Коронапревара: Деструкција струке и ‘струка’ деструкције

После кратког предаха добијеног повлачењем одлуке о полицијском часу након жестоких протеста од 7. до 10. јула, власт се прегруписала и наставила сигурним кораком европским путем ка уништењу Србије…Разбојничко конституисање ‘народне’ скупштине 3. августа 2020. прошло је без значајне реакције народа, што је охрабрило окупациону управу да запрети новим медицинским терором уз помоћ пробране ‘струке’. Та ‘струка’ коју промовишу државни медији, очигледно повезана са фармацеутском мафијом, била је одговорна за потпуно идентичну превару 2009, која је практично послужила као генерална проба за данашњу коронапревару, и коју је већ тад детаљно описала самостална новинарка Ивона Живковић. Њена аргументација, као и мишљење истинске струке које се не поклапа са наређењима СЗО, немају приступ државно-корпоративним медијима.

Сама та чињеница требало би да буде довољна да вас учини сумњичавим према ‘званичним’ изворима. Позивање окупационих власти на ‘струку’ приликом доношења сулудих одлука уз гажење свих, па и основних људских права и слобода, увод је у потпуно уништење државноси, друштва и самог становништва. Зато ћемо данас помоћи да се чује глас истинске струке, који се може наћи само на алтернативним медијима преко светске мреже.

Реч истинске струке

Имали смо већ прилике да видимо реакцију сад већ бившег члана кризног штаба, пулмолога др Бранимира Несторовића и др Јоване Стојковић, поводом коронапреваре. Данас ћемо послушати двоје универзитетских професора, како растављају на комаде лаж која куља са ТВ екрана претећи да изазове истинско страдање великог дела становништва. То су проф. др Мила Алечковић и проф. др Алек Рачић:

Трајање: 2:04:52Они убедљиво доводе у сумњу било какву стручност кризног штаба који сваки други дан говори како се ‘о вирусу ништа не зна’ (што иначе није истина), а ипак предлажу мере које немају никакве везе са побољшањем здравствене ситуације. Једини циљ тих мера јесте држање становништва под контролом док се уводе принудне мере ради даљег увећања профита злочиначких фармацеутских корпорација, и физичког уклањања непожељног, побуњеног дела становништва. Тај план направљен је одавно, онако као што можете видети из горњег текста Ивоне Живковић, као и из доказа изложених у тексту под насловом Коронапревара: Лаж која мутира.

Др Јована Стојковић већ годинама покушава да пробуди јавност око чињеница да је свака следећа постава окупационих власти у Србији доносила све горе прописе који се односе на принудну ‘здравствену заштиту’, а на уштрб људских права и слобода. Одмах по првом јавном наступу на РТС-у, и она је протерана са државно-корпоративних медија под управом окупационих власти. Можете је пронаћи на алтернативним медијима преко мреже, и тамо можете видети ово њено предавање на тему „Превенција vs. профит“, одржано 20. септембра 2019. године на регионалној Конференцији у Скопљу, неколико месеци пре објављивања лажне пандемије:

Трајање: 42:11

А да њене речи нису без основа, потврду можете наћи у тексту под насловом Вакцина наша насушна? који је потписао примаријус др Милан Рогановић.

Погледајте и овај изузетно занимљив интервју са др Милорадом Стефановићем Блуменауом, у коме он разбија митове наметнуте током сулуде кампање страха лансиране лажном пандемијом:

Трајање: 1:17:06

Завера постаје очигледна

И уместо да се о овим темама поведе неопходна и широка расправа, власти свих држава света под управом СЗО, као и медијске корпорације, укључујући ту наравно и највеће централизоване друштвене Интернет платформе, убрзано и темељно уклањају све садржаје који не одговарају званичној причи о ‘смртоносној епидемији’ која се не може другачије решити него узимањем вашег ДНК узорка… то јест тестирањем и насилном вакцинацијом. И то се не може више сакрити чак ни пред најнаивнијима. Саветујем да обавезно прочитате и текст професора социологије др Слободана Рељића под насловом „Теорија завере“ губи трку, завера са пандемијом постаје сувише очигледна:

Велика је драма. Свима је на уму како је пробуђени свет одбацио вакцину за „свињски грип“ 2009. Ако заиста дође до присилне вакцинације, биће то значајно „достигнуће“ најкрупнијег фармацеутског капитала, али и они и политичари ће се наћи пред бескрајним масама људи који ће бити доведени на границу пуцања – они не могу знати која врста коктела ће бити стављена у вакцину.

