my first post for steemit

Words
164
Reading
1 min
9y
Listen to this post
~1 min

image



Hai sahabat steemit... Saya Al Isra dari Aceh, biasa di panggil Al. Saya dilahirkan di Keumala jijiem pada tanggal 6 juli 1994. Saya mengenal steemit itu dari teman saya yang bernama randomchannelaz@randomchannelaz , dia menjelaskan beberapa hal tentang **steemit** sehingga saya memutuskan untuk ikut bergabung juga di sini. Mungkun ini masih dalam tahapan belajar memakai steemit dan ini postingan pertama saya disini, saya harap teman-teman beri perhatian dan sarannya untuk saya yang baru memulai petualangan ini.

Sekian dari saya.
Terimakasih.



Hai steemit friend ...
I am Al Isra from Aceh, usually called Al.
I was born in Keumala jijiem on 6 July 1994.
I know the steemit from my friend named randomchannelaz@randomchannelaz , he explained some things about steemit so I decided to join here too.
Mungkun is still in the stage of learning to use steemit and this is my first post here, I hope my friends give attention and suggestions for me who just started this adventure.

That is all from me.
Thank you.

my first post for steemit | Ecency