Коронапревара: „Асимптоматски преносиоци“ НИСУ заразни, налаз истраживања

C01B8D38-E6CE-4637-B9D1-D8A4363410F4.jpeg

Данас ћемо пренети одличан текст нашег члана под именом @jasonliberty, који је пронашао податке о „асимптоматским преносиоцима“ – што је еуфемизам који се користи како би се промовисала прича да су сви болесни (па самим тим и опасни) док се не докаже супротно!Једино под условом претпоставке да су сви потенцијално опасни, могуће је уводити потпуно сулуде мере контроле људи, одузимања свих права, отимања ДНК података и принудне вакцинације. Наравно, концепт „асимптоматског преношења“ нико разуман не би прихватио, и зато је требало – елиминисати разум! То је учињено медијском кампањом страха без преседана у историји света. Погледајмо најпре текст:


* * * Original text in English * * *

361F2DCA-A353-45D0-B1B5-BBEAAD3FA048.jpeg
(Извор: NEJM)

Идеја да су асимптоматски преносиоци коронавируса високо заразни темељни је стуб преварантске приче о вирусу Ковид19(84). То је покретачка снага која стоји иза глобалних обавеза наручивања маски, држање у карантину здравих особа, и неселективних затварања које су десетковале читаве економије. Исто тако је и покретачка снага идеологије нове нормалности која се програмира унутар друштва, а која свакога види као потенцијалног непријатеља, потенцијалног носиоца новог невидљивог непријатеља друштва. На тој идеологији изграђује се читава нова технократска тоталитарна Ковид19(84) нормалност.

И не само то, већина такозваних „Ковид19 случајева“ на које се позивају светске здравствене организације и медији да би подстакли „пандемију“ и људе држали у страху су „асимптоматски“.

„Ово је тренд широм света. Светска здравствена организација (WHO) изјавила је да је 80% инфекција вирусом КОВИД-19 благо или асимптоматско, док 15% представљају тешке инфекције,“ известио је The News Minute 22. априла (енг).

9B7D112A-948F-4C75-B228-898402D45AF1.jpeg

Ако „асимптоматски преносиоци“ заправо нису заразни, а у стварности имају малу или никакву заразност, тад се руши цела кула карата на којој се гради ова орвеловска нова технократска Ковид19(84) будућност. А управо се до тог сазнања дошло из нове медицинске студије објављене у августу, уз више доказа да „асимптоматски преносиоци“ нису заразни.

ADE6CAC8-C038-4C98-8323-CEE2E21D4539.jpeg

Истраживачи су се фокусирали на случај једног „потврђеног“ асимптоматског Ковид19 пацијента – „асимптоматског преносиоца“ коронавируса – и 455 блиских контаката. Према ауторима, извештај „има за циљ проучавање заразности асимптоматских преносилаца“.

„Предмет нашег истраживања било је 455 контаката који су били изложени асимптоматском преносиоцу вируса КОВИД-19“, написали су аутори. Контакти су били подељени на пацијенте, чланове породице и болничко особље. Просечно време контакта пацијената и чланова породице било је четири до пет дана. Запажено је да међу свих 455, ниједан контакт није заражен САРС-КоВ2; ни код кога од њих није се појавио „Ковид19“.

Истраживање закључује: „Укратко, свих 455 контаката искључено је из инфекције САРС-КоВ2 и закључујемо да је инфективност неких асимптоматских носача САРС-КоВ2 можда слаба.“

Не треба рећи да је заразност „можда слаба“, пошто у овом конкретном случају у потпуности не постоји, што указује да макар у овом случају, заразности „можда нема“. Изгледа да ово истраживање потврђује слична открића из низа ранијих студија које је испитала СЗО, а које су недвосмислено навеле да је пренос међу „асимптоматским носачима“ изузетно редак.

„Из података које имамо, изгледа да је још увек ретко да асимптоматска особа у ствари преноси даље секундарном појединцу“, објаснила је др Марија Ван Керкхове у јуну. „Имамо низ извештаја из земаља које успостављају врло детаљано праћење контаката. Они прате асимптоматске случајеве. Прате контакте. И они не проналазе секундарни пренос. То је веома ретко“, поновила је.

