Коронапревара: Излазна стратегија

Јасно је да овако дрску глобалну превару није могуће одржавати без употребе силе. Проблем по преваранте представља историјско искуство које говори да се сила на крају увек окреће против онога ко је потегне…Истина проваљује на све стране. После судова у Немачкој и Португалији, сад је и Холандски суд у Хагу наложио наложио влади Холандије да одмах укине полицијски час! Суд је своју одлуку образложио овако:

„Полицијски час је далекосежно кршење права на слободу кретања, на приватност и (индиректно) ограничава, између осталог, право на слободу окупљања и демонстрација“ (енг.)

Duration: 2:05

Пресуди су претходиле вишедневне масовне и жестоке демонстрације широм Холандије. Суд је проценио да су овакве мере оправдане једино у случају ванредне ситуације, што овде није био случај – јер се влада састајала да о мерама расправља! Суд је својом одлуком практично потврдио да никакве пандемије на 0,023% смртности нема, и да су мере биле непотребне.

Истовремено, сведоци смо да је само неколико сати после ступања Џозефа Бајдена на дужност у Белој Кући, СЗО поставила ново обавештење о начину коришћења ПЦР технологије у детекцији SARS-CoV-2 вируса, после које је број оболелих чудесно почео да опада! Истог дана ЦНН је уклонио бројач мртвих са својих вести:


Meat Axe20210219_144359.jpg

Како у коментару пише: Суптилно као сатара!

Извесно је почела примена стратегије излажења из преваре, пошто се докази и бес народа множе великом брзином. Људи више не верују корпоративним медијима и почињу да оснивају сопствене, алтернативне медије. У Канади су основане алтернативне новине које се деле бесплатно и чији је циљ супротстављање погубној пропаганди корпоративних медија. Само у алтернативним медијима можете наћи вести о опсежним научним истраживањима која по свакој тачки обарају коронапревару. Као што је на пример истраживање објављено у медицинском журналу Primary Doctor Medical Journal под насловом „Маске нису ни ефикасне ни безбедне“ (енг.) Читаво истраживање у четири дела на енглеском језику, у коме се образлаже да се маскама под лажним изговором безбедности крију истинске опасности, можете наћи на следећим линковима:

https://pdmj.org/papers/masks_false_safety_and_real_dangers_part1/
https://pdmj.org/papers/masks_false_safety_and_real_dangers_part2/
https://pdmj.org/papers/masks_false_safety_and_real_dangers_part3/
https://pdmj.org/papers/masks_false_safety_and_real_dangers_part4/

Вреди даље видети излагање др Наде Јуринчић, која одлично образлаже да је ово манипулација грипом, која ће се, у случају да преваранти не буду кажњени, стално обнављати:

Трајање: 19:33

Ова жена је потпуно у праву, што се може и проверити. У једном тренутку [15:40] водитељ, Велимир Бујанац, пита: „Коме је превара у интересу?“ Али на ово питање јасан одговор већ постоји и уопште није скривен:

us_milijarderi_pandemija_0.jpg
Source: Al Jazeera Balkans

С друге стране, не вреди очекивати преко истих корпоративним медија који су саучесници и основно оруђе глобалне преваре, да дају одговоре на питања која постављају др Бранимир Несторовић и др Алек Рачић.

Трајање: 49:10

Ово су изводи са њиховим деловима приче, а уколико желите да погледате читаву емисију, наћи ћете је на овом линку у трајању од два сата и два минута.

Хоботница која је извела глобалну превару досад у историји човечанства невиђеног обима, нити ће се сама повући, нити ће бити лако потући је. Доктор права Рајнер Филмих, немачко-амерички адвокат из Гетингена, поднео је колективну тужбу против Светске здравствене организације и мреже сличних организација које чине ‘научну’ инфраструктуру преваре. Упркос темељно образложеним и изложеним чињеницама, амерички адвокат Стефан Каргановић сматра да ће у овом случају др Рајнеру Филмиху бити потребно и много среће.

