Коронавирус: Лек познат од 1955!

Ево прилике да се у једном потезу ослободите страха и скинете вео са криминалне конструкције у коју су умешане светске владе, фармацеутске и друге мегакорпорације, њихови медији и Светска здравствена организација…Дакле, ово није теорија завере — ово је завера у пракси! Погледајте следеће чињенице:

[18. март 2020, 23:32] Ваш @lighteye послао је овде вест да ефикасан лек против коронавируса већ постоји (hydroxychloroquine), и послао је линк на рад тројице кинеских фармацеута објављен у научном журналу BioScience Trends.

[19. март 2020, 19:13] Потврду ове вести преко Твитера послао је познати српски генетичар Миодраг Стојковић, позивајући се на француску научну студију о којој је свет обавестио Дидије Рао (Didier Raoult)


Stojko-2020-03-20_104013.jpg

[19. март 2020, 22:13] Српска верзија Интернет портала Спутњик, тек са око 23 сата закашњења преноси вест и то са насловом под знаком питања: „Да ли је лек познат дуже од пола века спас од коронавируса /видео/“.

Дакле, једини медиј у Србији који је ову вест пренео, и једини ван западне сфере утицаја, ту најважнију вест у оквиру медијске хистерије око коронавируса, преноси тек са око 23 сата закашњења у односу на вашег извештача са наше платформе! Каква питања отвара ова чињеница?

О смислу масмедија

Кад се овако нешто деси, морате се запитати шта ће вам „званични“ медији који нису способни да нађу и проследе најважније вести у најкраћем року? И да, сви „званични“ медији под контролом српске владе такође припадају страним власницима и корпорацијама.

Ако поново погледамо податке о смртности у поређењу са другим узрочницима велике смртности, преузетим са сајта Worldometers 20. марта 2020, и упоредимо их са подацима од 16. марта 2020. и 18. марта 2020, видимо да никаквог експоненцијалног повећања смртности од заразе нема:

Листа
опасности
Жртава
од почетка године
ГодишњеИзвор
Канцер1,788,2579,6 millionWHO
Пушење1,088,4645,256,000WHO
Алкохол544,5733 millionWHO
HIV/AIDS366,026570,000-1,100,000UNAIDS
Саобраћајке293,9171.3 – 1.9 millionWHO
Самоубиства233,492800,000WHO
Маларија213,576-WHO
Грип105,824291,000 – 646,000CDC
Корона10,031-CSSE

Штавише, тренутне бројке о смртности од коронавируса веома су варљиве. Оне се рачунају у односу на пријављене случајеве. Пошто симптоми могу бити врло благи, много је људи који уопште нису регистровани. СВЕ ЈЕ ОВО ГЛОБАЛНА ПРЕВАРА. Стога није довољно запитати се само о смислу постојања корпоративних медија, већ треба озбиљно да се запитате и шта вам ти медији следеће спремају…

Шта је следеће?

Не треба сумњати да спремају још једну велику пљачку, према угледу на 2009. и епидемију тзв. Свињског грипа. Она ће убрзо бити спроведена преко обавезне (слободно читајте „насилне“) вакцинације скупом вакцином плаћеном из буџета — дакле вашим новцем којим више не располажете ви, већ окупациони намесници. То се мора спровести у најкраћем времену, пошто је ово обична сезонска епидемија која ће извесно сама од себе нестати до краја априла. Иначе, тестови се у Швајцарској наплаћују 150 евра! Ако су тестови толико, замислите само цену „вакцине“!

И кад смо код замишљања, пробајте да замислите медијску халабуку којом ће владајућа ‘елита’ покушати да прикрије пљачку и приписати себи заслугу за окончање заразе таман пред предстојећу изборну кампању…

Али то није све. У тој пљачки постоје много злокобније најаве. Морате се упитати докле је спреман да иде онај ко је организовао глобалну превару до нивоа ванредног стања и полицијског часа, невиђеног још од нацистичке окупације. Они старији становници Балкана, који не смеју да излазе из станова под претњом високих новчаних казни и кривичних пријава, сетиће се много опасније заразе великих богиња из 1972. године, позате као „Вариола Вера“ која је трајала од 14. марта до 19. маја и у којој је од 184 заражена живот изгубило 40 људи (22% инфицираних). И тада је било уведено ванредно стање, али држава и медији реаговали су адекватно и одговорно – ни налик овоме данас.

Како се онда може веровати вакцинама оних који су већ показали да користе дизање хистерије ради профита и који су очигледно, уз помоћ медија и влада, безочно произвели глобалну панику? Можете бити уверени да ће, по свођењу биланса након епидемије, више жртава бити због увођења ванредног стања и можда саме вакцине, него од самог вируса.

Најгори исход

Кад се читаво ово лудило заврши, остају много важнија питања. Шта после преваре?

Као и свака оваква хорор прича, и ова много више говори о болести друштва и о отуђеној држави. Свако са зрном соли у глави, медијима који су овакву хистерију направили, неће више веровати. Шта нам онда остаје у случају стварне опасности? Наравно, лична и децентрализована мрежа за размену истинитих информација. Зашто мора бити децентрализована?

На централизованим мрежама, Фејсбуку (Инстаграму, Вотсапу), Твитеру, ЈуТјубу… власник може информације цензурисати, ограничити, изменити, може правити лажне налоге с потпуно злочиначким циљевима (сетите се „Арапског пролећа“), укратко може њима манипулисати на најразличитије начине, од којих ће сваки бити на вашу штету. Као што је на пример крађа и продаја података. Или креирање лажног извештаја о „празним полицама“ услед корона кризе на ЈуТјубу:

На децентрализованим, блокчеин мрежама, све остаје на увид заједници док мрежа траје. Нема цензуре и уз одређен напор можете наћи поуздане изворе информација који вас неће преварити. Крађа података није могућа. Уместо тога, за постављање корисних информација ви добијате криптовалуту, и тиме имате сасвим конкретан мотив да постављате све боље садржаје.

Тренутно се фудбалска првенства још играју у Аустралији (681 регистрован случај) и Белорусији (51), нема полицијског часа… Јесу ли они неозбиљни? Имају ли они ванземаљску генетику? Сирија је тренутно најслободнија земља на свету, просто зато што је лишена западних медија, и што је на добром путу да оружјем растера своје окупаторе.

Матрица централизованог света управо се распада у својим лажима и обманама. Имате ли снаге да савладате своје навике и изађете из тог света пре него што вам направи непоправљиву штету?


* * *

Related posts:

Коронавирус: Последњи трзај глобализма?

Coronavirus: Event 201 and Future Events

Coronavirus: Conspiracy Theories and a Bitter Truth

Шта је коронавирус и ко је изложен највећем ризику? (Serbian)

Coronavirus, Stock Market and Chelsea Manning Suicide Attempt…

Coronavirus: Fake News and Global Consequences

Coronavirus — A True Story

Coronavirus — a False TriggerHIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Instant Access


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
3 Comments
Ecency