Ово признање било је нашироко потискивано и игнорисано у државно-корпоративним медијима, мада је касније додатно потврђено ажурираним смерницама Центра за контролу и превенцију болести (ЦДЦ) (енг.)

У смерници ажурираној 24. августа (архивираној овде), ЦДЦ је своје препоруке променио у складу са овим сазнањем. Нове ЦДЦ смернице наводе:

Ако сте били у блиском контакту (око 2 метра) са особом зараженом вирусом КОВИД-19 најмање 15 минута, али немате симптоме: тест вам није нужно потребан уколико нисте особа из ризичне групе или уколико ваш давалац услуга здравствене заштите, или државни или локални службеници јавног здравља препоручују вам да се тестирате.

Ово је у оштром контрасту са претходним смерницама:

Тестирање се препоручује за све блиске контакте особа оболелих од САРС-КоВ-2. Због могућности асимптоматског и пре-симптоматског преноса, важно је да се контакти особа са САРС-КоВ-2 инфекцијом брзо идентификују и тестирају.

Сад имамо још једно медицинско истраживање као додатак свим доказима да „асимптоматски преносици“ махом већином нису заразни и потенцијално уопште немају заразност, као што налази истраживања јасно указују на основу испитиваног случаја.

Разлог за ово би могао бити тај што „асимптоматски преносиоци“ у својим системима носе само мале количине вируса, недовољне да заразе друге; или може бити да уопште нису заражени. Такође може бити да су имали позитиван тест јер имају неки други коронавирус попут прехладе…

56D1FF19-76CB-43B2-BA3F-7FAEBC0B42C6.jpeg

Шта значе ваши резултати?
Ако је ваш тест позитиван
• Позитиван тест показује да можда имате антитела од заразе вирусом који изазива КОВИД-19. Међутим, постоји могућност да позитиван резултат значи да имате антитела услед инфекције вирусом из исте фамилије вируса (зване коронавируси), као што је онај који изазива кијавицу.После свега, знамо да су тестови крајње непоуздани, да дају високе стопе лажно позитивних резултата, као и да не тестирају количину вируса, већ само присуство. То значи да би „асимптоматски преносиоци“ могли бити међу многим лажно позитивним особама које уопште и нису заражене, или међу онима са довољно малом количином вируса у свом систему од кога се не обољева.

У сваком случају, „асимптоматски преносиоци“ нису болесни и неискрено је и даље их уврштавати међу ‘Ковид19’ случајеве, кад је ‘Ковид19’ болест коју наводно узрокује такозвани вирус, а није тек пуко ношење ситних количина вируса у њиховим системима. Такође, био би прави час да људи почну схватати да тоталитарна технократска нова нормалност која се гради око нас, гради на фаличном темељу, и гради се, са или без праве пандемије као оправдања. Гради се на лажима и пропаганди, а не на доступним научним доказима и медицинским запажањима, и уколико не устанемо и не срушимо је, трајно ћемо остати с нама. Не зову они ово узалуд ‘новом нормалношћу’ и нису се толико трудили градећи темеље њихове нове технократске будућности само да би све то напустили кад ‘претња’ коначно заувек нестане.

Време је да људи разумеју да је идеја о „асимптоматским преносиоцима“ као претњи друштву једноставно нова бабарога, нови контролни механизам за одржавање маса у стању вечног страха, најновији изговор за текуће технократско преузимање друштва; и баш као и непосредна претња ‘терором’ која је уследила 11. септембра, докази о овој најновијој наводној „друштвеној претњи“ болно недостају, ако их уопште има.

Време је да сви разумемо да наши пријатељи и комшије нису непријатељи, већ су прави непријатељи човечанства они који нам пуне главе страхом и поробљавају нас. Ако не успемо да спознамо ову истину на време, човечанство ће поробити тоталитарна технократија ‘нове нормалности’ која се изграђује око свих нас.

