Fio Protocol Learn And Earn Event

Words
300
Reading
2 min
Listen
Play
5y

Fio Protocol is a blockchain based protocol that aims to enable a better way of sending and receiving tokens. Fio addresses act as a human readable wallet identifier as an example (username@domain). For details you can visit their official website. Now i'm going to show you the learn and earn event joining process.

20210415_144931.jpg

Source: Coinmarketcap

2dk2RRM2dZ8gKjXsrozapsD83FxL3Xbyyi5LFttAhrXxr16mCe4arfLHEAy9RsQSZcaUPCdPcVuK2N1bNHZEXFkGxW9sr75u7WTS8jhDUh7iuuVsKFU2oNAgeBMbqzJGhWbgWJKfQAXvcYn5RVD9FqAeTyaVbsrE9gLtFhWZ4r.png


How To Join:



  • At first signup on Binance and complete your KYC if you will join for reward purposes

  • Signup on coinmarketcap and verify your email

  • Create a Fio wallet and must backup your wallet file and password. Here is the Fio wallet guideline

  • Now enter the Fio learn and earn event page

  • Click on "Get Started" submit your details and watch the 4 videos one by one then solve the quiz

  • I have done my own research and got the below answers. You should do your own research before solve the quiz

2dk2RRM2dZ8gKjXsrozapsD83FxL3Xbyyi5LFttAhrXxr16mCe4arfLHEAy9RsQSZcaUPCdPcVuK2N1bNHZEXFkGxW9sr75u7WTS8jhDUh7iuuVsKFU2oNAgeBMbqzJGhWbgWJKfQAXvcYn5RVD9FqAeTyaVbsrE9gLtFhWZ4r.png


Question 1: What is the maximum supply of Fio Tokens?
Ans: 1,000,000,000

Question 2: What is Fio Protocol?
Ans: A service layer solution that makes sending, receiving and even requesting cryptocurrency joyful and easy to do across all blockchains.

Question 3: What does the Fio Protocol replace the need for?
Ans: Long and complicated public keys

Question 4: What can the Fio Protocol be used for?
Ans: All of the above

Question 5: The Fio Protocol enables
Ans: All of the above

Question 6: What is the Fio tokens used for?
Ans: All of the above

Question 7: What is a Fio address?
Ans: A customized, unique human readable wallet name and NFT

Question 8: Fio domains such as domain
Ans: All of the above

2dk2RRM2dZ8gKjXsrozapsD83FxL3Xbyyi5LFttAhrXxr16mCe4arfLHEAy9RsQSZcaUPCdPcVuK2N1bNHZEXFkGxW9sr75u7WTS8jhDUh7iuuVsKFU2oNAgeBMbqzJGhWbgWJKfQAXvcYn5RVD9FqAeTyaVbsrE9gLtFhWZ4r.png


Reward Distribution

  • There is no fixed reward distribution date. But i got previous events reward within 60 days after end of the event. Here is some proof.

20210415_173406.jpg

20210415_173331.jpg

2dk2RRM2dZ8gKjXsrozapsD83FxL3Xbyyi5LFttAhrXxr16mCe4arfLHEAy9RsQSZcaUPCdPcVuK2N1bNHZEXFkGxW9sr75u7WTS8jhDUh7iuuVsKFU2oNAgeBMbqzJGhWbgWJKfQAXvcYn5RVD9FqAeTyaVbsrE9gLtFhWZ4r.png

Fio Protocol Learn And Earn Event | Ecency