Коронавирус: Теорија завере

[Version in English] Увек сам досад своје текстове могао да подупрем документима, изјавама сведока или стручњака. Данас ћу послати мало другачији текст, састављен од питања и индиција. Можете га слободно сматрати теоријом завере, али пробајте и ви сами да одговорите на постављена питања, и да затим своје закључке изнесете у коментарима…Тврдња да је КОВИД-19 превара, сасвим је тачна, али није довољна.

Stope prezivljavanjaphoto_20200517_184205_cr.jpg

Унутар ове преваре налази се превара унутар које се налази превара… Шта бисте рекли ако би ова превара са коронавирусом била само прва фаза једног много већег, чудовишног плана? Почнимо изношењем неколико чињеница…

Ово је природан коронавирус…

Познато је да људи увек појуре у теорију завере преко улаза биолошког рата. Није то необично, пошто све озбиљне државе (посебно оне са сатанско-глобалистичким планом) раде на припреми биолошког оружја или одбране од њега. Али овај вирус није дизајниран биолошки организам, а ево и разлога због којих је то тако:

Прво, нико досад није показао да је вирус ‘модификован’. Чак ни добитник Нобелове награде Лик Монтањер, који је изнео храбру тврдњу да је вирус пандемије КОВИД-19 дизајниран, није представио никакве доказе који би то подржали (енг).

Друго, сви бројеви од самог почетка пандемије коју је прогласила СЗО, далеко су испод очекиваног прага опасности. У ствари, они су нижи од сезонског грипа са стопом смртности од 0,1%, и са истом кривом активности као сезонски грип:

UKSWEphoto_20200516_190626.jpg

Империја с најозбиљнијом сатанско-глобалистичком агендом и огромним бројем лабораторија за биолошко оружје широм света (на пример у Грузији (енг)), сигурно не би направила и ослободила ‘смртоносни вирус’ који је блажи од сезонског грипа.

Треће: Да је Империја направила ‘смртоносни вирус’ или чак посумњала да је неко други направио опасно биолошко оружје, одмах би успоставила озбиљне мере против тог оружја. Уместо тога, комплетан западни свет (ЕУ, државе пет очију и ушију, као и Јапан) нису радили ништа друго до пропагандног пљувања по Кини током прва два месеца, јер су вести кренуле крајем 2019. Ако се не сећате редоследа догађаја, ево га поново:

Трајање: 1:46 (енг.)

Обавештајна заједница знала је да нема смртоносног вируса, али је најкрупнији финансијски капитал пронашао фантастичну прилику да избегне одговорност за уништавање светског економског и финансијског система, и за даље гурање глобалистичких идеја.

Дакле, имали смо масивну психолошку операцију, друштвени експеримент у успостављању глобалне владе. Али, да ли је то све? Рекли смо да постоји превара унутар преваре. Вратимо се креирању био-оружја. Чињеница да овај вирус није направљен, не значи да Империја не ради на прављењу вируса. Напротив. Влажни сан Империје јесте да направи смртоносни вирус који би нападао само одређену генетику. И ево сад како може да изгледа…

Теорија завере

Који би био најважнији предуслов за стварање вируса са селективним циљем? То је огромна ДНК база података глобалне популације. Али ту је и проблем – по закону није могуће узети нечији ДНК узорак уколико особа није ухапшена због кривичног дела за које је запрећена затворска казна (енг).

Полиција може од вас тражити да дате узорак ДНК ако су вас ухапсили због кривичног дела које је могуће изрећи затворску казну или ако вам предстоји оптужба за једно од тих кривичних дела. Ако сте осумњичени, али немају довољно доказа да вас ухапсе или оптуже, може вам бити тражено да добровољно дате узорак, а ако то одбијете, од вас се може узети узорак само уколико се од судије добије судски налог – „налог за принуду“.

Генерално, полиција не може узети ДНК узорке у истрази мање озбиљних прекршаја, као што су уобичајени напади или намерне штете. У тим случајевима полиција не може да вам узме ДНК узорак без вашег пристанка, а судови немају моћ да вам наложе да дате узорак.

