This content was deleted by the author. You can see it from Blockchain History logs.

UFO Tunnistettu Elysiumiksi

Onko Tämä UFO?
C3TZR1g81UNaPs7vzNXHueW5ZM76DSHWEY7onmfLxcK2iPAFmxi5pUDSkokALgvr6cVzDCV4riPhei4gdrwm4P6pJ2tCCURL43xgsbEyFJtt1JDTeHKWGZc.png
Lähde:

Tämä tuntematon kohde on Elysiumin toinen havainto taivaalla. Niille teistä, jotka eivät tiedä, mikä Elysium on, kyllä, se on samanlainen kuin mitä Hollywood on kuvannut sitä, mutta tässä on Selvennys: tästä Armageddon Broadcast Network:

     ELYSIUM ON TODELLINEN:

     Kuten olemme sanoneet monta kertaa, Hollywood antaa sinulle      välähdyksiä piilotetusta totuudesta, valmistautua tulevaan, ja vuoden      2013 elokuva Elysium on yksi parhaista esimerkeistä.

     Muinaiset ihmiset olivat hyvin tietoisia siitä, missä Herra ja pienemmät      jumalat asuivat, ja ne, jotka saivat nähdä sen, kirjoittivat monia tarinoita      Elysiumin paratiisista, joka tunnetaan myös nimellä "Valkoinen saari      Mustallamerellä", koska kaikki sen asukkaat olivat valkoisia, ja se kellui      avaruuden mustassa meressä.

http://www.theoi.com/Kosmos/Elysion.html

     Elokuva "Elysium" osoitti edellä mainitun utopistisen paratiisin, jossa      kehot ovat "täydellisiä", ja elämä on kaunis. Se osoitti myös dystopian      alla maapallon sen jälkeen, kun siitä oli tullut "ulkoinen pimeys, jossa      on itku ja hampaiden kiristys" (Matt. 25:30). Olet tietenkin huomannut      elokuvassa, että lähes kaikki Elysiumin asukkaat olivat valkoisia      (Valkoinen saari), joidenkin Aasian kansojen kanssa, ja muutamia      poikkeuksellisia ihmisiä muista rotuista, kun taas Maa oli melkein      kokonaan latinalaisamerikkalainen, muutama musta ihminen, ja      valkoisia rikollisia… Tämä on seurausta Uuden kuningaskunnan      kirjeestä 1: ”Kansakuntien määrittäminen”.

     Elysium on "taivasten valtakunta", mutta myös maanpäällinen      valtakunta, sillä Uusi Jerusalem laskeutuu maan pääkaupungiksi ... Ja      vaikka Herran valtaistuin on Elysiumissa, hän elää maan päällä olevien      alaisten joukossa, Uudessa Jerusalemissa. (Psalmi 132: 13 Sillä Herra on      valinnut Jerusalemin, hän on toivonut sitä kodikseen.).

     Nyt tiedät totuuden.

Tämä viimeinen kaappaus julkaistiin Lord RayElin kansainvälisessä seurakunnassa 7. heinäkuuta Lord RayElin keisarillisen hallitsijan toimesta. Hän totesi, "ilmeisesti toinen Elysium-kaappaus", jonka voit todistaa alla.

Tämä ei ole ollut ensimmäinen havainto. Olen kirjoittanut näistä havainnoista ennen, joita voit etsiä. Tässä on vain yksi artikkeleista:. Voit saada viimeisimmät uutiset ja havainnot tutustumalla Lord RayElin kansainväliseen seurakuntaan VK: ssä:. Herran suuri ja kauhea päivä on käsillä, kun näemme nyt valtaistuimen ja muut profeetalliset tapahtumat ovat kehittyneet. Oletko valmis fyysisesti, henkisesti ja hengellisesti?

May_The_Lord_Bless_You_Lion_Wallpaper.jpg

Tarkista EOC FB ja VK.

Saat lisätietoja ja totuudet End Timesista tutustumalla Sanctuary-Interfaithiin, ABN: ään ja Messiaan tulemiseen

Jos pidät näkemästäsi työstä, harkitse lahjoitusta tämän linkin avulla tai lahjoita EOC: n päällikölle tällä sähköpostiosoitteella: rruff13@gmail.com

Tämän artikkelin kirjoitti alunperin englanniksi: https://steemit.com/@belovebelight