Изворни текст који је написао наш @jasonliberty:
@jasonliberty/asymptomatic-carriers-not-contagious-study-finds:

* * * Крај превода * * *

Коментар

Дакле, запањујуће је како пропагандна машинерија утиче на умове људи: Упркос отвореним чињеницама, које чак СЗО сам потврђује, људи нису спремни да масовно устану у одбрану сопствене слободе, јер вероватно тешко могу да поверују у величину лажи. Каква је ово застрашујућа потврда оне чувене максиме Едварда Бернеза „Што је лаж бесмисленија, већа је вероватноћа да ће људи поверовати у њу“, коју је у праксу преточио Јозеф Гебелс:

„Ако изговорите довољно велику лаж и наставите да је понављате људи ће на крају у њу поверовати. Лаж може опстати само онолико дуго колико држава може заштити народ од политичких, економских и/или војних последица лажи. Зато је од животне важности за државу да искористи све њене моћи и сузбије њихов сукоб, јер је истина смртни непријатељ лажи и следствено томе, истина је највећи непријатељ државе.“
– Др Јозеф Гебелс

Другим речима, ако се не пробудите што пре, власт ће вас лагати до потпуне и трагичне пропасти, без обзира на чињеницу што вам се истина све време налазила пред очима.

И упамтите најважнију ствар: Нико тај посао ослобађања неће обавити уместо вас.Још једном хвала нашем члану @jasonliberty за одобрење да овај текст буде преведен на српски језик.


Не заборавите да је Џулијан Асанж први разоткрио глобалнe злочинце* * *

Related posts / Повезани текстови:

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff Part IV – The Pandemic Hotline

Коронапревара: Саслушајмо и другу страну (Serbian)

Coronavirus: A Second Wave of Hoax [eng/срп] Коронапревара: Други талас преваре

Coronavirus Hoax: The Plandemic Project Deadline [eng/срп] Коронапревара: Рок за пландемију

Coronavirus Hoax: The True Victims [eng/срп] Коронапревара: Истинске жртве

Coronavirus Hoax: CDC Cancels Obedience? [eng/срп] Коронапревара: ЦДЦ отказујe послушност?

Coronavirus Hoax: Face Mask Rebellion

Coronavirus Hoax: World Bank Reveals Plandemic? [eng/срп] Коронапревара: Светска банка разоткрива пландемију?

URGENT: Threat of taking children away in Serbia! [eng/срп] ХИТНО: Претња отимањем деце у Србији!

Coronavirus Hoax: Tests or Data Harvesting? [eng/срп] Коронапревара: Тестови или жетва података?

Kоронапревара: Манипулација бројевима на Шведском моделу (Serbian)

BREAKING NEWS: Berlin Court Overturns Ban of Gathering!

Coronavirus Hoax: Ugly Face of Media [eng/срп] Коронапревара: Одвратно лице медија

Why the Coronavirus Hoax is a Hoax [eng/срп] Зашто је Коронапревара превара

Coronavirus Hoax: From Pathogen to Profit

Коронапревара: Припрема за отимање деце (Serbian)

Coronavirus Hoax: First Covid Color Revolution?

Coronavirus Hoax: Announcement of a Crime [eng/срп] Коронапревара: Злочин у најави

Др Јована Стојковић демаскира ‘кризни штаб’ (Serbian)

Coronavirus Hoax: Russian Vaccine! [eng/срп] Коронапревара: Руска вакцина!

Coronavirus Hoax: United Against the Truth [eng/срп] Коронапревара: Уједињени против истине

Коронапревара: Деструкција струке и ‘струка’ деструкције (Serbian)

Coronavirus Hoax: Destroying the Myths and Pathway to NWD

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff (Part III)

Коронапревара: Лаж која мутира (Serbian)

Coronavirus Hoax: Inconvenient Testimonies and Censorship

Coronavirus Hoax: A Transforming Lie

Coronavirus Hoax: Evidence from Serbia [eng/срп] Коронапревара: Доказ из Србије

Coronavirus Hoax: Boiling a Frog

Коронапревара: Још једном о Миљку и другим лажовима (Serbian)

Убиствене Гејтсове вакцине (Serbian)

Coronavirus Hoax: Survival Struggle [eng/срп] Коронапревара: Борба за опстанак

Coronavirus Hoax and the Hunger Virus

Реч о ‘коронаверцима’ (Serbian)

Serbia: Day 4 – Is the fuse lit? [eng/срп] Србија: Дан четврти – је ли фитиљ упаљен?

