Дуолинго, или како поправити „видљивост“ на Стимиту? — други део

Duolingo Learn - 2017-10-06_133611.jpg

У првом делу са саветима „Како поправити видљивост на Стимиту?“ писали смо о значају вишејезичког представљања. А шта ако знамо само један језик? У том случају, дошло је време са упознате Дуолинго!Дуолинго је 200% бесплатан сервис, и највећа светска платформа (преко 50 милиона људи) за учење језика преко Интернета. Осмишљен је веома интелигентно, да вас кроз низ кратких и постепено све тежих лекција безболно уведе у нови језик. Да бисте почели није вам неопходно познавање било ког од језика, али за савладавање непознатог језика природно морате имати добро познавање референтног језика — односно, у овом случају енглеског. Расположиви језици за учење у овом тренутку јесу: шпански, немачки, француски, португалски, италијански, холандски, ирски, дански, шведски, турски, украјински, норвешки, есперанто, руски, пољски, велшки, хинду, вијетнамски, хебрејски, мађарски, грчки, румунски, свахили, јапански, чешки, корејски и кинески.

Ако на списку не постоји ваш језик… мораћете да научите неки, или да имате стрпљења док се ваш језик не појави на платформи. Језици се регуларно додају, углавном по већинским захтевима заједнице.

Duolingo Sigh Up - 2017-10-06_132438.jpg

Дуолинго је расположив и као Андриод или иОС апликација, тако да језик можете учити свуда где вам је доступан Интернет приступ. Али уколико учитате додатне лекције у апликацију, учити можете и без Интернет приступа!

Кратак тест — ако можете да разумете следећи видео на енглеском, вероватно сте спремни за учење било ког од набројаних језика :)

Трајање: 42 секундеДуолинго вам неће пружити академско знање језика, али ће вам кроз игру омогућити да се у кратком року страним језиком служите, обезбедиће вам подлогу за даље напредовање у учењу, и што је за чланове Стимита најважније, пружиће вам прилику да комуницирате на језицима других заједница, што је набољи пут и за савладавање језика, као и за брзо поправљање видљивости.


Срећно учење!


Пратите овај блог за нове вести из света децентрализованих криптовалута на српском

Како поправити видљивост на Стимиту?

БИТКОИН: Још добрих вести!
(5. новембар 2017)

img


H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
9 Comments
Ecency