  • Можда је то спори убица који се активира за неколико година?
  • Или болест која погађа само следећу генерацију?
  • Или средство за слабљење мозга?
  • Или ген који чини жене неплодним?

Све је могуће, јер и Гејтс и Давос-елита не крију да им је циљ потпуна контрола становништва и – смањење становништва.

А смањење становништва не може се остварити без темељне контроле ума страхом. У том контексту, ослобађање од ‘струке’ и повратак истинској струци постаје елементарно питање опстанка. покажимо то на примеру:

Злоупотреба ДНК

Узимање узорака ДНК законски је забрањено у свим цивилизованим земљама, из простог разлога што могућа злоупотреба надилази људску машту. ДНК није пуки отисак прста. ДНК, то сте – ВИ. Све информације о вама и вашим прецима записани су у ланцима ваше ДНК. Да се сад вратимо ‘тестирању’ (белгијски лекар др Паскал Сакре објаснио је каква је то превара), (белгијски лекар др Паскал Сакре објаснио је каква је то превара), а заправо незаконитом прикупљању ДНК узорака, које потенцијално представља најопаснији део завере, пошто је у великој мери већ реализовано. Зашто је оно толико опасно? Замислите овакву ситуацију: Пребогатом плутократи на крају животног века треба замена органа. За успешност овакве операције неопходно је потпуно поклапање ткива даваоца и примаоца. Високу компатибилност ткива није могуће обезбедити путем програма придобијања давалаца органа из двадесетог века. Кад имате опсежну базу ДНК података, онда можете лако наћи особу са одговарајућим органом. Остаје још само проблем што је та особа углавном још жива. ‘Решење?’ Можете га већ наслутити: ‘тестирањем’ се установи вирус и здрава особа завршава у карантину. Тамо, међу зараженима, добије симптоме и завршава на респиратору… и нажалост, премине од ‘страшне болести’ после само неколико дана. Орган се одстрањује, а тело враћа породици у заливеном лименом ковчегу који се не сме отварати због опасности од заразе. Међу становништвом се изнова шири прича: „Јесте видели, млад човек… Не скидајте маске, останите у кућама!“

Мислите да ово делује превише лудо? У Британији је пре педесетак година избила велика афера где су маркети склапали уговоре са старијим грађанима о повлашћеној куповини. Уговори су били опсежни и тешки за читање, и зато једва да је неколико људи обратило пажњу на ситан текст: Свако ко је потписао уговор, истовремено се обавезао и да ће бити добровољни давалац органа! Није овај скеч у филму „Смисао живота“ настао тек тако:

Видите, плутократија може на крају рећи: ‘У реду, не морате принудно да се вакцинишете’ и сви ће одахнути, не схватајући да је прави циљ плутократије било незаконито прикупљање узорака ДНК.

Срби су блажено преспавали прилику да великим демонстрацијама спрече доношење закона о принудној вакцинацији и одузимању основних права на основу ‘здравствене опасности’. Горка је истина да се такви пропусти скупо плаћају. Систем неће дозволити појединцу да се супротстави. Отпор уништењу мора бити заједнички, или ће Срби нестати.

Оно што др Јована Стојковић ради на локалном нивоу, будећи српски народ пре катастрофе, на глобалном нивоу радио је Џулијан Асанж.

Јесте ли ви данас макар покушали неког да пробудите?


Молим вас, не заборавите Џулијана Асанжа* * *

Related posts / Повезани текстови:

Coronavirus Hoax: Destroying the Myths and Pathway to NWD

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff (Part III)

Коронапревара: Лаж која мутира (Serbian)

Coronavirus Hoax: Inconvenient Testimonies and Censorship

Coronavirus Hoax: A Transforming Lie

Coronavirus Hoax: Evidence from Serbia [eng/срп] Коронапревара: Доказ из Србије

Coronavirus Hoax: Boiling a Frog

Коронапревара: Још једном о Миљку и другим лажовима (Serbian)

Убиствене Гејтсове вакцине (Serbian)

Coronavirus Hoax: Survival Struggle [eng/срп] Коронапревара: Борба за опстанак

Coronavirus Hoax and the Hunger Virus

Реч о ‘коронаверцима’ (Serbian)

Serbia: Day 4 – Is the fuse lit? [eng/срп] Србија: Дан четврти – је ли фитиљ упаљен?

