Коронавирус: Пљување по лику Господњем

[Version in English] Нема више руковања! Нема више окупљања! Држите друштвену дистанцу! – То су поруке са корпоративних медија, који и даље покушавају да задрже фантомски страх међу становништвом. Дође вам да се запитате како је човечанство преживело толике миленијуме без савета ових сатанских идиота…Жао ми је ако вам ово ‘сатански идиоти’ звучи као комплимент за глобалистичку багру која је већ преузела контролу над вашим животом, и над науком.

Подела науке

Капиталистичка грамзивост за профитом по сваку цену извршила је снажан утицај на свет науке, поделивши га на два супротстављена дела: на лажну науку у служби корпоративног профита, и на праву науку, истину кроз правила која је успоставио сам Господ Бог.

„Први гутљај из чаше природних наука неминовно ће вас учинити атеистом, али на дну чаше сачекаће вас Бог.“
― Вернер Хајзенберг

Хајзенберг је на најелегантнији начин објаснио да истински научници својим напорима увек налазе темељни ред у природи, који се не може објаснити на било који други начин осим постојањем више интелигенције – о тој чињеници на свој начин говорили су и други велики научници, на пример Тесла и Ајнштајн.

У егзактним наукама нема много простора за произвољну интерпретацију резултата. Нажалост, медицина није једна од њих. Та наука је под потпуном контролом великог финансијског и фармацеутског капитала. Разлог је једноставан: Страх за здравље и живот савршен је алат за продају лажних интерпретација које могу повећати профит великих корпорација. Онда велике корпорације могу да купе мноштво утицајних кловнова који ће на насловним странама бити представљени оваквим изјавама:

Prevarantpredragkon Andrija VukelicFoto Tanjug.jpg

„Без колективног имунитета, нема престанка епидемије. Да ли ће бити стечен природно или вакцинацијом, добро је познато у епидемиологији, нема дилеме. До прокружавања, или вакцинације, мора доћи. За децу вакцинације сигурно неће бити, за њих је ова болест изузетно блага. Подигла се тема вакцинације без икакве потребе, а питање је само када је најбоље да вирус прокружи кроз дечју популацију. Школа само убрзава прокружавање, само би без ње дуже трајало“
— Епидемиолог и члан Kризног штаба Предраг Kон

Овај преварант (чије презиме на енглеском језику Con директно и значи „преварант“) учествовао је у пљачки државног буџета за најмање 1,6 милиона евра током преваре познате као „свињски грип“ 2009. године, која је касније довела до уништења Торлака, као некадашње референтне институције за вирусологију на територији бивше СФРЈ. Кад овај преварант тврди да „за децу вакцинације сигурно неће бити“, онда морате у то одмах посумњати. Погледајте сад ово: У поступку без преседана у историји права, српска влада – дакле не законодавно тело, Скупштина – изменила је Закон о заштити становништва од заразних болести, повећавајући казне како би људи и након укидања ванредног стања поштовали прописане мере.

Тим изменама предвиђена је и новчана казна у износу од 30.000 до 150.000 динара казниће се за прекршај физичког лица и случају „Уколико одбије обавезну имунизацију лица одређеног узраста.“ Како ћемо то тумачити? Да родитељи морају да вакцинишу своју децу, или да родитељи који имају довољно пара да плате казну не морају да вакцинишу своју децу? Шта каже Правилник о обавезној вакцинацији? У сваком случају Кон остаје преварант. А преварант је и зато што не открива ни просту истину коју је изрекао други члан кризног штаба, пулмолог са 35 година искуства:

„Трамп је све добро рекао, вирус ће нестати и неће требати вакцина. Не може да се направи вакцина за вирус који се мења“
– Пулмолог др Бранимир Несторовић

Ако сте неодлучни коме треба да верујете, епидемиологу или пулмологу, имајте у виду да епидемиолози не раде с пацијентима. Они само развијају теоретске моделе ширења епидемија на основу претпостављених или конкретних података. Тако је Нил Фергусон, осрамоћени професор Империјалног колеџа у Лондону, намерно или случајно развио потпуно погрешан теоретски модел ширења ове епидемије који је послужио медијима за изазивање потпуно непотребне глобалне панике. Са пацијентима раде имунолози и пулмолози, који имају искуство и конкретне податке, па стога могу о свему да говоре много објективније и прецизније.

Тај Кон, само је српска верзија марионете најкрупнијег фармацеутског капитала, каква је и Ентони Фаучи, преварант директно на платном списку Била Гејтса.

