Соларна револуција

[This Text in English] Прошле недеље, Алекс Секвеа поставио је на act.tv ЈуТјуб канал, анимацију о соларној енергији. Она показује експлозиван раст који може револуционисати живот у врло кратком року.Недавни велики пад цена нафте могао би се оценити као покушај манипулације највећих играча на енергетском тржишту. Али шта ако постоји још један, много важнији разлог? Нови начин производње енергије из обновљивих и неограничених извора, који је већ довео до хаоса у блискоисточним нафтним краљевинама…

Потпуни крах медија главног тока (МСМ) значи да су они престали са извештавањем — уместо тога, они покушавају да свом снагом прикрију од јавности информације под утицајем корпорација. Због тога, две најважније глобалне револуције — блокчеин и соларну — нећете видети на МСМ. Наћи их можете једино преко алтернативних медија на Интернету. Али оне су ипак ту. Упорне и неумољиве.

Ви, чланови Стимит платформе, већ сте учесници у тихој али моћној блокчеин револуцији. А у постављеном видеу (на енглеском) можете видети којом брзином надире соларна револуција.

Трајање: 2:31


img


H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
3 Comments
Ecency