/перикардитис (Myocarditis/pericarditis)
 11. Аутоимуне болести (Autoimmune disease)
 12. Смрти (Deaths)
 13. Трудноћа и исходи порођаја (Pregnancy and birth outcomes)
 14. Друге акутне демијелинизацијске болести (Other acute demyelinating diseases)
 15. Неанафилактичке алергијске реакције (Non-anaphylactic allergic reactions)
 16. Тромбоцитопенија (Thrombocytopenia)
 17. Дисеминирана интраваскуларна коагулација (Disseminated intravascular coagulation)
 18. Венска тромбоемболија (Venous thromboembolism)
 19. Артритис и артралгија/бол у зглобовима (Arthritis and arthralgia/joint pain)
 20. Kавасакијева болест (Kawasaki disease)
 21. Мултисистемски упални синдром код ДЕЦЕ (Multisystem inflammatory syndrome in CHILDREN)
 22. Вакцином унапређена болест (Vaccine enhanced disease)Потписници

Преживели из концентрационих логора, њихови синови, кћери и унуци, укључујући особе добре воље и савести.

Рабин Хилел Хандлер (Rabbi Hillel Handler)
Хагар Шафрир (Hagar Schafrir)
Сорин Шапира (Sorin Shapira)
Маша Орел (Mascha Orel)
Мори Kриспијн (Morry Krispijn)
Шимон Јановиц (Shimon Yanowitz)
Хила Московиц (Hila Moscovich)
Тамир Тургал (Tamir Turgal)
Амира Сегал (Amira Segal)
Жаклина Ингеноес (Jacqueline Ingenhoes)
Андреа Дрешер (Andrea Drescher)
Едгар Зимунд (Edgar Siemund, Esq.)


Изворни текст: Stop the Covid Holocaust! Open Letter

* * * Крај превода * * *


Comment

Sometimes it’s really hard to see the obvious. It is a testimony to the power of propaganda. The perspective of former concentration camp detainees in this regard is remarkably significant. But unfortunately it is not enough. Knowledge is not enough. Action must be taken. Remember, this scam is the result of the fact that no one was punished for the swine flu scam of 2009. And at that point I have to add my comment at the very end of this letter:

“Allegedly around 52% of the world population has received at least one shot. Honest disclosure of the true number of ‘vaccine’ injured, terminally injured as well as deceased worldwide is long overdue. These are millions in the meantime. Provide us with the true numbers of Covid vaccine casualties now.

How many will be enough to awaken your conscience?”


Unfortunately, psychopaths ready to perform an operation that takes millions of victims do not have a conscience, and thus it is useless to ask the question about the number of victims. They would rather kill everything than risk being held accountable. That is the reason why things will get worse faster until the uprising. For example, in Croatia you can no longer go to work without a Covid pass:

Коментар

Понекад је заиста тешко видети очигледно. То је сведочанство моћи пропаганде. Перспектива бивших заточеника концентрационих логора у том смислу изванредно је значајна. Али нажалост није довољна. Знање није довољно. Мора се предузети акција. Не заборавите, ова превара резултат је чињенице да нико није кажњен за превару о свињском грипу из 2009. И на тој тачки морам да додам свој коментар на сам крај овог писма:

„Наводно је око 52% светске популације примило бар једну дозу. Поштено откривање правог броја озледа ‘вакцином’, као и преминулих у целом свету дебело касни. У међувремену број жртава мери се милионима. Доставите нам прави број жртава вакцине против ковида-19, сместа.

Kолико ће жртава бити потребно да вам пробуди савест?“


Нажалост, психопате спремне да изведу операцију која односи милионе жртава немају савест, а тиме не вреди ни постављати питање о броју жртава. Они ће радије све побити него да ризикују позивање на одговорност. То је разлог због кога ће се ствари све брже заоштравати до побуне. На пример, у Хрватској се већ не може на посао без ковид пропуснице:


Professors in Croatia can’t go to work without Covid Pass
Duration / Трајање: 2:57


Psychopaths in Australia openly threaten that there is no more life for the unvaccinated:

Психопате у Аустралији отворено прете да за невакцинисане више нема живота:In the freest American state, groups of unknown and masked people (?) Are already knocking on citizens’ doors checking who is vaccinated and who is not:

У најслободнијој америчкој држави, групе непознатих и маскираних људи (?) већ куцају на врата грађана проверавајући ко је вакцинисан а ко није:Without a rebellion, the next step will be a boot in the door.Без побуне, следећи корак биће чизма у врата.Never forget Julian Assange was the first to expose global criminals
Не заборавите да је Џулијан Асанж први разоткрио глобалнe злочинце* * *

Related posts / Повезани текстови:

Australia Cries Help! [eng/срп] Аустралија зове упомоћ!

