Коронавирус: Демонско ‘решење’

[Version in English] Досад смо користили прилику да објаснимо изузетно прљав посао који су у п(л)андемијској хистерији обавили корпоративни медији. Нажалост, и неки од алтернативних медија потпуно су подлегли психози, чинећи још опаснију штету истини…Могу да разумем како стварност понекад може бити тако ружна да људи то једноставно не желе да је прихвате. Кад се то догоди већини становништва, читава друштва могу да склизну у самоуништење. Зато су алтернативни медији, са супротном причом – надамо се истинитом – толико важни за очување слободе и душевног здравља у друштву. Онако како је Интернет пружио прилику да се чују алтернативни медији, дозволио је и лажне алтернативне медије, чији је задатак да пољуљају поверење у праве алтернативне медије. Дозволио је и да се инфлуенцери, односно продавце магле, представљају као „алтернативни медији“. И неизбежно је омогућио да бројне медијске личности из алтернативе подлегну психози. Један од њих је Џорџ Галовеј, који се потпуно поклекнуо пред лавином лажних бројева сервираних путем корпоративних медија, користећи ‘аргументе непобитне истине’ тих истих корпоративних медија и сопствене изузетке, уместо званично потврђених бројева:

Трајање: 2:04 (енглески језик)

И није он једини под психозом. Проблем је описала Кети Блек у свом тексту под насловом „Ковид-19 и порицање непобитне стварности.“ (енг).

Зашто штета може бити тако велика? Јер, кад се једном ти људи суоче са стварношћу, никад неће признати да су испали магарци, и много ће се чвршће држати лажне стварности од корпоративних медија – који ће направити било какав заокрет по захтеву својих господара. И зато што у стварности…

Стварност

У стварности уопште нема пандемије. Не постоји смртоносни вирус. Људи, пробудите се! Стварност је да имате опасних психопате, који стварају пирамиду себи сличних психопата, с циљем ДА УКЛОНЕ СВЕ ВАС. Они су много опаснији од било ког вируса. Ово је борба на смрт. Молим вас погледајте ово чудовиште, Керол Бејкер, која на срамоту носи титулу „Др“ и коју је Обамина администрација именовала да води саветодавно веће ЦДЦ-а (Америчког Центра за контролу и превентиву болести), коју је наградила Фондација Била и Мелинде Гејтс – како говори о њеној идеји за увећање стопе вакцинације:

Трајање: 1:35 (енглески језик)

За оне који не владају енглеским језиком, ово је кључни пасус:

„Дакле, ја имам решење. Сва истраживања објављена у последњих пет година, кад посматрате људе који одбијају вакцину… Не говорим о оклевању, већину таквих можемо да убедимо да је прихвате. Али не и оне који одбијају. Просто ћемо се решити свих белаца у Сједињеним Државама“
— Керол Бејкер на стручној трибини под називом „Постизање успешне вакцинације у детињству у САД“, под покровитељством Националног удружења за менингитис у Њујорку 9. маја 2016.

Решити се свих белаца!

Ако не можете да верујете својим очима, потпуно вас разумем. Ни ја нисам могао да верујем својим очима кад сам први пут гледао овај видео. Тај демон у облику ‘женске особе беле пути’ циљано је изабран на ту функцију:

Др Керол Бејкер из Хјустона затечена је пред камерама како предлаже да се друштво „реши свих белаца у Сједињеним Државама“ како би смањио број „антивакцинаша“. Бејкерова је недавно била извршни директор Центра за подизање свести о вакцинама и истраживања вакцина у Тексашкој дечијој болници. Бејкерова је у Вашингтону награђена Златном медаљом Алберт Б. Сабин, Института за вакцину Сабин 2019. године, на церемонији „коју су делом омогућили Фондација Била и Мелинде Гејтс и фармацеутска корпорација Фајзер.” Године 2009. Министарка здравства и хуманитарних служби у Обаминој администрацији, Кетлин Себелиус, именовала је Бејкерову за председника Саветодавног већа за питања имунизације, Америчког Центра за контролу и превентиву болести (CDC). Бејкерова је већем председавала до 2012, а функцију представника за везу тог већа обављала је све до 2019.

