OPA-Grendel 01-03-2018

Erdogan probeert via de gemeenteraadsverkiezingen op het pluche in de gemeenteraden te komen. Nou ken ik de raadszalen een beetje, maar daar is weinig pluche te ontdekken. Het zijn vaak veredelde bureaustoelen, weinig pluche. maar goed, daar gaat het natuurlijk niet om. Erdogan, onze grote vriend, tenminste als je VVD stemt, roert met zijn lange armpje met poepvingers aardig in de aarsjes van volksvertegenwoordigers in Nederland, en dat is geen goede ontwikkeling. Als je niet helemaal begrijpt waarom niet, dan raad ik je aan om eens een Koerd aan te schieten. Gesprek dan he? Niets schieten, dat doen ze in Afrin, we leven immers in Nederland.
Gemeenteraadsposters in de Turkse taal roepen op om vooral op ze te stemmen, en Erdogan houdt de boel hier goed in de gaten. Erdy wist al te vertellen dat moskeeën zijn kazernes zijn, dus we weten waar Abraham, of in dit geval Achmed zijn mosterd vandaan haalt.
Het is natuurlijk ook niet zo vreemd dat Erdogan meer macht in de gemeenten wil. In de gemeenten worden beslissingen genomen om wel of geen moskeetjes te bouwen, daar valt dus wat te halen. Ook de uitkeringen lopen via de gemeenten, en met het heersende politiek correcte klimaat, valt er natuurlijk enorm veel te halen. Bijstandsgeld wordt zonder pardon Turkije in geloodst.
Het mag ook geen verrassing zijn. We hebben immers de drie Stooges in Den Haag al. Als dat geen signaal was om dubbele paspoorten af te schaffen, dan weet ik niet wat het dan wel zou moeten zijn. Misschien eens proberen buiten de eigen poepert te kijken, het zou verhelderend kunnen werken.
Maar nee, dit was allemaal te verwachten. Erdogan zit zo diep met zijn arm in het aarsje van Kuzu dat ik hem letterlijk zie, als ik het bekkie van Kuzu zie bewegen. Kuzu, Onze Turkse Kermit.

Stem op zeker en stem verstandig en denk aan OPA.

OPA-Grendel-De dag van.png

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
Join the conversation now
Logo
Center