BREAKING: World’s first nationwide lockdown for the unvaxxed [eng/срп] УДАРНА ВЕСТ: Прво закључавање за невакцинисане на свету

New wave of protests against ‘the measures’ [eng/срп] Нови талас протеста против ‘мера’

Србија: ПОСЛЕДЊЕ УПОЗОРЕЊЕ – приватизација Института „Јарослав Черни“

The Thinking Stuff, 11th Dose – Vaccinazism [eng/срп] Ствари за размишљање, 11. доза – Вакцинацизам

Вакцинацистичка пропаганда као пророчанство судњег дана (Serbian)

Israel & Palestine [eng/срп] Израел и Палестина

Italy: Ending the Big Lie [eng/срп] Италија: Крај велике лажи

Evolution [eng/срп] Еволуција

BREAKING: Federal Court of Appeals issued a temporary halt to Biden’s vaccine mandate [eng/срп] УДАРНА ВЕСТ: Савезни апелациони суд блокирао Бајденов указ о обавезној вакцинацији

904%: True ‘vaccine’ damage [eng/срп] 904%: Истинска штета од ‘вакцина’

The seeds of awakening [eng/срп] Семе буђења

Logic and Science Against the ‘Vaccines’ [eng/срп] Логика и наука против ‘вакцина’

Second Procession of the National Assembly in Smederevo [eng/срп] Друга литија свенародног сабрања у Смедереву

Позив на литију свенародног сабрања у Смедереву (Serbian)

Сумњиво саопштење за штампу о Фајзер/Бионтек појачивачу (Serbian)

“Let’s go Brandon!” goes Global

Ivermectin – True Story [eng/срп] Ивермектин – истинита прича

Serbia: Discriminated citizens [eng/срп] Србија: Грађани другог реда

Call to Protest Against Covid Passes in Smederevo [eng/срп] Позив на потест против ковид пропусница у Смедереву

First Incidents – Protests Against Covid Passes in Serbia [eng/срп] Први инциденти – Протести против ковид пропусница у Србији

Protests Against Covid Passes in Serbia [eng/срп] Протести против Ковид пропусница у Србији

BREAKING NEWS: Covid Passes in Serbia! [eng/срп] УДАРНА ВЕСТ: Ковид пропуснице у Србији!

Too Honest to run the Corporate Media? [eng/срп] Превише поштен да би водио корпоративни медиј?

Hinky Philanthropist [eng/срп] Нервозни филантроп

A Pinnacle of Absurdity [eng/срп] Врхунац апсурда

Vaccine Report [eng/срп] Извештај о вакцинама

Fetal Cells in Pfizer’s ‘vaccine’ [eng/срп] Фетусне ћелије у Фајзеровој ‘вакцини’

German ‘vaccine’ investigation [eng/срп] Немачка истрага ‘вакцина’

Canadian Conspiracy [eng/срп] Канадска завера

Covid Tyranny in Australia [eng/срп] Ковид тиранија у Аустралији

Physicians’ Declaration – Rome 2021 [eng/срп] Лекарска декларација – Рим 2021.

Trouble in vaxxers paradise [eng/срп] Невоља у вакцинашком рају

Procession of the National Assembly in Smederevo [eng/срп] Крсни ход свенародног сабрања у Смедереву

Fake Covid Passes: Cowardice and its consequences [eng/срп] Лажне ковид пропуснице: Кукавичлук и последице

Internet of Bodies – Total Control [eng/срп] Интернет тела – потпуна контрола

Have we lost moral compass? [eng/срп] Јесмо ли изгубили морални компас?

Текстови о коронапревари на српском које треба прочитати (Serbian)

Serbian HM issues evidence of Coronavirus Hoax [eng/срп] Српско МЗ издаје доказ о коронапревари

Awakening in Serbia [eng/срп] Буђење у Србији

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part X – Brainwashing Edition [eng/срп] Коронапревара: Ствари за размишљање, део X – Издање из перионице мозгова

Dissapointed Dr. Death [eng/срп] Др Смрт је разочаран

Patients Without Rights [eng/срп] Пацијенти без права

Organization and Radicalization [eng/срп] Организација и радикализација

Report from the Smederevo protest [eng/срп] Извештај са протеста у Смедереву

New Testimonies of Coronavirus Hoax [eng/срп] Нова сведочанства о коронапревари

Protest Against Medical Tyranny in Smederevo [eng/срп] Протест против медицинске тираније у Смедереву

You’ll own nothing, and you’ll be happy [eng/срп] Нећете имати ништа и бићете срећни

A Patented Man [eng/срп] Патентирани човек

The Hidden Answers [eng/срп] Скривени одговори

Australia is Burning [eng/срп] Аустралија гори

Panic escape from Afghanistan and the Coronavirus Hoax [eng/срп] Панично бекство из Авганистана и коронапревара

‘Pandemic’ Profiteers [eng/срп] ‘Пандемијски’ профитери

Pfizer Leak: Contract with the devil [eng/срп] Процурело из Фајзера: уговор са ђаволом

Totalitarianism [eng/срп] Тоталитаризам

Coronavirus Hoax: They are coming for the Children [eng/срп] Коронапревара: Долазе по децу

A Patented Hoax and Fake-Checkers [eng/срп] Патентирана превара и лажни контролори

Resist!

