Het is de griep en die is niet 'gewoon' of 'eenvoudig'

Binnen de kantoormuren van het WHO {World Health Organisation}, ergens in Zwitserland, weet 'het virus' dat het op de grond moet vallen binnen 1 meter afstand. In Nederland en een aantal andere landen is dat binnen 1,5 meter. Terwijl in veel Engelstalige landen 'het virus' tot wel 2 meter ver kan komen. Vandaar dat de Britse variant natuurlijk zo gevreesd werd. Want die 'weet' immers niet dat het al na 1,5 meter op de grond dient te vallen. Hoe dat met de windrichting en de windkracht zit is overigens onbekend. Brownse beweging, als natuurkundig verschijnsel, zegt heel veel mensen waarschijnlijk ook niets. Anders zou men niet meer zo blind gaan varen op de abnormale maatregelen. Het hele zogenaamde pandemie gebeuren heeft inmiddels veel overeenkomsten gekregen met een vorm van religie. Waarbij men fanatiekelingen en fundamentalisten kent. En natuurlijk 'ketters', die eeuwig zullen branden in 'de nieuwe hel' omdat zij de religie van 'het nieuwe normaal' verwerpen en het zowaar abnormaal durven te noemen!

En dan is er natuurlijk ook de belofte van 'de nieuwe hemel' voor hen die klakkeloos doen wat hen opgedragen wordt. Want het wordt natuurlijk uiteindelijk allemaal beter, voor degenen die braaf doen wat de ingebeelde autoriteiten willen. De beloning komt, de wederopbouw van het Kapitalisme nieuwe stijl, overgoten met een sausje van Marxisme. Ja, het gaat eerst afgebroken worden, maar daarna wordt het beter terug opgebouwd. 'The Great Reset', dat belooft iets te worden hoor, op naar die 'nieuwe hemel op aarde', althans zo schijnt het verkocht te worden. En wie er tegen is die is de 'nieuwe vijand', als de mensheid hen nog hoort en ziet. Want eigenlijk past de religie van 'het nieuwe normaal' soortgelijke tactieken toe als vele andere religies. Deze keer is het anders, het is namelijk in een klap (in 1 jaar tijd) een wereldwijde heerser geworden. Dankzij 'het virus', het kwaad zelve, overal verderf en dood zaaiende.

De mensheid in een oneindige oorlog verwikkeld met een vijand die niemand kan zien, een strijd die niemand kan winnen. Wees dan maar eens moedig, houdt vast aan wetenschap en kennis. Durf dan nog maar eens kritisch waar te nemen, zelfstandig na te denken en je vrij te uiten. Want op TV zeggen de zogenaamde 'experts' allemaal hetzelfde, net als op de nieuwssites, in de kranten, op de radio en ook via de sociale mediakanalen is dezelfde boodschap. De drie-eenheid "Ontzie de zorg, bescherm de kwetsbaren, blijf binnen!", en net als bij menig andere heersende religies is nadenken zelfs gevaarlijk. De koppeling met het kwaad is rap gemaakt.

Het is een totaal 'religie' systeem

Men doet het voor de ander en wie dus niet gehoorzaamt aan de religieuze 'leiders' van 'het nieuwe normaal' die is een bedreiging voor hen die wel 'netjes' meedoen. Al was het alleen maar om al die bange mensen gerust te stellen. Door bijvoorbeeld een masker op te doen, ook al weet menigeen wel degelijk dat die dingen niet werken. Ja hoor, vooral de angst bevestigen en in stand houden, daar schieten we allemaal wat mee op. Dat is zoiets als bij een klein kind dat bang is voor de onweer zelf ook gaan zitten janken in een hoekje! Maar, alles in 'het nieuwe normaal' lijkt het omgekeerde te zijn van het oude vertrouwde. Ja, dat was niet perfect, ook toen gingen er mensen dood aan ziektes, maar de huidige waanzin is volstrekt abnormaal. Mensen die niet behandeld mogen worden met medicijnen die al heel lang op de veilige betrouwbare lijst staan. Want, er zijn richtlijnen, en die zijn plotseling strafrechtelijk bepalend, of tenminste dreigend. Wel beste doktoren die op z'n minst geen schade toe willen brengen, overleg met uw client. Wil deze wel HCQ en zink of Ivermectine, maak het dan zo dat iemand een 'passende' diagnose krijgt waarbij deze medicijnen wel 'toegestaan' zijn. Want het is al lang bekend in welke mate deze medicijnen voorgeschreven kunnen worden, op wat voor wijze en welke combinatie met andere medicijnen. En later, mocht deze abnormale waanzin ooit voorbij gaan, kan men dan naar voren treden en getuigen, samen met hen die er door gered zijn.