Међутим, док се не деси масовна побуна или судско разрешење преваре, треба некако преживети. Не сме се веровати медијима и њиховој омиљеној ‘струци’ Ево доброг разлога за тако нешто. Овде имате интервју за др Џоном Белом, професором на универзитету Оксфорд, носиоцем титуле ‘сера’, лидером развоја Астра-Зенека вакцине, чланом Гејтсовог ГАВИ тима за глобалну вакцинацију и САГЕ (саветодавна научна група за ванредне ситуације), од 24. августа 2020. године за британски ‘Канал 4’. У том интервјуу, на почетку осмог минута, овај ‘научник’, на питање ‘кад се можемо вакцинисати’, одговара овако:

„Не заборавите да те вакцине тешко да ће у потпуности СТЕРИЛИСАТИ популацију. Врло вероватно је да ће оне имати ефекат, који иде, рецимо од 60% до 70%“.

Трајање: 8:57 (енглески језик)

Да, добро сте чули. Уколико видео буде уклоњен са ЈуТјуба, можете га наћи на www.brighteon.com као и на 3Speak.co. Можете му веровати. Неко с таквим ‘научним педигреом’ тешко може овако погрешити а да се притом не исправи и позове на лапсус.

Шта може обичан човек да уради? Изгледа да у овом лудилу једино вреде савети психијатара. Ево једног који на свом Фејсбук налогу даје професор психијатрије, др Горан Голубовић:

Kад мало боље застанем и размислим, чини ми се да је КОВИД-19 ипак једна врста ШИЗОФРЕНИЈЕ, и то колективне: Јача се имунитет тако што се људи затварају као стока, респираторни вирус се тражи у дупету, занемарују се обавезе здравственог система према хроничним незаразним болесницима и тако повећава драстично морталитет од свих других болести, износи се читав низ сулудих хипотеза о преношењу короне (сетимо се почетка епидемије, када су поједини ‘експерти’ тврдили да вирус скаче као дрекавац и по 10-ак метара у даљ), препоручује се ношење двоструких маски нон-стоп и тако значајно увећава број бактеријских упала плућа, маске се чак навлаче и породиљама, као и астматичарима који се боре за ваздух, подстиче се опсесивно-компулсивна неуроза (мисофобија) код људи, који слушајући стручњаке перу руке и преко 100 пута на дан, све до појаве екцема… Скептик сам према, склепаним за мање од годину дана, вакцинама против короне, али се Богу молим да бар мало помогну, како би се ова агонија завршила. Међутим, како време одмиче, чини ми се да је ово ‘игранка без престанка’. У међувремену, као хипертоничар, сам себи радим ЕKГ (срећом га имам у кући), подешавам терапију, лечим своје укућане и пријатеље, консултујем колеге пензионере због властитих здравствених тегоба, јер многе моје колеге неће ни да се јаве на телефон, пошто су вероватно заузети згртањем пара у приватним ординацијама и поликлиникама, јербо су цене свих лекарских услуга у приватном сектору вртоглаво порасле у веме короне. Толико о медицинској етици, коју, између осталог, предајем студентима, долазећи у искушење да надлежне замолм да ме ослободе тог предмета јер се осећам као да причам бајке. Довољна ми је психијатрија, јер куда год кренеш – она је ту! Чак су ови људи, са правим психијатријским дијагнозама, који редовно долазе на психијатријске контроле, некако у овом општем лудилу, још и најнормалнији.

Али док лудило буде трајало, имаћемо све више оваквих прича: „Седамдесетогодишњак преко крова бежао из ковид болнице“
Не заборавите да је Џулијан Асанж први разоткрио глобалнe злочинце* * *

Related posts / Повезани текстови:

Coronavirus Hoax: Bend Over!

Coronavirus Hoax in the Open [eng/срп] Коронапревара на чистини

Србија – Црни биланс коронапреваре у 2020.

