ARKADAŞIMIN ÜNİVERSİTE HEYECANI

Words
167
Reading
1 min
Listen
Play
9y

Bugün üniversiteyi kazanan arkadaşım ile üniversiteye gitmeden önce görüşmek için bir gece planladık . Akşam üzerine doğru valizlerini toplamasına yardım ettik . Daha sonra eve gelip hazırlandım . Saat 8.30 gibi beni evden aldılar ve Akhisar-İstanbul karayolu üzerinde bulunan Opet adlı restorana gittik . Gelen kişilerle tek tek görüşüp yerlerimize geçtik .

Geceye masaya gelen mezeler ile başladık . Yemeklerimiz gelene kadar arkadaşım bize heyecanından , mutluluğundan ve tabi ki ailesinden ve arkadaşlarından ayrılmanın üzüntüsünden bahsetti . Yemeklerimiz geldiğinde müzik eşliğinde yemeklerimizi yedik .

Klasik fotoğraf çekilme geleneğimizi yaptık . Yemeğimiz bittikten sonra arka taraftaki küçük bahçeye geçtik . Kahvelerimizi içerken arkadaşım okulundan , kalacağı yerden bahsetti . Onu dinlerken üniversiteyi kazandığım ilk yılım aklıma geldi ve onun hissettiklerini anladığımı ona belirttim . Gecenin sonuna geldiğimizde herkesle vedalaşıp evlerimize dağıldık .

Bu arada makalemi bitirmeden, gittiğim Opet adlı restoranın personellerinin güler yüzlülüğünü , hizmetin kusursuzluğunu ve yemeklerin lezizliğini yazmasam olmazdı . Eğer bir gün yolunuz oradan geçerse , uğramadan geçmemenizi tavsiye ederim .

Teşekkürler steemit ailesi .

ARKADAŞIMIN ÜNİVERSİTE HEYECANI | Ecency