Mensen een behandeling verbieden, omdat 'de richtlijnen' dat niet toestaan...!? Ondertussen de ziekenhuizen op die wijze indirect vol laten open. En dan stellen dat men mensen met te lage zuurstof gehalte toch wel aan de ventilator moet doen. Onder zware verdoving, kunstmatig in slaap gehouden, waarbij er blijvende schade ontstaat aan de longen en er een groot risico bestaat op overlijden. Ja, zo krijgt men wel een tekort aan ICU's. Maar de mensen daar mogen er niet over naar buiten treden. Hoe het daar echt toe gaat. Ondertussen worden diverse sociale media platformen overspoeld met enorme grote groepen gezellig dansende verpleegkundigen. Maar daar mag ik natuurlijk niet kritisch over zijn, want dan ben ik als een 'demoon' voor de nieuwe religie gelovigen. En de meest fanatieke 'nieuwe normaal' fundamentalisten worden steeds agressiever, in woord, wens en daad. Vooral dat laatste begint mij toch ernstige zorgen te baren.

Afstand houden is juist a-sociaal

Ondertussen mag een camera-ploeg naar binnen op de ICU's {Intensive Care Units}. Want de mensen thuis moeten natuurlijk wel blijven geloven in de religie van het nieuwe normaal. Mensen die ramp toerisme zwaar veroordelen begrijpen niet dat ik moet lachen als ze mij willen overtuigen van hun nieuwe geloof, met als argument dat ze het toch zelf gezien hebben op TV! Ja, de ironie gaat mening rampen TV kijker. Want ze doen immers niks verkeerd, de TV laat het toch zien, de krant toont de foto's, de 'echte' nieuws sites tonen het online en de Sociale Media kanalen laten het ook toe. Natuurlijk, lekker op de bank, avondeten bord op schoot en maar kijken naar het afschuwelijke lijden van andere mensen. Familie mag er niet komen, maar een camera-ploeg is altijd welkom. Of een fotograaf en die krijgt daarvoor dan een prijs.

Maar dat is allemaal nodig natuurlijk, want anders houden mensen zich niet aan de maatregelen. Ja, het is alsof er weer volop 'hel en verdoemenis' gepredikt wordt vanaf de kansel. Zondaars zijn we, allemaal en sommige nog veel meer dan anderen! Dus doe wat 'de heerser' zegt en neem die spuit, zo vaak als het gezegd wordt! Want dan komt de beloofde 'nieuwe hemel' en voor wie dat niet doet? Hen wacht 'de nieuwe hel', ze weigeren de spuitjes, prima, maar dan ook geen winkel meer in. En wie niet kan eten, wie niet meer bij anderen binnen mag komen, wie niet meer op straat mag zonder buitenbewijs, die zal uiteindelijk in een hel terecht komen en sterven. Tenminste, als we de propaganda en de bijbehorende censuur mogen 'geloven'. Ondertussen wacht er een jonge man van net in de twintig op een operatie. Al drie keer uitgesteld en de tumor gaat niet vanzelf weg. Hij en zijn lief willen graag dit jaar trouwen. Maar gruwelijke religie van het nieuwe normaal is er nog niet klaar mee hoor. Want naast het wetenschappelijk onzinnige 'a-symptomatisch', worden nu kinderen ook al als levensgevaarlijk gekaderd. En dan moeten die natuurlijk ook een spuitje en daarna nog eentje. Want ze willen toch geen bedreiging voor anderen zijn? Dus niet naar Opa en Oma hoor. En sommige daarvan zijn zelf doodsbang voor kinderen, jongeren en volwassenen geworden. Ze hebben dan wel geen symptomen, maar... Alles wordt kapot gemaakt, alles wordt omgekeerd, wat normaal was is nu abnormaal, in de wereld religie van 'het nieuwe normaal'.