A Boiling Pot [eng/срп] Лонац који кључа

Manipulation with numbers and data

‘Добровољна вакцинација’ и одузимање слободе (Serbian)

Covid-19 Vaccine Side Effects World Map [eng/срп] Мапа света с нежељеним ефектима ковид-19 вакцине

The New (ab)Normal [eng/срп] Нова (не)нормалност

Between Pfizer and Moderna [eng/срп] Између Фајзера и Модерне

Pfizer Vaccine: Consequences in Serbia [eng/срп] Фајзерове вакцине: последице у Србији

Pfizer Vaccine Death Toll [eng/срп] Жртве Фајзерове вакцине

Ask the Censored Experts [eng/срп] Питајте цензурисане стручњаке

Suddendeaths [eng/срп] Изненадне смрти

Vaccine Experiment [eng/срп] Вакцина као експеримент

A Hospital ‘Disaster’ [eng/срп] ‘Катастрофа’ у болницама

Lockdown Forever? [eng/срп] Закључавање заувек?

Vaccine? No, thank you [eng/срп] Вакцина? Не, хвала

The Thinking Stuff: Silence of Consenting Lambs

Science and ‘Science’ [eng/срп] Наука и ‘наука’

Коронапревара: Фајзер театар

Coronavirus Hoax: USA and Spain Stats [eng/срп] Коронапревара: Статистика из САД и Шпаније

‘Intelligence’ and Vaccine Math

Коронапревара: ‘Здравствене мере’ и Кока-кола позитивна на корону!

Coronavirus Hoax: German ‘crisis’ [eng/срп] Коронапревара: ‘Криза’ у Немачкој

Coronavirus Hoax: Italy approves Hydroxychloroquine [eng/срп] Коронапревара: Италија одобрила Хидроксихлорокин

Coronavirus Hoax: ‘Margaret Keenan’

Coronavirus Hoax: The Jabs of Death [eng/срп] Коронапревара: Смртоносни убоди

Coronavirus Hoax: 2020 Robbery Balance [eng/срп] Коронапревара: Биланс пљачке 2020.

Coronavirus Hoax: Lisbon Court Exposes PCR Scam [eng/срп] Коронапревара: Лисабонски суд обара ПЦР превару

Coronavirus Hoax: EU Babylon Falls [eng/срп] Коронапревара: ЕУ Вавилон у паду

Коронапревара: Српски стручњаци о вакцинама (Serbian)

Коронапревара: Ствари за размишљање (Serbian)

Coronavirus Hoax: PCR Lie [eng/срп] Коронапревара: ПЦР лаж

Коронапревара: Понуда која се не може одбити (Serbian)

Coronavirus Hoax: Censorship [eng/срп] Коронапревара: Цензура

Coronavirus Hoax: Testimony of Serbian experts [eng/срп] Коронапревара: Српски стручњаци сведоче

Coronavirus Hoax: ‘Saviours’ from AstraZeneca [eng/срп] Коронапревара: ‘Спаситељи’ из АстраЗенеке

Coronavirus Hoax: The Test Deceit [eng/срп] Коронапревара: Подвала с тестовима

Coronavirus Hoax: A Vaccine Fake [eng/срп] Коронапревара: Лаж o вакцини

Коронапревара: Отворено писмо Ангели Меркел

Coronavirus Hoax: A flu d’état!

Coronavirus Hoax: Face Masks as a Means of Mental Enslavement [eng/срп] Коронапревара: Маске као средство менталног поробљавања

Coronavirus Hoax & US Election Fraud 2020: 220 Мillion of American Zombies…

Coronavirus Hoax: Gates of Hell Opened in Serbia [eng/срп] Коронапревара: Врата пакла отворена у Србији

Coronavirus Hoax: An Open Letter to Merkel

The Great Reset: Archbishop’s Letter to Trump [eng/срп] Велико ресетовање: Надбискупово писмо Трампу

Coronavirus Hoax: Deadly virus of Truth

Коронапревара: Сврха преваре и отпор духовном уништавању

Коронапревара у медијима по Србији: Грип умро од Короне!

