Биткоин: Неколико важних вести на српском језику

Студија Универзитета у Кембриџу процењује да се тренутно број активних корисника електронских новчаника са криптовалутама креће између 2,9 и 5,8 милиона људи. Колико их има у Србији? Колико људи у Србији још зна да је то воз који се не сме пропустити?При томе, карта за тај воз уопште се не мора платити. Довољно је обавестити се о томе шта су криптовалуте и како се користе. Преузимање се може обавити без било каквог давања у папирној валути која је тренутно у оптицају, и најлакше је управо преко ове платформе — steemit.com. Међутим, густа информативна мрежа мејнстрим медија не пропушта ништа што би вам помогло да сазнате истину о криптовалутама. Срећом, постоји Интернет као извор информација:

Да ли је инвестирање у криптовалуте заиста сигурније од злата?

На горњем линку можете наћи и друге текстове као што су извештај о почетку продаје Етеријума на првом српском сервису за трговину криптовалутама — ECD, и пар занимљивих чланака о томе колико је Биткоин заиста анониман.

На почетној страни „Коинтелеграфа“ на српском можете наћи преведене изабране текстове са енглеске странице овог гласила, као што су на пример вести о развоју ситуације с криптовалутама у Русији и Кини.

Уколико желите да сазнате више, можете се прикључити на Стимит и преко коментара директно поставити питање које вас занима. У међувремену, можете пратити којом брзином воз пролази упоређујући месечне статистике раста вредности свих криптовалута од почетка године, као и упоредити Биткоин с најбољим средством обезбеђења у материјалном свету – златом.

31. август 2017. 18:08 CET
Xe.com: Биткоин према унци злата
1 BTC = 3.58918 ozimg


H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
4 Comments
Ecency