Laat vooral nano vetbolletjes inspuiten

Het beta-Corona type virus kan zelf nieuwe varianten vormen met behulp van virus materiaal wat al in celkern aanwezig is. Zeer waarschijnlijk gaat dat enkel op voor restanten van andere Corona virussen. Maar het is niet uitgesloten dat dit ook kan met ander achtergebleven RNA van bijvoorbeeld Influenza type virussen. Recombinatie is een risico dat bestaat bij het inspuiten van 'onschadelijk' gemaakt virus materiaal. Zo heeft een polio vaccin juist geleid tot het ontstaan van een nieuw polio virus. Waardoor het middel een nieuwe kwaal veroorzaakte. Recombinatie is daarbij zeer waarschijnlijk aan te wijzen als oorzaak. Dus een middel om het immuunsysteem verweer op te laten bouwen tegen een mogelijke virus infectie werd de bouwsteen voor een nieuw variant van dat virus. En dat is volgens een aantal virologen en immunologen ook een reëel risico bij het inspuiten van mRNA van het huidige (vermoede) beta-Corona virus. Dat type virus kan zich namelijk in de celkern recombineren tot een totaal nieuwe variant, met alle gevolgen van dien.

Hierdoor kunnen dus ongelooflijk veel mutanten ontstaan, op wereldniveau. Vele variaties daarvan zullen juist onschadelijk zijn en 'uitdoven'. Het gevaar schuilt in de vele soorten die nieuw ontstaan die wel levensgevaarlijk worden en zich razendsnel gaan verspreiden. Alle maatregelen hebben al aangetoond dat deze niet kunnen voorkomen dat een virus zich verspreidt en overal infecties veroorzaakt. Bij de meest kwestbaren zelfs leidende tot de dood. Net als bij de griep overigens, dat virus is niet simpel, noch eenvoudi. En onder de electronen microscoop kan gezien worden hoe het Influenza virus zelf ook over een kroon beschikt. Dus Corona onder de griep classificeren valt best wel te beargumenteren. Met andere woorden, de griep is helemaal niet verdwenen, die is er namelijk steeds gebleven. Alleen heeft het een andere classificatie gekregen, vanwege de wereldreligie van 'het nieuwe normaal'.

Bloedpropjes en allerlei nieuwe ziektes

Als het enorme onvoorspelbare risico dat met het inspuiten van viraal mRNA samenhangt nog niet genoeg is, dan komt er nog wat bij dankzij de lipiden. Het Corona virus mRNA zit namelijk verstopt in extreem kleine waterafstotende 'vetbolletjes'. Terwijl de binnenkant juist weer wateraantrekkend is. En daar zit dan het beta-Corona virus materiaal in opgesloten. Niet voor het hele virus, maar bijvoorbeeld voor het aanmaken van het proteine (eiwit) spike omhulsel van het virus. De kroon van het beta-Corona virus wordt daarmee dan gemaakt door de ribosomen fabriek in de celkernen. Die tasten het mRNA af en produceren dan het spike-eiwit. Waarop het immuunsysteem dan weer alert dient te reageren. De cel moet dan gedood worden en een herinnering opgeslagen van de infiltrant, zodat het de volgende keer herkend en onschadelijk gemaakt kan worden. Het immuunsysteem kan daarbij juist een andere binnendringer mogelijk juist niet op tijd bestrijden, omdat het lichaam teveel energie verliest en het te druk heeft met het spike-eiwit. Noch daargelaten dat er in de celkernen nieuwe varianten ontstaan die nog geen enkel immuunsysteem kent, of kan herkennen.