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part V [eng/срп] Коронапревара: Ствари за размишљање, део V

Who is Klaus Schwab? [eng/срп] Ко је Клаус Шваб?

Велико ресетовање: Тренутак за нови Бретон Вудс и Биткоин као појас за спасавање

The Great Reset: ‘A New Bretton Woods Moment’ and the Bitcoin Life Raft

Coronavirus Hoax: Great Barrington Declaration [eng/срп] Коронапревара: Декларација из Великог Барингтона

A Technology of Enslavement [eng/срп] Технологија поробљавања

Coronavirus Hoax: Resistance to Lies and Censorship [eng/срп] Коронапревара: Отпор лажима и цензури

Coronavirus Hoax: Rats Jumping the Ship? [eng/срп] Коронапревара: Пацови напуштају брод?

Abduction of Children in Serbia: Blood Tax [eng/срп] Отимање деце у Србији: Данак у крви

Coronavirus Hoax: The Quickening [eng/срп] Коронапревара: Убрзање

Coronavirus Hoax on Trial [eng/срп] Коронапревара на суђењу

Coronavirus Hoax: The Theater Theory [eng/срп] Коронапревара: Теорија театра

Коронапревара: „Асимптоматски преносиоци“ НИСУ заразни, налаз истраживања (Serbian)

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part IV – The Pandemic Hotline

Коронапревара: Саслушајмо и другу страну (Serbian)

Coronavirus: A Second Wave of Hoax [eng/срп] Коронапревара: Други талас преваре

Coronavirus Hoax: The Plandemic Project Deadline [eng/срп] Коронапревара: Рок за пландемију

Coronavirus Hoax: The True Victims [eng/срп] Коронапревара: Истинске жртве

Coronavirus Hoax: CDC Cancels Obedience? [eng/срп] Коронапревара: ЦДЦ отказујe послушност?

Coronavirus Hoax: Face Mask Rebellion

Coronavirus Hoax: World Bank Reveals Plandemic? [eng/срп] Коронапревара: Светска банка разоткрива пландемију?

URGENT: Threat of taking children away in Serbia! [eng/срп] ХИТНО: Претња отимањем деце у Србији!

Coronavirus Hoax: Tests or Data Harvesting? [eng/срп] Коронапревара: Тестови или жетва података?

Kоронапревара: Манипулација бројевима на Шведском моделу (Serbian)

BREAKING NEWS: Berlin Court Overturns Ban of Gathering!

Coronavirus Hoax: Ugly Face of Media [eng/срп] Коронапревара: Одвратно лице медија

Why the Coronavirus Hoax is a Hoax [eng/срп] Зашто је Коронапревара превара

Coronavirus Hoax: From Pathogen to Profit

Коронапревара: Припрема за отимање деце (Serbian)

Coronavirus Hoax: First Covid Color Revolution?

Coronavirus Hoax: Announcement of a Crime [eng/срп] Коронапревара: Злочин у најави

Др Јована Стојковић демаскира ‘кризни штаб’ (Serbian)

Coronavirus Hoax: Russian Vaccine! [eng/срп] Коронапревара: Руска вакцина!

Coronavirus Hoax: United Against the Truth [eng/срп] Коронапревара: Уједињени против истине

Коронапревара: Деструкција струке и ‘струка’ деструкције (Serbian)

Coronavirus Hoax: Destroying the Myths and Pathway to NWD

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff (Part III)

Коронапревара: Лаж која мутира (Serbian)

Coronavirus Hoax: Inconvenient Testimonies and Censorship

Coronavirus Hoax: A Transforming Lie

Coronavirus Hoax: Evidence from Serbia [eng/срп] Коронапревара: Доказ из Србије

Coronavirus Hoax: Boiling a Frog

Коронапревара: Још једном о Миљку и другим лажовима (Serbian)

Убиствене Гејтсове вакцине (Serbian)

Coronavirus Hoax: Survival Struggle [eng/срп] Коронапревара: Борба за опстанак

Coronavirus Hoax and the Hunger Virus

Реч о ‘коронаверцима’ (Serbian)

Serbia: Day 4 – Is the fuse lit? [eng/срп] Србија: Дан четврти – је ли фитиљ упаљен?

