Как да се регистрираме в Hive чрез Ecency & Първи пост

Здравейте на всички

В този пост ще обясня как най-лесно да се регистрирате чрез приложението на EcencyПърво да обясня защо точно ще използваме Ecency:

Накратко казано Ecency е най-удобната платформа за разглеждане на съдържание в Hive мрежата, а и също така печелите точки за активност, които по-късно можете да използвате за промотиране и добавяне на допълнителна стойност към вашите постове.


Регистрация

1.Можете да използвате мобилното приложение на Ecency за Android или iOS, или просто да влезете през https://ecency.com/signup?referral=ivangeevo

  • Когато се регистрирате през телефон, добавете като referral моето име ivangeevo. Това се прави с цел когато вие изкарате вашите първи 250 Ecency точки, аз да получа 100 обратно. Аз ще промотирам вашият първи пост за 150 точки, така че си връщам малка част обратно.

2.След като се регистрирате ще получите email с потвърждение на регистрацията, а след като я потвърдите ще получите 2-ри email който съдържа вашите пароли.

----ВАЖНО----

Моля запазете паролите които ще получите поне на 2 източника (на компа и на флашка примерно) за да не ги загубите. Ако изгубите вашите пароли, няма как да си върнете достъпа до акаунта.

Това е всичко, регистрацията ви е завършена.

3. Направете си първи пост, който ще ви генерира първоначална стойност на акаунта.

Следвайте това видео за да разберете най-лесно как да си направите първия пост - Видео


В следващия пост ще обясня как да ползваме 3Speak.tv за качване на видео и как да използваме Vimm.tv за стриймване.


Resources:

Header image used from here

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
6 Comments