Het mRNA kent dus zelf al een groot risico. In die mate dat het wereldwijd mogelijk tot vele nieuwe virus uitbraken gaat leiden. En dan is er nog het gevaar van de lipiden zelf. Nog daargelaten hun mRNA inhoud. Er is een risico dat de 'vetbolletjes' bloedproppen gaan veroorzaken in de kleinere aders. En omdat ze zo extreem klein zijn, ergens tussen nano- en microschaal gaan ze mogelijk ook voorbij de bloed brein barriere. Daar waar vele kleine bloedvat vertakkingen zijn. Maar ook in onze longen zijn vele extreem vele vertakkingen van bloedvaten met een zeer kleine doorsnede. Als daar al vernauwingen zijn, of al gedeeltelijk dichtgeslibt vanwege chlolerstorol, dan is wil men daar geen extra vetbolletjes bij in hebben. Het risico op een bloedprop wordt daarmee mogelijk vergroot. En zeker als dergelijke lipiden (zijn niet allemaal 'vetten' overigens) in grote hoeveelheden de hersenen weten te bereiken dan kan dat ernstige gevolgen met zich meebrengen. Met als bonus het produceren van nieuwe virussen in de hersenen waarop het immuunsysteem dan doorgeslagen reageerd. Als mijn eigen vlees en bloed dan overweegt om zo'n injectie toch te nemen slaat de angst bij mij om het hart... Het is toch echts wel iets anders dan het (vrijwillig) eten van een frikandel.

Verzetten en verdedigen blijft nodig

"Ik moet wel vanwege mijn werk...", dat vind ik een erg verdrietige redernatie. De propaganda en het tot dezelfde munt behorende censuur is natuurlijk overweldigend. Net als de groepsdruk, waarbij 'omdat anderen het ook doen' mee gaat wegen in de eigen anti-keuze. Mogelijk gaan we de komende jaren getuige zijn van de kwalijke gevolgen van de huidige experimenten met de mensheid. Sterfte door overklaarbare bloedproppen, binnen 48 uur na een zogenaamde 'vaccin' injectie. Dan stopt het massaal wereldwijd injecteren even, voor drie dagen en vervolgens wordt al weer het sein groen gegeven. Mensen beginnen al aggresief te schreeuwen om een injectie, zij willen ook aan de beurt zijn! Doodenge vormen begint het nu voor mij nog meer aan te nemen. Mensen lijken zo gek van angst geworden dat ze zich zelfs opdringen om als eerst volgende met mRNA ingespoten te worden. Als wereldwijd autoritair systeem kun je het niet mooier krijgen, allemaal net als China. Want ook 'de democratie' gaat natuurlijk de kant op van de wereldreligie van 'het nieuwe normaal'. In zekere zin kan men dus werkelijk concluderen dat 'het virus' wel degelijk uit China kwam. En de hele wereld er mee heeft besmet.

Mijn wens is dat mijn kind uiteindelijk toch "NEE!" zegt tegen de injecties. En dat steeds meer mensen terugkeren naar het normale wat niet perfect was, maar wel functioneerde. Dus is iedere virus variant die griep achtige klachten veroorzaakt dan ook weer bekend als dat de griep rond gaat. Ja, en die veroorzaakt ook ellende, verderf en dood. In het griepseizoen van 2017-2018 overleden er binnen 8 maanden 9500 Nederlanders aan de gevolgen van de griep. En wie de griep heeft blijft dan thuis en ziekt uit. Zo simpel kan het zijn. Met de huidige zogenaamde pandemie wordt er constant doorgeteld. Geen van half april tot half september griep seizoen, zoals bij het Influenza griep virus. Nee, bij het Corona griep virus telt men alle maanden op. Terwijl er in Nederland toch duidelijk geen sprake meer was van een epididemie, van mei tot en met augustus 2020. Dus eigenlijk moest er vanaf het nieuwe Corona griepseizoen van september 2020 weer opnieuw geteld worden, vanaf 0 zieken en doden. Dan ontstaat er een heel ander beeld, wereldwijd. En kijk ook eens naar een staat als Texas, waar de maatregelen zijn afgeschaft en alle waardes omlaag gaan...

