Велеиздаја и механизам изазивања грађанског рата

Demonstracije_u_Beogradu_27._marta_1941.jpg
27. март 1941. Извор: Историјски забавник

Обмана је у Србији прешла на виши ниво. Велеиздајничка колонијална управа већ је предала Косово и Метохију, а тачка на предају биће извршена 14. децембра кад ће сецесионистичкој и терористичкој шиптарској управи бити предата на управљање трафо станица Валач…Од тог тренутка, кад читав електроенергетски систем буде предат шиптарској управи, питање признања постаће потпуно небитно. Албанија и косовски шиптари ће прогласити уједињење, а притом велеиздајничка колонијална управа предузеће само оно што је и досад предузимала на очувању територије Косова и Метохије — ништа!

Медијска припрема овог потеза већ је почела. Десета је година како више не гледам колонијалне медије у Србији, али пријатељица ми је скренула пажњу на кампању ‘Ви сте свет’, преко кратког али одличног текста који је написала Исидора Смоловић, професор српског језика и књижевности, мастер филологије, мастер маркетинг менаџмента и предузетник. Она је у тексту под насловом „Шта је циљ кампање ‘Ви сте свет’ амбасаде САД“ разоткрила бесрамну пропаганду којом се у уста српског писца Борислава Пекића стављају речи нацистичког официра из његове књиге, а све у нади да су Срби толико заглупљени током последњих 20 година испирања мозга и врхунца са коронапреваром, тако да то уопште неће приметити:

Рекламе су градиране постепено, стратегијом спорог кувања жабе тако да жаба ни не схвати да је скувана. Јуче је, међутим, објављена нова реклама, која ће, надам се, освестити жабу. Овог пута је за описане циљеве на најперфиднији могући начин искоришћен велики српски писац, Борислав Пекић. Цитат из рекламе:

„Треба гледати право. Јер да се хтело гледати иза себе, добили бисмо очи на потиљку. Треба љубити земљу деце своје, а не дедова својих. Јер част неће зависити од тога одакле долазимо, него куда идемо.“

Традиционално наивном али добронамерном Србину се ствара илузија да је ово изговорио сам Пекић, у чему је проблем?

Проблем је у томе што је ово изговорио професор Конрад Рутковски, лик из Пекићевог романа Како упокојити вампира, иначе бивши официр озлоглашеног нацистичког Гестапоа; лик од којег се сам Пекић као писац двоструко дистанцирао умећући „приређивача“ који насловљава Конрадова писма.

Нажалост, касно је – жаба није приметила да је већ скувана. Признање терористичке државе на територији колоније зване Србија, уопште више није циљ колонијалних господара нити њихових велеиздајничких слугу из управе. Као што смо описали, то је већ решено. Шта је онда нови циљ?

Потпуно уништење Србије

Упркос свим искушењима, кад би Србија била држава, и даље би имала сва средства за одбрану суверенитета преко правних механизама. Резолуција 1244 је још увек на снази, а како смо описали у тексту „Велеиздаја — извршење и последице“ и одлука Међународног суда правде у Хагу поводом чувеног питања о томе да ли је прекршено међународно право, донета је у нашу корист! Нико из колонијалне управе није на то реаговао како треба, баш као што нико није реаговао ни на писмо Вилија Вимера тадашњем канцелару Герхарду Шредеру од 2. маја 2000. године које отворено показује шта се Србији спрема.

Наравно, велеиздајницима постављеним да управљају колонијом званом Србија, није допуштено да користе многе међународне документе и бројне истине у корист српског народа, нити им је тако нешто накрај памети. И они то никад неће учинити, о чему може да вам посведочи каријерни дипломата, бивши амбасадор Раде Дробац:

Трајање: 32:12

Лако је онда извући закључак шта је нови циљ свих ових западних кампања: то је уништење изазивањем грађанског рата. Кад Албанија и Косово буду прогласили уједињење, једини начин да се заштити суверенитет биће – војна сила. Велеиздајничка колонијална управа то наравно неће учинити, а онда ће доћи до поделе у самом чланству владајуће странке, јер је већина њених гласача стала на страну велеиздајника обманута патриотском причом. Пошто више неће бити смоквиног листа ‘непризнавања’, лаж ће бити болно огољена. Сами њихови гласачи ће се побунити, и велеиздајничка колонијална управа мораће да одговори репресивним мерама које су кроз коронапревару увелико припремљене и увежбаване. Тад ћемо видети како Лазарева клетва изгледа у савременој пракси. Уследиће већ припремљени удари на становништо: принудна вакцинација, и новоуведени потпуно сулуди, ретроактивни порези тек су почетак.

