hasan arat

Words
395
Reading
2 min
Listen
Play
1y

ön not: hukuken sorun çıkmasın diye yazım aşamasında entry bayağı törpülendi. cümlelerin bazılarının düşük olması bu yüzden.

#netflix#'in belgeselini ya da dizisini yapması gereken kişi. ben bu entry'yi depoda tutarken #hasan arda kaşıkçı# da bjk'nin bu sezonunun netflix belgeselini yapsın dedi.swh

vukuatları:

  • seçim sürecinde #al nassr# başkanıyla, #psg# başkanıyla foto çektirip transfer önceliği konusunda prensip anlaşmasına vardık demesi. dostları olduğunu söylemesi. sonradan olimpiyat komitesinde olduğu için bu görüşmeleri yapabildiği ve o zaman foto çektirdiğinin anlaşılması. daha sonra #fenerbahçe#'nin #talisca# transferi haber olunca aslında prensip anlaşmasının falan olmadığının ortaya çıkması. #hasan arat#'a bunlar ve fotolar sorulunca "ya işte seçim sürecinde bunlar söylenir" diye kıvırması.

x

  • seçim sürecinde 204 ülkede istediğim kapıyı 10 dakikada açarım demesi.

x

  • başkan seçilebilmek için #süleyman seba#'nın ismini kullanarak pr yapması.

  • #rahmi koç#'un adını da parasını da başkan seçilebilmek için kullanması. sürekli foto servis ettirmesi.

  • seçim dönemi kendisine yer ayrılmasına rağmen bana yer ayırmadılar diye yaygara kopartıp, pr için taraftarın arasında maç izlemesi.

  • #ernest muci# transferinde #hüseyin yücel#'e başkanımız polonya cumhurbaşkanını devreye soktu dedirterek pr yaptırması. daha sonra #legia varşova#'nın bunu yalanlaması. #hasan arat#'ın istifasından sonra #hüseyin yücel#'in de "bunu bana başkan söyletti" demesi.

x

x

  • biz salıncak paylaşımı yapınca #bjk#'li muhabirlere "#galatasaray# yöneticilerine hadlerini bildirdik, paylaşımı sildirteceklerini söylediler" diye haber yaptırması. bizimkiler öyle bir olay olmadı dediğinde de bizim yöneticilerimize yalancı demeleri.

  • #emre kaplan#'ın darp edilmesi olayı.

  • #malmö# başkanının #galatasaray# maçıyla ilgili "ben hayatımda böyle maç görmedim" dedi diye konuşması.

x

  • erken seçim yapılamasın diye bekleyip süre dolduktan sonra başkanlıktan istifa etmesi.

  • #bjk# resmi twitter hesabından kendisine veda tweet'i atması. bu tweet'i kendisinin resmi hesaba twitter'dan girip attığını söyleyenler var. bu tweet'i sildiler sonradan.

  • veda konuşmasında bile pr kasması. sevecen baba imajıyla çıkıp herkese sarılması.

  • hastalıktan dolayı başkanlığı bırakacak diye haber saldı medyaya, #ibrahim seten# bayağı araştırmış bunu sonradan, söylediğine göre kendi değil kız kardeşi hastaymış. buradan başkanlığı bırakırken üzerine gelmesinler diye hasta olduğunu söylediği ortaya çıkıyor.

x

x

  • istifasından sonra kirli çamaşırları ortaya döküleceğinden dolayı direkt kaçması. yurt dışına çıktığı söyleniyordu, gerçekten yurt dışında mıydı bilmem.(uzun süre sonra ancak çıktı ortaya)

  • bu çıkan kirli çamaşırlara karşı #candaş tolga ışık#'ı arayıp cevap hakkını kullanacağını söyleyip sonra seçime etki ederim diye vazgeçmesi.

  • son divan kurulunda ortaya çıkıp 45 dakika konuşma yapacağını söyledi ama konuşmayı yapamadan yumruklanarak indirildi kürsüden.

x

burada bitmez bu hikaye, bu olayla alakalı da mutlaka basına konuşur. her fırsatta bunu hatırlatıp kendine yandaş toplamaya da çalışacaktır.
hasan arat Beşiktaş

hasan arat | Ecency