Ja maar ze zijn er wel echt ziek van

Duidelijk, en als een mens die zelf al heel wat jaren chronische gezondheidsuitdagingen heeft (ziek zijn klinkt zo voortdurend, om moedeloos van te worden) weet ik er wel het een en ander van. Gelukkig worden de meeste mensen die een infectie ziekte zoals de griep krijgen weer beter. En de meeste mensen wereldwijd worden niet eens ziek. Waarbij een heel klein deel ernstig ziek wordt en er helaas door komt te overlijden. Maar als men al die sterfgevallen voortdurend op blijft tellen, ook als mensen vier weken, of zelfs langer, geleden 'positief' getest waren, dan is dat met een bedoeling. Welke dat is? Dat weten alleen degenen die zichzelf verbeelden dat zij moeten heersen over de wereldbevolking. Vanuit de schaduw, of vol in de schijnwerpers, wat maakt het uit. Maar als er wordt gelogen met behulp van statistieken dan zit er een groter plan achter. En als er een generale oefening voor dit alles plaatsvond in oktober 2019 dan is er, wat mij betreft, geen sprake meer van toeval.

Waarbij ik regelmatig moet lachen als iemand met een kappie op mij haast onverstaanbaar 'aluhoedje wappie' toe sist. En ik kan niet veel meer doen dan met een vriendelijke glimlach mijn duim omhoog steken en zeggen: "Voor mensen zoals u is de supermarkt speciaal open tussen 7 en 9 uur in de ochtend, wist u dat?" Als alle doodsbange mensen nou dan lekker gemaskerd alleen op boodschap zouden gaan, dan zou het ook een stuk aangenamer voor de rest worden. Wat mij betreft mogen de supers de openingstijden voor de extreem bange mensen gerust nog oprekken tot 12. En daarna mogen de dwanmatig gemaskerden wat mij betreft ook ver bij de anderen vandaan blijven. Dat is dan hoe dan ook een win-win situatie. De buitensporig angstige mensen worden niet geconfronteerd met de mensen die op hun immuunsysteem vertrouwen. En mensen die biologica als kennis hebben en geen masker dragen blijven gevrijwaard van fanatieke fundamentalistische 'nieuwe normaal' gelovigen die hen aggresief benaderen. Wat ik persoonlijk inmiddels als aanvallen ga ervaren, waartegen ik mijzelf zal verdedigen.

De maatregelen werken niet

En ik ken ook mensen in mijn persoonlijke kring die behoorlijk de griep hebben. En die nu in afzondering verkeren, want volgens de test hebben ze 'het virus'. Zo idioot is het inmiddels. De gebruikte PCR methode is hier overigens niet voor bedoeld en bovendien test men slechts op 1 target (een bepaald deel van RNA). En als de test al niet deugt, dan is alles wat daar op voortborduurd ook ondeuglijk. Mijn samenvatting over deze vorm van infectie ziektes: Je krijgt het of je krijgt het niet en veel daarvan heeft te maken met het functioneren van het immuunsysteem en de algehele gezondheid. De maatregelen hebben de situatie eerder verergerd dan verbeterd. Juist omdat het beter is om een virus zo snel mogelijk te laten verspreiden onder jonge gezonde mensen, omdat het dan het snelst uitdooft. Probeer de meest kwestbaren daarnaast waar mogelijk te beschermen en te behandelen, indien men dit zelf ook wenst. Maar de maatregelen zijn mislukt, maken juist golf na golf van varianten en mutaties mogelijk. En het is mislukt om juist de kwestbaren te beschermen. Dus heeft het beleid wereldwijd gefaalt en juist voor slachtoffer gezorgt. Ook onder de velen die een behandeling nodig hebben, omdat ze bijvoorbeeld een tumor in hun lichaam hebben. Helaas zijn degenen die de touwtjes van de religie van 'het nieuwe normaal' niet van plan om hun falen toe te geven en te stoppen met hun alles vernietigende heerschappij.

