Salaisia jaettuja henkilörekistereitä Espanjassa

numeroikasi.png

Odotetut "väärinalajttelijoiden" listaamiset käynnistetään, tahdotaan murtaa jokainen mieli kuten 1984-kirjassa ennustettiin. Toiset uuvutetaan virtuaaliseen maailmaan, toiset pelotellaan tottelevaiseksi.

Espanjassa on tehty Euroopan rankimpia vapaudenriistoja keväästä asti ja tietenkin oli vain ajan kysymyt, milloin "daavidin tähti" asetetaan naamalle, sitten pistetään suoneen. Tietoteknologia venyy moneen, niin kontrolliin kuin vapauteen.

Kyse on siitä, mitä kukin itse tekee. Ei voi odottaa, että joku muu tietäisi elämän tarkoituksen paremmin kuin itse. Lohkoketjusomessa ei ole rajoitteita, sekä puistoon pääsee jos ei pelekää polliisia.

Kaverin kanssa on harrastettu ruohonjuuritason journalismia, reissaillen eri paikkoihin ja jutellen ihmisten kanssa. Ottaen huomioon, että miljoonakaupungissa ollaan ainoiden tiedottajien joukossa, ihmeen rauhassa on saanut touhuta.

Ehkä toiset lamaantuvat kun maailma muuttuu, itse innostunut maailman muuttamisesta. Sen vuoksi olleena pian 10v virallisista rekistereistä irrallaan, piikkirekisteri ei sinänsä pelota. Mitä vähemmän on eurojen kanssa tekemisissä, sen vähemmän jälkiä jää.

Sinänsä hyvä että Espanjan diktaattoriehdokkaiden suusta lipesi seuraava askel, olin kahden vaiheilla olisiko pitänyt pistää virallisia papereita vetämään. Varsinkin kämpät ja vastaavat ovat haastavia järkätä ilman tiettyä tunnusta.

Siinä missä missio on jokin maailmanpelastusoperaatio, on hyväksyttävä että suurin osa ihmisistä tulee menemään, minne ruudun setä käskee. Ja vaikka maailmassa on paljon pahaa, on parempi keskittyä hyvään.

img_20201224_145646.jpg

Koska sitä on jo useasti muuttanut perspektiiviä ja innostuksen kohteita, eikä ole kiinni Isoveljen hihassa, uusi normi voi haistaa pitkät. Aurinkorannoilla on kylmintä aikaa, ei siis ihme että tahtoja koetellaan nyt toen teolla!

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
Join the conversion now