Коронапревара: Отворено писмо Ангели Меркел

[Version of the Text in English] Вести које све брже пристижу спречиле су ме да одмах по постављању текста на енглеском језику, пре десетак дана, одмах поставим и текст на српском, о отвореном писму које је група од око четрдесет медицинских стручњака упутила Ангели Меркел, апелујући да се прекине с кампањом застрашивања и штетним мерама против наводно смртоносног вируса. У међувремену, месец дана пошто је писмо одаслато, добили смо суров одговор…Пратећи глобалне протесте истинске струке, послали смо мноштво њихових докумената који никада нису дошли до корумпираних корпоративних медија. Последња је била Декларација из Великог Барингтона, објављена 5. октобра, коју је досад потписало скоро 700.000 људи, међу којима има 12.000 научних радника и 35.000 медицинских радника. Данас имамо још једно отворено писмо које никада неће стићи до корпоративних медија…

Дана 21. октобра 2020. група од око четрдесет немачких лекара послала је писмо немачкој канцеларки Ангели Меркел са јасним захтевом да заустави спровођење „здравствених мера“ које наносе велику штету јавном здрављу и државној економији:

*** Зауставите Ковид „Машину страха“ ***

Поштована савезна канцеларко, др Меркел,

Ми, доле потписани, смо лекари из свих области здравства, који деценијама служе људима у ординацијама и клиникама. Током тог времена били смо сведоци више сезонских инфекција у Немачкој, од којих се већина дешавала под далеко тежим условима и са знатно више смртних случајева него што их је било од јануара 2020. због заразних Ковид болести. Заједно бринемо о приближно 70.000 људи.

Околности таласа коронавируса у Савезној Републици Немачкој доживљавали смо другачије од онога што су становништву на драматичан начин већ месецима приказивали медији и текућа, неоправдана упозорења политичара. Предвиђања појединих саветодавних вирусолога са милионима озбиљно болесних и стотинама хиљада смртних случајева у Немачкој никако се нису обистинила.

У пракси, ретко је који од наводно заражених пацијента био заражен, а ако је то и био случај, било је то нормалним, углавном благим прогресијама вирусног грипа. Болнице су биле празније него икад раније. Није било преоптерећења одељења за интензивну негу. Лекари и сестринско особље послати су на скраћени рад. У почетку, открили смо претећи талас вируса који иде према нама, и могли смо да разумемо мере заштите од инфекције. Међутим, постоје месеци сигурних доказа и чињеница да је овај талас вируса само мало јачи од обичног сезонског грипа и мора се сматрати много безазленијим од, на пример, инфекције грипом у 2017/2018. Са 27.000 смртних случајева у Немачкој. Према ситуацији са подацима, већ месецима од Ковида-19 немачкој популацији не прети никаква опасност.

То мора бити разлог за повратак у нормалан живот у Немачкој – живот без ограничења, страха и хистерије о зарази.

Све чешће виђамо старије људе са депресијом, децу и адолесценте са тешком анксиозношћу и поремећајима понашања, људе са озбиљним болестима које би се могле излечити благовременим лечењем. Примећујемо поремећаје у међуљудским односима, хистерију и агресију изазване страхом од заразе, све је више опреза и оптужби против „жртава позитивног бриса“ – све ово доводи до невиђене напетости и поделе становништва.

Предвидив је развој додатних тешких хроничних болести. Очекује се да ће ове болести са својим тешким последицама знатно премашити могућу штету од Ковида-19 у СРН. Стога потписници позивају одговорне у здравственом систему и политици да испуне своју одговорност за људе у нашој земљи и да одмах спрече овај претећи развој догађаја. Захтевамо хитну ревизију доступних података од стране независне комисије стручњака из свих релевантних специјалистичких група, и брзу примену последичних резултата према становништву у нашој земљи. Захтевамо да се одмах зауставе неефикасне и можда чак и штетне мере против заразе, и да се уради ревизија смисла масовног тестирања (нпр. тренутно 1,1 милион тестова недељно, од чега 99,3% негативно, цена недељно: 82,5 милиона евра) коју ће урадити комисија независних стручњака.

