King (Part-80)

received_364444477374120.jpeg

Pipilikashrenibaat barkandajer Team trisrotar nuolet ja metsien kaikki ulkopuolelta. Päähän ovat punaiset päähineet, malkonchamara, paljain jaloin-kukaan ei ole kenkiä taistella vedessä. Kilvet kaikkien käsissä-sarki-jotkut ovat aseet-mutta ase osuus on vedettynä. On kaikkien takaisin, bangalar on kansallinen väline. Bengali jait sen todellista käyttöä; Chhariai henkilöstön ovat hyvin elottomia.

Varakandajera dekhil, chigulli lähes Hackney pariyache-hirssi geribe! Varakaandaj doudail-"rajiji-mitä joi" kuin taharao hirssi gherite chalil. Ne hirssi gheril ennen kompastelu-ongintaa niiden hergil. Ja tuolloin, että Conch Bazille, samaan aikaan, John varaandaj bajorar on util. He bajorar Helmsman-meri mies, työskentelee veneessä, absyakmat sauvat-Sarkio. Ne dekhail ei halua taistella apatti. Dande Halle, Rossi Logie, joka seikhane, Bosil. Paljon enemmän varakaandaj bajaray util. Kolme sironta Shaw varakaandaj rannalla pysyi-saikhan Chiper sarki on chalaite. Jotkut Spy ongintaa ja namiya, ammuskelu sangeen charia hyökkäyksille. Varahaandajera hirssi gheria Dandyayachil, loput pitäjät ovat niitä. Se kaikki tulee taistelua. Sitten oli taistelee, kahakka, chenchachi, Gun hudamur, lathir thakthaki, raskas hultshul A. Kukaan ei kuun Tele ketään-kukaan ei voi olla vakaa ollenkaan.

Taistelua kaukaa ei tikit lathialera adhikakshan on sipahir-miksi ei, ei jäämään pois. Mutta Chiper, sipahider on suuri ongelma. Ne, jotka Corritachil sodan rannalla, pitäjät ovat hotaite edessä lathialdigke sangeener, mutta ne, jotka taistelevat vettä Corritachil, ne barakadajadiger tikkuja-sarkite käsissä jaloillaan tai pään Updater.

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
Join the conversation now