Dus is het aan ons, de mensheid. Om megalomane idioten zoals de heer Gates en zijn vrouw te stoppen. Die meneer die kalkpoeder in onze atmosfeer wild strooien en zo de aarde wil laten afkoelen... Hij en vele megalomane gekken met hem menen namelijk dat de aarde teveel opwarmt, door handelen van de mens. En nu gaat hij met een klein kliekje van machtswellustige gekken dat omkeren, ook weer door het handelen van mensen. Ook de ironie daarvan ontgaat wellicht velen. De kliek zelf noemt het overigens al lang geen 'Global Warming' meer. Want de tijd heeft hun kolder verhaal genadeloos ingehaald. In Nederland leven wij nog steeds niet onder water, of ik moet al ongemerkt kiewen ontwikkeld hebben of veranderd zijn in een Dolfijn. Nee, het heet nu 'Climate Change', want dat kan namelijk alle kanten op. Behalve de goeie natuurlijk, want CO2 is van levensbelang voor alles wat leeft op aarde. De toename van de hoeveelheid 'groen' (zuurstof producerend) in delen van bijvoorbeeld Afrika is toegenomen. En dus betekend dat meer mogelijkheden om graan, groente en fruit te verbouwen.

Hebben wij als mensheid nog iets in te brengen?

Volgens meneer Gates en andere megalomane gekken moet dat omgekeerd worden. Dus moet er minder zon de aarde bereiken. Wil die man heel veel oogsten wereldwijd bij voorbaat al kapot maken? Nog meer voedsel schaarste veroorzaken? En dan ook nog eens het weerbalans op onze planeet totaal ontwrichten, voor wie weet hoe lang. Plotseling strenge winters, ook op plaatsen waar dit voorheen nooit zo was. Winters die langer duren en met veel lagere temperaturen. Nog minder tijd om oogsten tot een vruchtbaar einde te brengen. Virussen die het hele jaar door infectieziekten verspreiden omdat de temperatuur er ideaal voor blijft. Kom op, ik ben vast niet de enige die dit eenvoudig kan beredeneren. Kunstmatig op kort termijn de temperatuur op aarde drastisch verlagen heeft verstrekkende gevolgen. Op kort midden en lang termijn zal dit juist een ramp veroorzaken. Wat willen die idioten, dat we hier in Nederland onder een laag ijs gaan verdwijnen. Kijk, als men van mening is dat er teveel mensen op aarde zijn, dan is dit natuurlijk wel een manier om daar drastisch een verandering in aan te brengen. Maar het ging natuurlijk om het klimaat dat veranderde.

Zou de mensheid een gek als de heer Gates en zijn andere megalomane gekken hun gang laten gaan in deze? In juni 2021 zullen we het weten. Willen 'ze' dit echt gaan doen? Zoek en gij zult vinden. Men gelooft namelijk nogal in Klimaat Verandering, ook hier heb je van die fanaten die helemaal van het padje af zijn. Levensgevaarlijk, want met de kalk stoflaag om de aarde is de CO2 niet verdwenen. En het komt immers niet door het zonlicht, maar door mensen hun handelen. Dus, komt er dan niet juist mogelijk een broeikas effect? Platen sterven, omdat ze te weinig zonlicht krijgen, oogsten mislukken en ook de oceanen raken van slag. Allerei ziektes steken wereldwijd de kop op, onder andere omdat men ondervoed raakt en te weinig vitamine D ontwikkeld, doordat de hoeveelheid zonlicht omlaag is gebracht. Ondertussen koopt de heer Gates grote hoeveelheden grond op. Waar precies? En hoe zit dat met mogelijke oogsten daar, ook al gaat de temperatuur omlaag? Of gaan zijn megalomane gekken en hij daar zogenaamde biodomen bouwen, waarbij ze beschermt worden door prive legers? Dit klinkt bijna als een duistere Science Fictie film. Waarbij alleen de mensen over blijven die zichzelf verheven voelen boven de rest. En tja, als de mensheid dit toelaat, dan bleken ze ergens ook te naief om voor het kwaad en zijn broeders en zusters te dansen, toch?

Het virus toch komt overal, helaas ...