Захтевамо појачање заштите ризичних пацијената и само њих, код којих свака вирусна инфекција може кренути драматичним током – здравој, имуно способној популацији није потребна заштита мимо општих хигијенских и здравствених мера које су познате и доказане генерацијама. Деци и адолесцентима су посебно потребни контакти са вирусима како би они „форматирали“ свој имунолошки систем. Коронавирус је увек постојао и постојаће и даље. Природни имунитет је оружје против њега. Заштита уста и носа коју захтева политика, међутим, нема чврсту научну основу.

Позивамо политичаре и представнике медицинске струке да се уздрже од свакодневних јавних упозорења и од машина за страх у штампи и телевизији – ово ствара дубок и неутемељен страх код становништва.

Бундестаг je према §5 Закона о заштити од инфекција (IfSG) успоставио „Епидемијску ситуацију националног обима“. Очигледно, услови за ово више нису испуњени. Стога позивамо чланове Бундестага да одмах повуку ову изјаву и тиме пребаце одлуку и одговорност за релевантне мере тамо где им је место: у руке демократски легитимног парламента.

Ако у Немачкој постоји независна слободна штампа, тражимо од ње да истражује у свим правцима и да дозволи критичке гласове. Мишљење се може створити само ако се сви гласови непристрасно чују и чињенице и бројке процењују неутрално.

Кроз свакодневни контакт са људима који су нам се поверили и кроз многе разговоре, ми као лекари који радимо на локалном нивоу, знамо да је свест људи о хигијени толико порасла кроз искуство овог таласа вируса да ће нормалне хигијенске мере бити довољне у будућности без принуде.

Потписници:

Dr. Robert Kluger
Dr. Bruno Weil
Dr. Antonia Mazur
Dr. Felix Mazur
Dr. Katharina Hotfiel
Dr. Christine Knshnabhakdi
Dr. Hanna Lübeck
Heiko Strehmel
Dr. Norbert Bell
Dr. Heinz-Georg Beneke
Dr. Hans-Jürgen Beckmann
Dr. Thomas Hampe
Dr. Lukas Meiners
Radim Farhumand
Dr. Tillmann Otlerbach
Dr. Ulrich Rebers
Dr. Hubert Haar
Dr. Verena Meyer-Rahe
Dr. Manfred Conradt
Dr. Matthias Keillch
Phv.-Doz. Dipl.-Psych. Dr. Christian Wolff
Dr. Holger Schröder
Dr. Michael Kühne
Dorothe Göllner
Dr. Wolf Schräder
Dr. Ernst Schahn
Dr. Michael Seewald
Stefan Kurz
Konrad Schneider-Grabenschroer
Dr. Anna Pujdak
Dr. Stefan Sälzer
Dlpl.-Med. Holger Dreier
Dr. Norbert Katte
Dr. Thomas Gerenkamp
Dr. Filip Salem
Dominik Witzei
Dr. Karsten Karad
Dr. Georg Rüwekamp
Schmidt Krause, Renate
Dr. Ulf Schmerwitz
Dr. Elisabeth Kiesel
Prof. Dr. Henbert Jürgens
Dr. Christine Jürgens

*** Крај отвореног писма ***Ово писмо, и реакција власти на њега, савршена су потврда да већ живимо у чудовишној централизованој хијерархијској политичкој матрици у којој је лаж постала службена информација, а истина ‘теорија завере’! А одговор је стигао 18. новембра у виду закона који је прогуран кроз немачки Бундестаг, којим се практично бришу сва уставна права и слободе немачког народа, баш као што је исто то урађено и у Србији недељу дана раније…

Берлин, среда 18. новембар, протест испред Бундестага:
Ето тако изгледа отворено увођење медицинског фашизма коме је ‘наука’ само изговор за поништавање свих ваших основних људских права.

Потпун текст оригиналног отвореног писма на Немачком, можете прочитати на овом линку. Већ по самом односу корпоративних медија према овом отвореном писму, било је лако претпоставити какав ће бити став највиших власти према њему:

Otvoreno pismo4n173e.jpg

Стога, молим вас, поделите то преко алтернативних медија како би га људи могли видети. Ово писмо је досад објавио новинар Марк Талиано, Центар за истраживање глобализације на GlobalResearch.com, и веома познати алтернативни портал са вестима ZeroHedge.