Fau3cirmm9349_20200502_0055h.ngsversion.1588693442958.adapt.1900.1_cr.jpg

„Повратак на нормалан живот какав је био пре кризе са коронавирусом ‘можда неће бити могућ’ без вакцине!“
— Др Ентони Фаучи

Или као ова женска верзија кловновске марионете:

Трајање: 10:01 (енглески језик)

Дакле, Биркс отворено признаје да је број смрти чиста манипулација. Ако још увек нисте стигли да прочитате огроман број доказа објављених у Deep Dive заједници и на српском језику у линковима испод овог текста, ево још једног дивног доказа о превари: Пре недељу дана, председник Танзаније Џон Магуфули, који непрестано умањује панику око вируса, шокирао је свет кад је послао тестове са узорцима домаћих животиња, птица, воћа, па чак и моторног уља, у лабораторију која је опремила СЗО. Сви су означени као људски узорци. И погодите шта се десило? Коза, птица Кваре и плодови папаје имали су позитиван резултат!

Трајање: 8:01 (енглески језик)

Треба ли да будемо захвални што су овце и моторно уље били негативни, или треба да честитамо храбром и паметном човеку који се досетио како да разоткрије бесрамну превару?

Ствари које нећете чути на корпоративним медијима

Нико не организује овако масивну превару без озбиљних циљева и без потпуне контроле над медијима, који искључују сведоке и лекаре, попут сенатора др Скота Џенсена који ће вам у доњем видеу на енглеском језику објаснити математику профита пацијената КОВИД-19 и колико профита доноси ако оде на вентилатор!

Трајање: 6:27 (енглески језик)

За оне који не познају енглески, др Џенсен објашњава како се бројевима манипулише у САД и како Медикер болницама за сваког пацијента примљеног као Ковид-19 пацијента, исплаћује 13.000 долара, а за сваког од тих пацијената који заврши на вентилатору, исплаћује се 39.000 долара! Ето једноставног објашњења откуд толико оболелих. Све су то ‘чари’ приватног здравства…

На корпоративним медијима нисмо могли видети ни правог лекара који ће вам објаснити критеријуме за успостављање узрочно-последичне везе између вируса и болести, као што то може да вам покаже др Ендру Кауфман кроз објашњење Кохових постулата:

Трајање: 35:23 (енглески језик)

Ко може да испрати причу, знаће да нико никад није доказао како је КОВИД-19 одговоран за било коју смрт од досад пребројаних и приписаних њему.

И не само то, нећете на корпоративним медијима видети ни студије о смртности изазваној изолацијом, принудном незапосленошћу, стресом, лошом исхраном изазваном прекидом ланца снабдевања храном, усамљеношћу… (енг.) Укратко:

Високо цењена академска истраживачка књига из 1982. године „Корпоративно бекство: узроци и последице економског дислоцирања“ коју су написали Блустон, Харисон и Бејкер, процењује да сваки додатни пораст незапослености од 1% узрокује 37.000 додатних смрти (укључујући 20.000 срчаних удара, 920 самоубистава, 650 убистава) и 4.000 пријема у душевне болнице и 3.300 у државне затворе.

На дан 24. марта 2020. ФЕД је предвидио пораст незапослености од 30% услед карантина због коронавируса. То представља 1.100.000 додатних смртних случајева – готово 5 пута више од најгоре прогнозе владе за смртност од Ковида-19. Додајте томе смрти од поремећених ланаца снабдевања храном и лековима, и одложеним медицинским третманима за не сасвим хитне болести као што су дијабетес и хипертензија.

Званично, до тренутка писања овог текста, у Америци је незапосленост повећана 16%…

И сасвим сигурно на корпоративним медијима нећете видети истинске бројеве који потврђују да ово није ништа друго него сезонски грип, као што могу да докажу др Дан Ериксон и др Кнут Витковски:

Трајање: 20:14 (енглески језик)

Уместо истинских лекара, сад овај човек одлучује ко ће бити проглашен здравим и ко ће морати да има његов ‘имунитетски пасош’! (енг.)