Наравно да је ова чудовишна изјава изазвала реакцију. Ево како изгледа одговор Тексашког Медицинског већа на жалбу коју је поднела Дон Гарчински (енг):

Дакле, укратко: „размотрићемо да ли је било кршења закона или уредби овог већа“, затим кратка напомена да је „преглед показао како је ово Веће већ било обавештено о наводима из ваше жалбе“, и на крају напомена да су „све информације из жалбе поверљиве и не могу се јавно објављивати.“

О, како је човечанство напредовало! Ето врхунца „западне цивилизације“ – женски Јозеф Менгеле с пуном подршком најкрупнијег капитала, наоружан високом технологијом за истребљење и идејом о ‘решењу’. Ако још увек не можете да поверујете, прочитајте сведочење Јана Хејдона, заморчета у „Модерни“ која испитује вакцину за Ковид-19 на људима (енг).

Тај сатански систем се труди да вас не пробуди док не буде спреман да вас успава – као дегенерисано штене. Народ мора да се пробуди и збрише сатанисте што је пре могуће. Трамп то неће чинити уместо вас. Ваљда је досад јасно да је то питање живота и смрти.


* * *

Related posts / Повезани текстови:

Coronavirus: A Demon’s ‘Solution’

Превара о ‘сукобу суверениста и глобалиста’

“Sovereignists vs. Globalists” Scam

Coronavirus: Corporate Media Poison

Коронавирус: Бал глобалистичких вампира

Coronavirus: The Dance of a Globalist Vampires

Коронавирус: Истинита прича о 5Г технологији

Coronavirus: True Story of 5G

The Thinking Stuff

Коронавирус: Теорија завере

Coronavirus: A Conspiracy Theory

Coronavirus: Censorship and Satanism

Coronavirus: Taking Over the World

Коронавирус: Пљување по лику Господњем (Serbian)

Coronavirus: Spitting in the Face of God

Coronavirus: True Culprits

Дигитални јуан на тестирању и превара с коронавирусом (Serbian)

Digital yuan under testing & coronavirus hoax

Коронавирус: Бајка о побуни (Serbian)

Coronavirus: What If… this is a DNA sampling?

Коронавирус: СЗО – језгро светске владе и руске илузије (Serbian)

Coronavirus: WHO – Nucleus of a Global Government and the Russian Illusions

Вакцина против коронавируса или биолошки софтвер? (Serbian)

Ухапшени Васкрс 2020. (Serbian)

Coronavirus: Qui Bono?

Коронавирус: Велики петак 2020. (Serbian)

Coronavirus: Liberty will not be restored without action

Coronavirus: Medical Fascism

Коронавирус: Медицински фашизам (Serbian)

Коронавирус: сан сваког психопате

Coronavirus: A Psychopath’s Dream

COVID-19 – Питања за политичаре (Serbian)

Coronavirus: Dropping the Masks

Coronavirus: Social Collapse and an Imminent Rebellion

COVID-19 — Italian Tour [eng/срп] COVID-19 — Италијанска турнеја

Coronavirus Hoax — More Evidence

Досије Корона (Serbian)

Coronavirus: Stealing Your Freedom

Стручњаци из региона о коронавирусу (Serbian)

Коронавирус: Стварање лажних вести (Serbian)

Coronavirus: Creating Fake News

Coronavirus: The Ugly Face of Capitalism

Coronavirus: Cure Known Since 1955!

Коронавирус: Лек познат од 1955! (Serbian)

Коронавирус: Последњи трзај глобализма? (Serbian)

Coronavirus: Event 201 and Future Events

Coronavirus: Conspiracy Theories and a Bitter Truth

Шта је коронавирус и ко је изложен највећем ризику? (Serbian)

Coronavirus, Stock Market and Chelsea Manning Suicide Attempt…

Coronavirus: Fake News and Global Consequences

Coronavirus — A True Story

Coronavirus — a False TriggerHIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Instant Access


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
Join the conversation now
Ecency