5 минути тишина

Здравейте, всеки родител знае, че децата имат една такава невероятна способност - да намират начин да играят буквално със всичко. Това се случва и със сина ми.

От известно време той е харесал тази подаръчна торбичка - вече в доста окаяно състояние от влачене, и разбира се част от моите кремове и друга козметика във вкъщи. Събира ги в нея, мести се от стая в стая като прилежно ги подрежда в средата на леглото и после ги завива с одеялото. Разбора се няколко часа по-късно когато решиш да спиш разбираш това като решиш да си легнеш и някой флакон приятно ти се забие .. в бъбрека ..

Днес имах малко повече работа, затова му дадох цветни химикали за да рисува, а той си взе и част от сортера. Получих моят момент да свърша част от задачите ми и като погледнах към него ми стана лошо. Беше отскубнал всички задържащи механизми на химикалките. Като ме видя и като го попитах какво се е случило тук, той започна да ми ги подава за да "ги оправя". Разбира се нямаше как да се случи това, разсърди се и отиде да спи следобеден сън.

Поне все още химикалите пишат ...

Надявам се съм ви развеселила, че и другите деца освен вашите правят невероятни бели ;))

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
4 Comments
Ecency