Serbia: Day 3 – Killing the Protests [eng/срп] Србија: Дан трећи – Убијање протеста

Serbia: Second Day of Anti-Vučić Protests [eng/срп] Србија: Други дан протеста против Вучића

Police brutality last night in Belgrade [eng/срп] Полицијска бруталност синоћ у Београду

BREAKING NEWS: Rebellion in Belgrade [eng/срп] УДАРНА ВЕСТ: Побуна у Београду

Coronavirus Hoax: The Unreported Truths & Snake Oil

Coronavirus Hoax: The Right to Breathe

Coronavirus Hoax: Masks [eng/срп] Коронапревара: Маске

Coronavirus Hoax: Empty Coffins in Brazil

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff (Part II)

COVID-19 — Plandemic Plunder and a ‘Second Wave’ [eng/срп] COVID-19 — Пландемијска пљачка и ‘други талас’

Coronavirus: The World of Lies

COVID-19 — P(l)andemic Plunder [eng/срп] COVID-19 — П(л)андемијска пљачка

Коронавирус: Демонско ‘решење’ (Serbian)

Coronavirus: A Demon’s ‘Solution’

Превара о ‘сукобу суверениста и глобалиста’

“Sovereignists vs. Globalists” Scam

Coronavirus: Corporate Media Poison

Коронавирус: Бал глобалистичких вампира

Coronavirus: The Dance of a Globalist Vampires

Коронавирус: Истинита прича о 5Г технологији

Coronavirus: True Story of 5G

The Thinking Stuff

Коронавирус: Теорија завере

Coronavirus: A Conspiracy Theory

Coronavirus: Censorship and Satanism

Coronavirus: Taking Over the World

Коронавирус: Пљување по лику Господњем (Serbian)

Coronavirus: Spitting in the Face of God

Coronavirus: True Culprits

Дигитални јуан на тестирању и превара с коронавирусом (Serbian)

Digital yuan under testing & coronavirus hoax

Коронавирус: Бајка о побуни (Serbian)

Coronavirus: What If… this is a DNA sampling?

Коронавирус: СЗО – језгро светске владе и руске илузије (Serbian)

Coronavirus: WHO – Nucleus of a Global Government and the Russian Illusions

Вакцина против коронавируса или биолошки софтвер? (Serbian)

Ухапшени Васкрс 2020. (Serbian)

Coronavirus: Qui Bono?

Коронавирус: Велики петак 2020. (Serbian)

Coronavirus: Liberty will not be restored without action

Coronavirus: Medical Fascism

Коронавирус: Медицински фашизам (Serbian)

Коронавирус: сан сваког психопате

Coronavirus: A Psychopath’s Dream

COVID-19 – Питања за политичаре (Serbian)

Coronavirus: Dropping the Masks

Coronavirus: Social Collapse and an Imminent Rebellion

COVID-19 — Italian Tour [eng/срп] COVID-19 — Италијанска турнеја

Coronavirus Hoax — More Evidence

Досије Корона (Serbian)

Coronavirus: Stealing Your Freedom

Стручњаци из региона о коронавирусу (Serbian)

Коронавирус: Стварање лажних вести (Serbian)

Coronavirus: Creating Fake News

Coronavirus: The Ugly Face of Capitalism

Coronavirus: Cure Known Since 1955!

Коронавирус: Лек познат од 1955! (Serbian)

Коронавирус: Последњи трзај глобализма? (Serbian)

Coronavirus: Event 201 and Future Events

Coronavirus: Conspiracy Theories and a Bitter Truth

Шта је коронавирус и ко је изложен највећем ризику? (Serbian)

Coronavirus, Stock Market and Chelsea Manning Suicide Attempt…

Coronavirus: Fake News and Global Consequences

Coronavirus — A True Story

Coronavirus — a False TriggerHIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
1 Comment
Ecency