Sensuurivapaiden alustojen aikakausi

tokentubesho.png

Jokainen ongelma on myös mahdollisuus luoda parempaa ja ne toimivat kontrastina kun suunnittelee ja kehittää uuden ajan nettialustoja sekä paikallisverkostoja. Ei tarvitse ennustajaa ymmärtämään, että tyhjän päälle rakennettu talous-ja yhteiskuntajärjestelmä ei vaan voi toimia Informaatio-aikana.

Viimeisin harmin aihe oli, kun illalla latasin Juutuupiin kissavideon ja aamulla oli tullut liputusta, ennenkuin dekoodaus edes oli valmis. Kaverin katujournalismivideokin oli saanut joukon whataboutisti-häiriköitä kommenttiosioon.

Nämäkin ovat oireita isommasta probleemasta, salailu saa vaarallisia piirteitä. Vaikkapa vuosi sitten harva lie pelästynyt, kun räkävana tipahtaa nokasta. Kaasuvalaisun avulla voi saada ihmiset kuvittelemaan elävänsä kuin elokuvissa ja sarjoissa.

Sen vastapainona on jo ihailtavasti käyttäjiä kerännyt Tokentube, jonne on saanut lisäillä vapaasti väsäämäänsä materiaalia videoista dokumentteihin ja musiikkiin ilman pelkoa katoamisesta. Vähän varovaisesti on tullut lähdettyä itse koodiin koskemaan, sillä se on yhdenlainen muuntuva labyrintti.

Algoritmien hylkivän kissapuistovideon voi katsoa linkistä:
https://tokentube.net/view?v=3448538969

Hive-datalohkoketju ja sen käyttöliittymä Ecency ovat korvanneet vanhat dinosaurusmediat, sensuroimatonta ja hajautettua toteutusta ei vaan voi kaataa, ei ole organisaatiota sekä yhteisöt voivat laatia omat säännöt ja tokeninsa.

Erilaisten vaihdon välineiden parissa toimineena vuosikaudet, oma "pesä" löytyi pian vuosi sitten, miksi raha olisi vain ykkösiä ja nollia, kun se voisi sisältää lähes loputtomasti informaatiota? Pisimmillään voidaan jo luoda tokeneita, jotka sisältävät kokonaisen 3D-virtuaalitodellisuuden.

Tietenkin kun kyseessä on äärimmäisen monimutkainen mahdollisuuksien summa, on vaikeaa keksiä mistä päästä alottaa. ❤️ Voima heimo on perustettu, mutta miten selittää tuhatta asiaa parilla lauseella?

Nyt ilmeisesti Watsappi alkaa kopsailemaan yksityisviestejä urakalla. Telegrammissa Mice:nä Signalissa Catocracy pysyy koodeissa, micefy kaikissa Hiven dappeissa eli hajautetuissa lohkoketju-sovelluksissa. Jos vanhoissa alustoissa ei olisi kontakteja joihin ei muuten saisi yhteyttä, tuskin tulisi vierailtua kovinkaan usein.

Eli jos virtuaaliavatar katoaa bittiavaruuteen joku päivä, on keinoja pysyä yhteyksissä. Helmikuussa on lohkoketjupuolella tulossa suuria kehitysaskelia, jonka myötä pankkiirin sijaan sinä luot yhteiset pelimerkkimme yhdessä, vaikka olisimmekin kaukana 😻

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
Join the conversion now