Merhaba dostlar, tatil olmasına rağmen bugün de erkenden uyandık. Malum bebeğimiz var. Öykü hanımın kahvaltısı, bizim kahvaltımız derken anca fırsat bulabildim yazmaya.
Bugün sizlere çok muzdarip olduğum bir konudan bahsedeceğim. Belki sizin de probleminizdir. Kaloriferin evdeki havayı kurutması.
Ben birkaç yöntem denedim. Hergün evi havaldırmak, petek üstlerine bir kase su koymak gibi ancak kase güzel bir görüntü olmuyordu. Bir de öykücüğüm gidip perdeyle oynadığı için bir iki kere yere de dökmüşlüğümüz var suyu.
Dün gece yine boğaz kuruluğundan öksür öksür uyuyamayınca, bu işi çözmeye karar verdim. Ve harika bir ürün buldum. Daha önce nasıl görmemişim bilemiyorum. Kalorifer suluğu.
Ben hemen bir adet sipariş ettim. Üstelik sadece 8 lira. Bir gelsin kullanayım. İnşallah memnuniyetimi de yazarım.