Ова регулатива направљена је тако јер ДНК није само пуко идентификационо средство – то сте ВИ. Злоупотреба ваших ДНК података може бити много чудовишнија и трагичнија него што можете и замислити. Дакле, проблем је: Како узети узорке највећег броја светског становништва упркос законима? Зар не би било згодно да се појави неки „смртоносни вирус“ па да узимање људских (ДНК) узорака буде обавезно? Рецимо – ако би се натерале овце да верују како постоји тест на присуство вируса? Нико вам тад неће постављати питања јесу ли то прави тестови или не (енг). И сви ће бити превише уплашени да одбију!

У реду, сви осим танзанијског председника Џона Магуфулија, који је пронашао мудар начин да докаже како су тестови превара у режији СЗО:

Трајање: 8:01 (енг.)

Дакле, тестови су бескорисни у погледу откривања вируса, али се и даље користе и…

Прошле недеље шеф медицинске службе Крис Вити, и шеф за јавно здравље из Енглеске Џон Њутн, извинили су се што подаци од комерцијалних тестова нису били доступни локалним директорима јавног здравства, позивајући се на „питања квалитета података“. за ХСЈ речено је да је то и даље случај, док је један од директора јавног здравства рекао да и даље влада „потпуни вакуум података“ (енг).

Дакле, тестови су бескорисни у погледу откривања вируса, подаци из комерцијалних тестова нестају, а СЗО и даље тражи: „Тестирајте, тестирајте, тестирајте!“ Видите логику? У реду, али то није доказ узимања узорака ДНК, зар не? У почетку сам рекао да овог пута имам само индиције… и информације од једног типа, јако добро упућеног у могући биотерористички напад током наредних пет година…

Duration: 4:27Али све је ово само теорија завере. Не морате ми веровати. Треба само да сачувате линк ка овом тексту следећих пет година, и сами видите шта ће се десити…


* * *

Related posts / Повезани текстови:

Coronavirus: A Conspiracy Theory

Coronavirus: Censorship and Satanism

Coronavirus: Taking Over the World

Коронавирус: Пљување по лику Господњем (Serbian)

Coronavirus: Spitting in the Face of God

Coronavirus: True Culprits

Дигитални јуан на тестирању и превара с коронавирусом (Serbian)

Digital yuan under testing & coronavirus hoax

Коронавирус: Бајка о побуни (Serbian)

Coronavirus: What If… this is a DNA sampling?

Коронавирус: СЗО – језгро светске владе и руске илузије (Serbian)

Coronavirus: WHO – Nucleus of a Global Government and the Russian Illusions

Вакцина против коронавируса или биолошки софтвер? (Serbian)

Ухапшени Васкрс 2020. (Serbian)

Coronavirus: Qui Bono?

Коронавирус: Велики петак 2020. (Serbian)

Coronavirus: Liberty will not be restored without action

Coronavirus: Medical Fascism

Коронавирус: Медицински фашизам (Serbian)

Коронавирус: сан сваког психопате

Coronavirus: A Psychopath’s Dream

COVID-19 – Питања за политичаре (Serbian)

Coronavirus: Dropping the Masks

Coronavirus: Social Collapse and an Imminent Rebellion

COVID-19 — Italian Tour [eng/срп] COVID-19 — Италијанска турнеја

Coronavirus Hoax — More Evidence

Досије Корона (Serbian)

Coronavirus: Stealing Your Freedom

Стручњаци из региона о коронавирусу (Serbian)

Коронавирус: Стварање лажних вести (Serbian)

Coronavirus: Creating Fake News

Coronavirus: The Ugly Face of Capitalism

Coronavirus: Cure Known Since 1955!

Коронавирус: Лек познат од 1955! (Serbian)

Коронавирус: Последњи трзај глобализма? (Serbian)

Coronavirus: Event 201 and Future Events

Coronavirus: Conspiracy Theories and a Bitter Truth

Шта је коронавирус и ко је изложен највећем ризику? (Serbian)

Coronavirus, Stock Market and Chelsea Manning Suicide Attempt…

Coronavirus: Fake News and Global Consequences

Coronavirus — A True Story

Coronavirus — a False TriggerHIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Instant Access


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
2 Comments
Ecency