Затим на ред долази вештачки изазвана глад. Почеће дуготрајне рестрикције струје услед чега више неће бити могуће држати храну у замрзивачима, уз намете пољопривредницима које они неће моћи да издрже. Зато ће искључиво велики трговински ланци продавати све скупљу и генетски модификовану храну. Ако и то прође без побуне, иде тровање воде по узору на град Флинт у америчкој држави Мичиген (енг.) после чега ће само богати моћи да дођу до скупе, чисте воде. Ако мислите да је немогуће, само погледајте ко је власник највећег дела водног богатства у Србији. Зашто би они губили енормне профите да бисте ви имали јефтину и здраву чисту воду за пиће?

Ако се и даље надате да је ово пука ‘теорија завере’, сетите се ко је косовским Србима вадио органе на живо, и ко је све заташкавао извештај Дика Мартија и уништавао доказе које је Владан Батић слао у Хаг.

Велеиздајничка колонијална управа неће вам допустити да живите, јер – више нисте потребни! Кључне ресурсе – земљу и воду – већ су преузели њихови колонијални господари, а робовску радну снагу увелико увозе са Блиског истока.

у таквом развоју догађаја, Срби уопште немају разлога да страхују од узбора Џоа Бајдена у Америци. Тиме би само била разбијена илузија како ће Трамп учинити нешто добро за Србе, само треба стрпљења… Та заблуда опаснија је од Бајдена. С њим смо начисто. У току настанка овог текста стигла је вест да је Врховни Суд САД одбио тужбу Тексаса око неуставне промене изборних правила у четири спорне државе (енг.) чиме је пропала последња Трампова шанса да се одржи у седлу. Што се Србије тиче, од Бајдена је по њу много опаснија велеиздајничка колонијална управа и око ње окупљена олош-елита, које ће учинити све, чак и оно што им колонијалне силе не траже, само да остану још дан на власти.

Срби имају само два избора: Да умру, или да се побуне. Ето тако изгледа механизам увођења у грађански рат какав смо већ кроз историју видели 1941. Баш као што је тад народ устао с паролама „Боље гроб него роб“ и „Боље рат него пакт“, и сад се ствара ситуација у којој ће рат бити бољи од погубног колонијалног ‘мира’. У борби бар део становништва може преживети.

Питање је, међутим, какве ће последице бити овог пута…


* * *


Повезани текстови:

Осврт на изборе у Црној Гори (Serbian)
(1. септембар 2020)

Пуч у Србији: Препознајте свог посланика (Serbian)
(6. август 2020)

Судбина Александара (Serbian)
(19. јул 2020)

Serbia: Day 4 – Is the fuse lit? [eng/срп] Србија: Дан четврти – је ли фитиљ упаљен?
(10. јул 2020)

Serbia: Day 3 – Killing the Protests [eng/срп] Србија: Дан трећи – Убијање протеста
(9. јул 2020)

Serbia: Second Day of Anti-Vučić Protests [eng/срп] Србија: Други дан протеста против Вучића
(8. јул 2020)

Police brutality last night in Belgrade [eng/срп] Полицијска бруталност синоћ у Београду
(8. јул 2020)

BREAKING NEWS: Rebellion in Belgrade [eng/срп] УДАРНА ВЕСТ: Побуна у Београду
(7. јул 2020)

Видовдан – дан кад се све боље види
(28. јун 2020)

Велеиздаја и избори у Србији
(12. јун 2020)

Куда „елита“ води Србију?
(20. јул 2019)

КОСОВО И МЕТОХИЈА: Шта је следеће?
(28. мај 2019)

Ружичасто испирање мозга
(28. новембар 2018)

Велеиздаја — извршење и последице
(13. мај 2018)HIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
1 Comment
Ecency