تاریخ حیات بشر

parsik(62)
Published in
#science
Words
155
Reading
1 min
Listen
Play
8y

در تاریخ زمین، زمان‌های زیادی وجود دارد که حیات هوشمند نزدیک بود منقرض شود. علاوه بر انقراض‌های انبوه که دایناسورها و اکثر حیات روی زمین را پاک‌سازی کرد، انسان‌ها نیز با خطر انقراض روبه‌رو شدند.

در واقع، انسان‌ها همگی به میزان قابل ملاحظه‌ای از نظر ژنتیکی با دیگر ارتباط دارند—بسیار نزدیک‌تر از دو جانور معمول از گونه‌ی یکسان. گرچه ما انسان‌ها ممکن است از بیرون متنوع به نظر برسیم، ولی ماده‌ی ژنتیکی درونی ما داستان دیگری را بیان می‌کند.

ژنتیک نشان می‌دهد که حدود هفتاد تا صد هزار سال پیش، فقط چند صد تا چند هزار نفر انسان وجود داشته‌اند و کل نژاد بشر را پدید آورده‌اند.

برخی دانشمندان معتقدند که انفجار عظیم آتشفشان توبا در اندونزی در هفتاد هزار سال قبل موجب شده است که دما به قدری سقوط کند که اکثر نژاد بشر نابود شده است و تنها معدودی بر روی زمین باقی مانده‌اند. تمام انسان‌های امروزی از نسل آن بازماندگان پدید آمده‌اند.