Serbia: Day 3 – Killing the Protests [eng/срп] Србија: Дан трећи – Убијање протеста

Serbia: Second Day of Anti-Vučić Protests [eng/срп] Србија: Други дан протеста против Вучића

Police brutality last night in Belgrade [eng/срп] Полицијска бруталност синоћ у Београду

BREAKING NEWS: Rebellion in Belgrade [eng/срп] УДАРНА ВЕСТ: Побуна у Београду

Coronavirus Hoax: The Unreported Truths & Snake Oil

Coronavirus Hoax: The Right to Breathe

Coronavirus Hoax: Masks [eng/срп] Коронапревара: Маске

Coronavirus Hoax: Empty Coffins in Brazil

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff (Part II)

COVID-19 — Plandemic Plunder and a ‘Second Wave’ [eng/срп] COVID-19 — Пландемијска пљачка и ‘други талас’

Coronavirus: The World of Lies

COVID-19 — P(l)andemic Plunder [eng/срп] COVID-19 — П(л)андемијска пљачка

Коронавирус: Демонско ‘решење’ (Serbian)

Coronavirus: A Demon’s ‘Solution’

Превара о ‘сукобу суверениста и глобалиста’

“Sovereignists vs. Globalists” Scam

Coronavirus: Corporate Media Poison

Коронавирус: Бал глобалистичких вампира

Coronavirus: The Dance of a Globalist Vampires

Коронавирус: Истинита прича о 5Г технологији

Coronavirus: True Story of 5G

The Thinking Stuff

Коронавирус: Теорија завере

Coronavirus: A Conspiracy Theory

Coronavirus: Censorship and Satanism

Coronavirus: Taking Over the World

Коронавирус: Пљување по лику Господњем (Serbian)

Coronavirus: Spitting in the Face of God

Coronavirus: True Culprits

Дигитални јуан на тестирању и превара с коронавирусом (Serbian)

Digital yuan under testing & coronavirus hoax

Коронавирус: Бајка о побуни (Serbian)

Coronavirus: What If… this is a DNA sampling?

Коронавирус: СЗО – језгро светске владе и руске илузије (Serbian)

Coronavirus: WHO – Nucleus of a Global Government and the Russian Illusions

Вакцина против коронавируса или биолошки софтвер? (Serbian)

Ухапшени Васкрс 2020. (Serbian)

Coronavirus: Qui Bono?

Коронавирус: Велики петак 2020. (Serbian)

Coronavirus: Liberty will not be restored without action

Coronavirus: Medical Fascism

Коронавирус: Медицински фашизам (Serbian)

Коронавирус: сан сваког психопате

Coronavirus: A Psychopath’s Dream

COVID-19 – Питања за политичаре (Serbian)

Coronavirus: Dropping the Masks

Coronavirus: Social Collapse and an Imminent Rebellion

COVID-19 — Italian Tour [eng/срп] COVID-19 — Италијанска турнеја

Coronavirus Hoax — More Evidence

Досије Корона (Serbian)

Coronavirus: Stealing Your Freedom

Стручњаци из региона о коронавирусу (Serbian)

Коронавирус: Стварање лажних вести (Serbian)

Coronavirus: Creating Fake News

Coronavirus: The Ugly Face of Capitalism

Coronavirus: Cure Known Since 1955!

Коронавирус: Лек познат од 1955! (Serbian)

Коронавирус: Последњи трзај глобализма? (Serbian)

Coronavirus: Event 201 and Future Events

Coronavirus: Conspiracy Theories and a Bitter Truth

Шта је коронавирус и ко је изложен највећем ризику? (Serbian)

Coronavirus, Stock Market and Chelsea Manning Suicide Attempt…

Coronavirus: Fake News and Global Consequences

Coronavirus — A True Story

Coronavirus — a False TriggerHIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Instant Access


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
3 Comments
Ecency