Сад га можете наћи на енглеском на Хајву и Стимиту. Од данас имате га и преведеног на српски језик на обе платформе.

Молим вас, ширите истину!
Не заборавите да је Џулијан Асанж први разоткрио глобалнe злочинце* * *

Related posts / Повезани текстови:

Coronavirus Hoax: A flu d’état!

Coronavirus Hoax: Face Masks as a Means of Mental Enslavement [eng/срп] Коронапревара: Маске као средство менталног поробљавања

Coronavirus Hoax & US Election Fraud 2020: 220 Мillion of American Zombies…

Coronavirus Hoax: Gates of Hell Opened in Serbia [eng/срп] Коронапревара: Врата пакла отворена у Србији

Coronavirus Hoax: An Open Letter to Merkel

The Great Reset: Archbishop’s Letter to Trump [eng/срп] Велико ресетовање: Надбискупово писмо Трампу

Coronavirus Hoax: Deadly virus of Truth

Коронапревара: Сврха преваре и отпор духовном уништавању

Коронапревара у медијима по Србији: Грип умро од Короне!

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part V [eng/срп] Коронапревара: Ствари за размишљање, део V

Who is Klaus Schwab? [eng/срп] Ко је Клаус Шваб?

Велико ресетовање: Тренутак за нови Бретон Вудс и Биткоин као појас за спасавање

The Great Reset: ‘A New Bretton Woods Moment’ and the Bitcoin Life Raft

Coronavirus Hoax: Great Barrington Declaration [eng/срп] Коронапревара: Декларација из Великог Барингтона

A Technology of Enslavement [eng/срп] Технологија поробљавања

Coronavirus Hoax: Resistance to Lies and Censorship [eng/срп] Коронапревара: Отпор лажима и цензури

Coronavirus Hoax: Rats Jumping the Ship? [eng/срп] Коронапревара: Пацови напуштају брод?

Abduction of Children in Serbia: Blood Tax [eng/срп] Отимање деце у Србији: Данак у крви

Coronavirus Hoax: The Quickening [eng/срп] Коронапревара: Убрзање

Coronavirus Hoax on Trial [eng/срп] Коронапревара на суђењу

Coronavirus Hoax: The Theater Theory [eng/срп] Коронапревара: Теорија театра

Коронапревара: „Асимптоматски преносиоци“ НИСУ заразни, налаз истраживања (Serbian)

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part IV – The Pandemic Hotline

Коронапревара: Саслушајмо и другу страну (Serbian)

Coronavirus: A Second Wave of Hoax [eng/срп] Коронапревара: Други талас преваре

Coronavirus Hoax: The Plandemic Project Deadline [eng/срп] Коронапревара: Рок за пландемију

Coronavirus Hoax: The True Victims [eng/срп] Коронапревара: Истинске жртве

Coronavirus Hoax: CDC Cancels Obedience? [eng/срп] Коронапревара: ЦДЦ отказујe послушност?

Coronavirus Hoax: Face Mask Rebellion

Coronavirus Hoax: World Bank Reveals Plandemic? [eng/срп] Коронапревара: Светска банка разоткрива пландемију?

URGENT: Threat of taking children away in Serbia! [eng/срп] ХИТНО: Претња отимањем деце у Србији!

Coronavirus Hoax: Tests or Data Harvesting? [eng/срп] Коронапревара: Тестови или жетва података?

Kоронапревара: Манипулација бројевима на Шведском моделу (Serbian)

BREAKING NEWS: Berlin Court Overturns Ban of Gathering!

Coronavirus Hoax: Ugly Face of Media [eng/срп] Коронапревара: Одвратно лице медија

Why the Coronavirus Hoax is a Hoax [eng/срп] Зашто је Коронапревара превара

Coronavirus Hoax: From Pathogen to Profit

Коронапревара: Припрема за отимање деце (Serbian)

Coronavirus Hoax: First Covid Color Revolution?

Coronavirus Hoax: Announcement of a Crime [eng/срп] Коронапревара: Злочин у најави

Др Јована Стојковић демаскира ‘кризни штаб’ (Serbian)

Coronavirus Hoax: Russian Vaccine! [eng/срп] Коронапревара: Руска вакцина!

