УДАРНА ВЕСТ: Државни медији у Србији не знају шта је ударна вест!

Велеиздајничка власт у Србији разорила је све стандарде пристојности, темеље модерне државе засноване на подели власти на законодавну, извршну и судску, као и темеље правног, здравственог и информативног система. Изборна фарса је пала пред Управним судом крајем јуна, али медији још увек не објављују ни реч о томе!Тешко је поверовати, али у Србији је хипнотички утицај власти преко медија надмашио сва очекивања. Ни за кога у овој западној колонији више није тајна да су избори покрадени, али већина оваца једноставно прихвата диктатуру без било каквог приговора. Чак и упркос доказима. Чак и ако постоји судска одлука да су избори од 21. јуна 2020. неуспели!

Да, добро сте чули – избори би се морали поновити кад би овде постојао макар трун демократије или бар самопоштовања!

Али ово је заправо прича о тзв. „мејнстрим медијима“, заправо страним корпоративним медијима који под маском државних медија одржавају матрицу лажи пред очима грађана Србије. Ти медији нису дуго ни помињали приговоре на очигледно покрадене изборе од 21. јуна које је поднела странка „Доста је било“, а скандалозно је да је приговоре са 2700 бирачких места (трећина свих бирачких места у Србији) РИК решењима одбио, а да је затим Управни суд ПОНИШТИО сва решења РИК-а, не вративши их на поновни поступак. Из пресуде постављене на претходном линку, донете 28. јуна 2020. године у 18.30 часова, види се да је решењем РИК-а по поднетој жалби повређен Закон о општем управном поступку, и да је тиме жалиоцу ускраћена заштита изборног права.

Ево и линка на судске одлуке Управног суда Републике Србије. Одлуке у којима је тужени орган Републичка изборна комисија грешком су на страници датиране на 28. и 29. јул (7) уместо на 28. и 29. јун:

Одлуке Управног суда републике Србије

Избори су, дакле, неуспели, и то би требало да буде ударна вест по свим медијима!

Уместо тога у корумпираним медијима о томе нема ни речи. Сви се понашају, укључујући ту и лажну опозицију, као да су избори најнормалније прошли, допуштајући да власт слави крађу:

Samozadovoljavanjea725x518.jpg

Нека вам председништво странке „Доста је било“ на конференцији за неколико ретких новинара објасни шта се заиста десило:

Трајање: 20:14
Даље можете видети како изгледа накарадно тумачење судске пресуде – на Твитеру!

Дакле, основна сврха медија требало би да буде – објективно извештавање. Неиспуњавањем те функције медији су се самоукинули. Чињеница да они својим нечињењем подржавају нечувено правно насиље лишава их смисла постојања и поставља их на страну окупационих сила и колонијалне власти – а њихови циљеви сасвим извесно нису пријатељски.

Кад медији и власт крију најважније информације које се тичу државног интегритета и демократског уређења, то значи да су стали на страну велеиздаје. То такође значи да више нису потребни. Нажалост, хипнотички утицај медија и даље утиче на равнодушност народа, или чак неверицу да се тако стравична злоупотреба одвија сасвим отворено. Али дешава се. Шта ако се такав развој отворено допусти? Имамо пример пред нашим очима.

Народ у Црној Гори прихватао је све стравичне потезе тамошњих власти, које су водиле до бесрамног признања злочиначке ‘државне’ творевине Косова и укидања многих права староседелачком народу. Сваки нови бесрамни потез водио је све већем отимању права грађана, док нисмо дошли до питања отимања вере, саме суштине постојања. Следеће право које црногорска власт може да одузме јесте – сâмо право на живот!

Тамо су грађани дотерани до зида, а овде се границе издржљивости народа опасно испитују. Никад не треба заборавити да најжешће стезање увек прати и најжешћа реакција…

Али ово је на крају ипак текст о државним и корпоративним медијима. Пита ли се ко у тим медијима о сопственој одговорности за будуће догађаје? Или су сви већ обезбедили уточиште у метрополама које ову земљу држе као колонију? Треба их све подсетити да су и оптужени на Нирнбершком процесу ради избегавања сопствене оговорности упорно, али неуспешно потезали аргумент „извршавања наређења“…


* * *


Повезани текстови:

Видовдан – дан кад се све боље види
(28. јун 2020)

Велеиздаја и избори у Србији
(12. јун 2020)

Куда „елита“ води Србију?
(20. јул 2019)

КОСОВО И МЕТОХИЈА: Шта је следеће?
(28. мај 2019)

Ружичасто испирање мозга
(28. новембар 2018)

Велеиздаја — извршење и последице
(13. мај 2018)HIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Instant Access


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
5 Comments
Ecency