Циљ бесрамне преваре

Пре него што одговоримо на ово питање, имамо још један цитат који открива да лаж медицинске науке није од јуче:

„Кад би се сви садашњи лекови могли потопити на дно мора, то би за човечанство било много боље – а за рибе много горе.“
— Оливер Вендел Холмс Старији, доктор медицине са Медицинског факултета Харвард

Лудило ових пропорција очигледно је координиран напор плутократских структура које не можемо назвати било како другачије него ‘сатанским’. Нико не организује тако масовне преваре без озбиљних ЗЛИХ циљева, и озбиљних оружаних снага које би подржавале њихове планове. Зли циљ је сада очигледан – то је лишавање народа свих људских права и слобода. Чак је и неким припадницима заштите „закона“, као што је полицајац Андерсон, јасно да се око Ковида-19 не ради о здрављу, већ о тиранији:

Трајање: 8:49 (енглески језик)

Нажалост, један човек није довољан. Овде можете видети државни „третман“ побуњеног народа у Пољској:

На пример, у Србији сатански глобалисти имају потпуну контролу над свим институцијама и медијима. Протиуставно затварање и кажњавање грађана због кршења полицијског часа (кога у Европи није било од нацистичке окупације), пролази сасвим очекивано, без било какве одговорности. Као што ће извесно проћи и расипништво у виду донирања два милиона евра за потпуно непотребну вакцину СЗО, најкорумпиранијој организацији под окриљем Уједињених Нација, којој је чак и Доналд Трамп укинуо финансирање. Иста влада великодушно је у фебруару одвојила два милиона евра помоћи за санирање последица земљотреса у Албанији, а Албанија је ‘захвалила’ прикључујући електроенергетски систем Косова и Метохије себи, отварањем граница према КиМ, као и прављењем заједничких спортских лига са том српском покрајином. Наравно да таквој (не)српској, велеиздајничкој власти не треба никакав правни систем, јер би у сваком систему одговорни морали да заглаве тешке робије. И као што је већ описано, у досад невиђеном потезу у историји света, влада – а не Скупштина – променила је закон тако да је укључила оштрије казне за побуну због „здравственог стања“ и увела обавезну вакцинацију. Др Јована Стојковић оставила је линкове на Службени Гласник Републике Србије од 6. маја ове године, у коме је објављен нови Правилник о Програму обавезне и препоручене имунизације становништва против одређених заразних болести, у коме се (веома широко и неодређено) дефинишу категорије становништва за обавезну вакцинацију. Не брините, сигурно се и ви налазите у некој од категорија. Ако вас мрзи да читате, можете послушати њу док објашњава измене:

Трајање: 35:36


Ова превара с коронавирусом увод је у потпуно уништење Србије, она је пљување у лице истинске науке и пљување по лику самог Господа. Колико год то звучало тужно, овом ситуацијом пређена је тачка после које нема повратка. Поново ћемо, сви ми, не само Срби већ сви људи широм планете, морати да се боримо за основна права и слободе. И никад не заборавите да је историја препуна гробаља народа који нису хтели да се боре…


* * *

Related posts / Повезани текстови:

Coronavirus: Spitting in the Face of God

Coronavirus: True Culprits

Дигитални јуан на тестирању и превара с коронавирусом (Serbian)

Digital yuan under testing & coronavirus hoax

Коронавирус: Бајка о побуни (Serbian)

Coronavirus: What If… this is a DNA sampling?

Коронавирус: СЗО – језгро светске владе и руске илузије (Serbian)

Coronavirus: WHO – Nucleus of a Global Government and the Russian Illusions

Вакцина против коронавируса или биолошки софтвер? (Serbian)

Ухапшени Васкрс 2020. (Serbian)

Coronavirus: Qui Bono?

Коронавирус: Велики петак 2020. (Serbian)

Coronavirus: Liberty will not be restored without action

Coronavirus: Medical Fascism

Коронавирус: Медицински фашизам (Serbian)

Коронавирус: сан сваког психопате

Coronavirus: A Psychopath’s Dream

COVID-19 – Питања за политичаре (Serbian)

Coronavirus: Dropping the Masks

Coronavirus: Social Collapse and an Imminent Rebellion

COVID-19 — Italian Tour [eng/срп] COVID-19 — Италијанска турнеја

Coronavirus Hoax — More Evidence

Досије Корона (Serbian)

Coronavirus: Stealing Your Freedom

Стручњаци из региона о коронавирусу (Serbian)

Коронавирус: Стварање лажних вести (Serbian)

Coronavirus: Creating Fake News

Coronavirus: The Ugly Face of Capitalism

Coronavirus: Cure Known Since 1955!

Коронавирус: Лек познат од 1955! (Serbian)

Коронавирус: Последњи трзај глобализма? (Serbian)

Coronavirus: Event 201 and Future Events

Coronavirus: Conspiracy Theories and a Bitter Truth

Шта је коронавирус и ко је изложен највећем ризику? (Serbian)

Coronavirus, Stock Market and Chelsea Manning Suicide Attempt…

Coronavirus: Fake News and Global Consequences

Coronavirus — A True Story

Coronavirus — a False TriggerHIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Instant Access


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
6 Comments
Ecency