Coronavirus Hoax: United Against the Truth [eng/срп] Коронапревара: Уједињени против истине

Коронапревара: Деструкција струке и ‘струка’ деструкције (Serbian)

Coronavirus Hoax: Destroying the Myths and Pathway to NWD

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff (Part III)

Коронапревара: Лаж која мутира (Serbian)

Coronavirus Hoax: Inconvenient Testimonies and Censorship

Coronavirus Hoax: A Transforming Lie

Coronavirus Hoax: Evidence from Serbia [eng/срп] Коронапревара: Доказ из Србије

Coronavirus Hoax: Boiling a Frog

Коронапревара: Још једном о Миљку и другим лажовима (Serbian)

Убиствене Гејтсове вакцине (Serbian)

Coronavirus Hoax: Survival Struggle [eng/срп] Коронапревара: Борба за опстанак

Coronavirus Hoax and the Hunger Virus

Реч о ‘коронаверцима’ (Serbian)

Serbia: Day 4 – Is the fuse lit? [eng/срп] Србија: Дан четврти – је ли фитиљ упаљен?

Serbia: Day 3 – Killing the Protests [eng/срп] Србија: Дан трећи – Убијање протеста

Serbia: Second Day of Anti-Vučić Protests [eng/срп] Србија: Други дан протеста против Вучића

Police brutality last night in Belgrade [eng/срп] Полицијска бруталност синоћ у Београду

BREAKING NEWS: Rebellion in Belgrade [eng/срп] УДАРНА ВЕСТ: Побуна у Београду

Coronavirus Hoax: The Unreported Truths & Snake Oil

Coronavirus Hoax: The Right to Breathe

Coronavirus Hoax: Masks [eng/срп] Коронапревара: Маске

Coronavirus Hoax: Empty Coffins in Brazil

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff (Part II)

COVID-19 — Plandemic Plunder and a ‘Second Wave’ [eng/срп] COVID-19 — Пландемијска пљачка и ‘други талас’

Coronavirus: The World of Lies

COVID-19 — P(l)andemic Plunder [eng/срп] COVID-19 — П(л)андемијска пљачка

Коронавирус: Демонско ‘решење’ (Serbian)

Coronavirus: A Demon’s ‘Solution’

Превара о ‘сукобу суверениста и глобалиста’

“Sovereignists vs. Globalists” Scam

Coronavirus: Corporate Media Poison

Коронавирус: Бал глобалистичких вампира

Коронавирус: Истинита прича о 5Г технологији

Coronavirus: True Story of 5G

Коронавирус: Теорија завере

Coronavirus: Censorship and Satanism

Coronavirus: Taking Over the World

Коронавирус: Пљување по лику Господњем (Serbian)

Coronavirus: True Culprits

Дигитални јуан на тестирању и превара с коронавирусом (Serbian)

Коронавирус: Бајка о побуни (Serbian)

Coronavirus: What If… this is a DNA sampling?

Коронавирус: СЗО – језгро светске владе и руске илузије (Serbian)

Вакцина против коронавируса или биолошки софтвер? (Serbian)

Ухапшени Васкрс 2020. (Serbian)

Coronavirus: Qui Bono?

Коронавирус: Велики петак 2020. (Serbian)

Coronavirus: Liberty will not be restored without action

Coronavirus: Medical Fascism

Коронавирус: Медицински фашизам (Serbian)

Коронавирус: сан сваког психопате

COVID-19 – Питања за политичаре (Serbian)

Coronavirus: Dropping the Masks

Coronavirus: Social Collapse and an Imminent Rebellion

COVID-19 — Italian Tour [eng/срп] COVID-19 — Италијанска турнеја

Coronavirus Hoax — More Evidence

Досије Корона (Serbian)

Coronavirus: Stealing Your Freedom

Стручњаци из региона о коронавирусу (Serbian)

Коронавирус: Стварање лажних вести (Serbian)

Coronavirus: The Ugly Face of Capitalism

Coronavirus: Cure Known Since 1955!

Coronavirus: Event 201 and Future EventsHIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
1 Comment
Ecency