Wellicht weet je hoe een paardenbloem zich verspreidt over de aarde. Deze plant is overigens heel gezond en kan in het geheel rauw gegeten worden. Op een bepaald moment wordt de gele bloem wit en is het klaar om zich te vermenigvuldigen. Wie in een keer al die zaadjes van het kruid af weet te blazen die zal een wens in vervulling zien gaan. De zaadjes zitten vast aan een soort parachute die het mee laat gaan met de wind. Zo kan het kilometers ver uiteindelijk op de grond terecht komen. Dit prachtige natuurlijke fenomeen is eenvoudig waar te nemen. Een virus is vele duizenden malen lichter van gewicht, voor een gewone weegschaal onmeetbaar. En het is zo extreem klein dat het voor het oog onzichtbaar is, zichtbaar licht kan het niet weerkaatsen. Doordat het zo extreem licht en klein is (gemiddeld 80 nanometer in doorsnede), beweegt het nog meer willekeurig dan zo'n zaadje van de paardenbloem. Het beweegd namelijk volgens de Brownse willekeur. Waarbij de beweging van zo'n virus deeltje onder andere in botsing komt met water- en luchtmoleculen. En zo blijft het in de lucht zweven en kan het grote afstanden afleggen. Naar de grond vallen zal het niet snel doen. Door de gaten van een masker gaan miljoenen virussen naar buiten en binnen, terwijl het vocht er in achter blijft.

Wat dat betreft is het voor mij een raadsel waarom er wereldwijd allerlei maatregelen genomen zijn die totaal voorbij lijken te gaan aan iedere wetenschappelijke kennis en logica. Sterker nog, het wordt zelfs met dwang en straf afgedwongen en in stand gehouden. Waarbij wij in Nederland zelfs zoiets waanzinnigs als een 'avondklok' of 'sperzeit' opgelegd hebben gekregen. En wordt mensen wereldwijd nog steeds nog steeds opgelegd dat men binnen moet blijven. Vreemd, omdat door de natuurlijke ventilatie (soms waargenomen als 'tocht') juist virussen eenvoudig naar binnen komen in ieder verblijf. Waar deze dan in zeer grote hoeveelheden per kubieke meter lucht aanwezig zullen zijn. Dit in tegenstelling tot de buitenlucht waar een grote hoeveelheid virussen juist meer 'oplost' in de grote hoeveelheden van lucht. Bovendien is buiten veel meer luchtcirculatie, dus zullen er minder virussen per kubieke meter zijn en is er dus veel minder besmetting kans in de buitenlucht.

Ga naar buiten, ventileer binnenruimtes regelmatig.

Virussen van gemiddeld 80 nanometer doorsnede vallen niet op de grond en spatten daar uiteen. Wat dat betreft zijn ze enigzins vergelijkbaar met bijvoorbeeld zaad van gras, wat hooikoorts veroorzaken kan. Of het zaad van de paardenbloem wat kilometers lang in de lucht kan blijven zweven. En virussen kunnen dat nog veel beter en nog veel verder komen. Totdat de zon het virus onschadelijk heeft gemaakt. (Weer een reden om die gek tegen te houden die kalkpoeder in de atmosfeer wil blazen om zonlicht tegen te houden.) Bij sommige weerssituaties blijft een aerosole (in de lucht zwevend) virus langer actief, dat wil zeggen dat het kan blijven besmetten. Evenwel zijn er miljoenen nodig om tot een (mogelijk ziekmakende) infectie te kunnen leiden. Ook hier geeft in een slecht geventileerder binnenruimte verblijven met vele anderen een verhoogd risico op mogelijke besmetting. Het wil dus niet bij voorbaat zeggen dat daar een garantie op is. Wie er vatbaar voor is, loopt een hoger risico.

Dat virussen overal kunnen komen waar luchtstromen zijn en juist binnen kunnen blijven hangen, waar ze langer schadelijk kunnen zijn kan een hoop verklaren. Ten eerste is er de tijd van het jaar, in Nederland is dit als de 'r' in de naam van de maanden zit. Dan is er een verhoogde kans op infectiesziektes in de luchtwegen. Maar juist dan is een goede ventilatie van belang. Meer en langer intens zonlicht is gunstig voor het onschadelijk maken van actieve virussen. Dat is ook waar te nemen tijdens de duur van ieder griepseizoen. En dat was ook waar te nemen in 2020, zeker duidelijk vanaf mei. Maar het kan ook verklaren waarom verzorgingstehuizen zoveel ziektegevallen kenden, net zoals bij iedere andere griep. Virussen vallen immers niet massaal op de grond als ze worden uitgeniest, uitgehoest of uitgeschreeuwd. Daarvoor zijn ze veel te klein en veel te licht. Ze blijven juist zweven in grote onzichtbare wolken. Buiten lost zich dat op in de grote hoeveelheid aanwezige lucht en de vele stromingen. Maar binnen is het een ander verhaal...

