Ensimmäiset K-rokotteet pistetty suomessa

upsista.png

Kuten näissä tökeröissä mainoskampanjoissa yleensä käy, jokin ei mene ihan nappiin. Tässäkin kuvassa nähdään, kuinka ammattilaiset rokottavat toisiaan. Onko K siis ilmaa, jos tämä on se normi?

Ensimmäisenä piikitetään sairaanhoidon henkilökuntaa ja määrittämätöntä riskiryhmää. Tietenkin heti piikin jälkeen lehdistö häädettiin näkemästä jälkivaikutuksia.

valvovatsilm_tpois.png

Media kysyi ennalta sovittuja kysymyksiä ulkotiloissa, joihin valmiit vastaukset. Toki koko härdellissä ei ole päätä tai häntää. Muutamia vaarallisen kuuloisia kommentteja "asiantuntijoilta".

Ensimmäinen haastateltava oli pihalla kuin lumiukko, mutta ei voi suoraan piikkiä syyttää. Lähetti-DNAn mutaatioiden vaikutuksissa kestää vuosia, joskus jopa sukupolvia ilmetä.

hoonosuomi.png

Kaikki kehottivat ottamaan piikin, jotenkin lasinen tyhjä katse olisi havaittavissa, sekä runsaasti silmien räpsyttelyä. Johtavia lekureita ei tietenkään rokotettu, sairaanhoitajat saavat olla koekaniinin roolissa.

Jotenkin suomalaiset mainosfirmat ovat hyvin läpinäkyviä jä tökeröitä tuotoksissaan, YLE varsinkin on niin uuskielen ulostaja kun olla saattaa. Onneksi on nämä hajautetut alustat, että ei pääse sensuuri iskemään!

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
Join the conversion now