Nuremberg Code [eng/срп] Нирнбершки кодекс

Judas’ silver coins [eng/срп] Јудини сребрњаци

Nazis Behind the Vax Pass [eng/срп] Нацисти иза вакциналног пасоша

Vacci-Express to Hell [eng/срп] Вакци-експрес до пакла

Self-Assembling Morgellons [eng/срп] Самоспајајући моргелони

Creation of a Hoax Network [eng/срп] Стварање преварантске мреже

VAERS Alert [eng/срп] Аларм из ВАЕРС-а

Mass Protests and a Shameful Role of RT [eng/срп] Масовни протести и срамна улога РТ

Одбијање лечења невакцинисаних пацијената – злочин у пракси

Coronavirus Hoax: Legalization of а Crime [eng/срп] Коронапревара: Легализација злочина

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part IX [eng/срп] Коронапревара: Ствари за размишљање, део IX

Council of Europe Hidden Resolution 2361 [eng/срп] Сакривена Резолуција 2361 Савета Европе

Big Pharma: Profits Above Life [eng/срп] Фармакомафија: Профит важнији од живота

Ivermectin vs. Vaccines: Propaganda and Truth [eng/срп] Ивермектин против вакцинa: Пропаганда и истина

The True Efficacy of Covid ‘Vaccines’ [eng/срп] Истинска ефикасност ковид ‘вакцина’

COVID Hospital [eng/срп] Ковид болница

A Sordid Affair [eng/срп] Прљава афера

Ivermectin – Results in India and Mexico [eng/срп] Ивермектин – резултати у Индији и Мексику

Cracks in Corporate Media [eng/срп] Пукотине у корпоративним медијима

Vaccine Victims in Finland [eng/срп] Жртве вакцинације у Финској

VAERS & EUDRA Data and Bioterrorism [eng/срп] Подаци из ВАЕРС-а, ЕУДРА-е и биотероризам

Агенда 2030 УН: Корпоративни пакао који долази

German Ministry of Health Confirms Coronavirus is a Hoax [eng/срп] Немачко министарство здравља потврђује коронапревару

Како постати зомби

Abolition of Law and Freedoms in Serbia [eng/срп] Укидање права и слобода у Србији

Kolakušić Destroys Coronavirus Hoax [eng/срп] Колакушић разара коронапревару

Politicizing Pandemic [eng/срп] Политизација пандемије

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part VIII [eng/срп] Коронапревара: Ствари за размишљање, део VIII

‘Врли нови’ корпоративни свет

Puppet Rebellion [eng/срп] Побуна марионете

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part VII [eng/срп] Коронапревара: Ствари за размишљање, део VII

India: Truth at stake [eng/срп] Индија: Истина на ломачи

ModeRNA Operating System and the Ethics of Big Pharma corporations [eng/срп] Оперативни систем МодеРНА и етика фармацеутских корпорација

Coronavirus Hoax & CNN: Fear Sells [eng/срп] Коронапревара и ЦНН: Страх се продаје

The Great Reset Through World Pandemic Treaty [eng/срп] Велико ресетовање светским пандемијским пактом

Return to the truth? [eng/срп] Повратак истини?

Forcing the Vaccination [eng/срп] Принуда на вакцинацију

Serbia: Open terror and resistance [eng/срп] Србија: Отворени терор и отпор

Crime Without Punishment [eng/срп] Злочин без казнеArchived Coronavirus Files – March 2021

Archived Coronavirus Files – February 2021

Archived Coronavirus Files – January 2021

Archived Coronavirus Files – December 2020

Archived Coronavirus Files – November 2020

Archived Coronavirus Files – October 2020

Archived Coronavirus Files – September 2020

Archived Coronavirus Files – August 2020

Archived Coronavirus Files – July 2020

Archived Coronavirus Files – June 2020

Archived Coronavirus Files – May 2020

Archived Coronavirus Files – April 2020

Archived Coronavirus Files – March 2020HIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Access Hive through Ecency
Приступите Хајву кроз Ecency


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
2 Comments
Ecency