Juist waar veel mensen langdurig geconcentreerd binnen zitten, met mogelijk slechte ventilatie en geen blootstelling aan zonlicht, die lopen een verhoogd risico op infectieziekten. Juist ouderen hebben al een verminderde weerstand, een slechter en trager werkend immuunsysteem, waardoor juist zij sneller geinfecteerd zullen raken en ziek worden. Met het verhoogde risico op erstige ziekte en uiteindelijk daar aan bezwijken. Omdat ze al allerlei andere ziektes hadden die hen ernstig hadden verzwakt. In Nederland is er sprake van een hoge levensstandaard dus worden mensen hier gemiddeld behoorlijk oud. Mannen 80 en vrouwen zelfs 83, ook met de huidige Corona griep golf gaat dit gemiddelde nog steeds omhoog. Maar in landen waar dit gemiddelde veel lager is zullen ook meer mensen tijdens een griepgolf het leven laten. Dat heeft ook wel degelijk te maken met de levensstandaard van ieder land apart. In veel landen zullen het de aller armste medemensen zijn die met velen tegelijk zullen sterven.

BLijf vooral bang...

Denk maar aan de krottenwijken in Brazilie. Niemand zal daar medische zorg krijgen als een besmettelijk virus er verderf en dood zaaid. De hygienne is er schrikbarend laag, de omstandigheden bijzonder stressvol en men leeft er met heel veel mensen op elkaar. Het is wat dat betreft schandalig om te zien hoe 'de pers' er mee omgaat. Alles lijkt er op gericht om een bepaald schrikbeeld koste wat het kost in stand te houden. Men geeft totaal niet om de miljoenen in de armste regionen van Brazilie, maar als een virus er duizenden slachtoffers maakt, dan is dat koren op de molen van de angstverspreiders. Dan het makkelijk scoren met vermoedelijke 'virus' doden. Het houdt de angst er hier dan goed in en dat lijkt het doel. Want nu moet de 'Climate Change' er namelijk nog mee in verband gebracht worden. Iemand zo achterlijk 'rijk' als de heer Gates kan overigens in een klap de armoede tot een einde brengen in landen als Brazilie. Maar hij investeerd liever in de pharmaceutische industrie, met terugverdien model van 20 staat tot 1.

Nee, hij injecteerd liever GMO's in de armpjes van kinderen, want ook al gaan ze dood, het zijn toch maar de armsten op aarde, dus niemand kan het wat schelen. Vanavond weer met de bord op schoot smullen van rampen TV. En natuurlijk schreeuwen om zelf ook geinjecteerd te worden. Volledig met verbijsterd verstand, kritisch waarnemen kan men niet meer. En natuurlijk aggresief reageren op mensen die dat nog wel doen. Het is een griep en dat kent een seizoen, of het nou een Corona virus is dat het veroorzaakt of een van het Influenza type, het effect is hetzelfde. (Behalve als men niet telt volgens het seizoen, maar steeds door blijft tellen, dan onstaat er een vertekend beeld natuurlijk, zoals nu het geval is.) De griep kan heel ziek maken, tot stervens toe. Maar het gaat voorbij, hoe dan ook. Griep is verre van eenvoudig en zeker niet gewoon. En of het virus nou ontsnapt is uit een laboratorium of overgesprongen is van een dier, het maakt voor het resultaat weinig meer uit. Uiteindelijk komt er aan alles een eind. En normaal was zo gek nog niet, ook al was het niet perfect, het werkte wel.


Welk virus is dit? Het heeft een kroon en het is...?
H1N1_influenza_virus.jpg
Afbeelding Publiek Domein / CC0 licentie

Nee, Corona is fout, ook al heeft het een duidelijke kroon. Bovenstaande afbeelding is van een Influenza virus. Het zou zomaar dezelfde test uitslag kunnen geven als Corona, of niet?

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
Join the conversation now
Logo
Center