This content was deleted by the author. You can see it from Blockchain History logs.

King (Part-86)

received_360067224478512.jpeg

Jälkeen iloinen acibar alpamatra, tämä asia alkoi. Se tuntui iloinen, "rakhilen paterak ei välittää Thakur." hän ei puhunut minulle. Mielestäni en voi kuolla. No, Katsokaa minun juttusi. "

The ranigirote ja jumalatar gutiktak erinomainen laatu Jonmiachil. Yksi guchayya on rakhiten käteen sisällön ennen kuin se voidaan vaatia. Tämän erän tunniste tiedot on löydetty. Jumalatar on nyt käsissä nauttia Prasad-valkoinen lippu. Mielellään valkoinen lippu pois dharilen.

Taistelu dekhibapatra lippu on pysähtynyt. Jäi, missä hän oli, seisoi hiljaa asetta. Koska myrsky tufan yhtäkkiä thamiya, meri tuli yhtäkkiä Pacific Lake.

Goddess dekhil vieressä brojeswar. Seeing jumalatar brojeswaro sodan aikana, Asiyachil heti. Jumalatar oli sanonut hänelle, pidä tätä lippua. Menen sisälle ja Antib kuulemisen Nishi ja antaa. Jos rangaraj tänne, hän tekee, hän on Darwaza tila ukseni. "
Tämä on käsi jumalatar brojeswarer. Brojeswar seisoo kuljetus jäi. Tällä välin rangaraj saapuu. Seeing valkoinen lippu käsissä rangaraj brojeswarer, silmät ghurayya, "kuka sinä dekhaile valkoinen lippu?"

BRaw. Raneejir järjestyksessä.

jäsenen ystävät Raneejir tilaa? Kuka sinä olet?

BRaw. Älä risti haittojen?

Rangaraj vähän, "chiniachi." Olet brajeswarboo? Mitä luulet on täällä? Betay ei ole työtä? Jotkut niistä ovat pato. "