Serbia: Day 3 – Killing the Protests [eng/срп] Србија: Дан трећи – Убијање протеста

Serbia: Second Day of Anti-Vučić Protests [eng/срп] Србија: Други дан протеста против Вучића

Police brutality last night in Belgrade [eng/срп] Полицијска бруталност синоћ у Београду

BREAKING NEWS: Rebellion in Belgrade [eng/срп] УДАРНА ВЕСТ: Побуна у Београду

Coronavirus Hoax: The Unreported Truths & Snake Oil

Coronavirus Hoax: The Right to Breathe

Coronavirus Hoax: Masks [eng/срп] Коронапревара: Маске

Coronavirus Hoax: Empty Coffins in Brazil

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff (Part II)

COVID-19 — Plandemic Plunder and a ‘Second Wave’ [eng/срп] COVID-19 — Пландемијска пљачка и ‘други талас’

Coronavirus: The World of Lies

COVID-19 — P(l)andemic Plunder [eng/срп] COVID-19 — П(л)андемијска пљачка

Коронавирус: Демонско ‘решење’ (Serbian)

Coronavirus: A Demon’s ‘Solution’

Превара о ‘сукобу суверениста и глобалиста’

“Sovereignists vs. Globalists” Scam

Coronavirus: Corporate Media Poison

Коронавирус: Бал глобалистичких вампира

Coronavirus: The Dance of a Globalist Vampires

Коронавирус: Истинита прича о 5Г технологији

Coronavirus: True Story of 5G

The Thinking Stuff

Коронавирус: Теорија завере

Coronavirus: A Conspiracy Theory

Coronavirus: Censorship and Satanism

Coronavirus: Taking Over the World

Коронавирус: Пљување по лику Господњем (Serbian)

Coronavirus: Spitting in the Face of God

Coronavirus: True Culprits

Дигитални јуан на тестирању и превара с коронавирусом (Serbian)

Digital yuan under testing & coronavirus hoax

Коронавирус: Бајка о побуни (Serbian)

Coronavirus: What If… this is a DNA sampling?

Коронавирус: СЗО – језгро светске владе и руске илузије (Serbian)

Coronavirus: WHO – Nucleus of a Global Government and the Russian Illusions

Вакцина против коронавируса или биолошки софтвер? (Serbian)

Ухапшени Васкрс 2020. (Serbian)

Coronavirus: Qui Bono?

Коронавирус: Велики петак 2020. (Serbian)

Coronavirus: Liberty will not be restored without action

Coronavirus: Medical Fascism

Коронавирус: Медицински фашизам (Serbian)

Коронавирус: сан сваког психопате

Coronavirus: A Psychopath’s Dream

COVID-19 – Питања за политичаре (Serbian)

Coronavirus: Dropping the Masks

Coronavirus: Social Collapse and an Imminent Rebellion

COVID-19 — Italian Tour [eng/срп] COVID-19 — Италијанска турнеја

Coronavirus Hoax — More Evidence

Досије Корона (Serbian)

Coronavirus: Stealing Your Freedom

Стручњаци из региона о коронавирусу (Serbian)

Коронавирус: Стварање лажних вести (Serbian)

Coronavirus: Creating Fake News

Coronavirus: The Ugly Face of Capitalism

Coronavirus: Cure Known Since 1955!

Коронавирус: Лек познат од 1955! (Serbian)

Коронавирус: Последњи трзај глобализма? (Serbian)

Coronavirus: Event 201 and Future Events

Coronavirus: Conspiracy Theories and a Bitter Truth

Шта је коронавирус и ко је изложен највећем ризику? (Serbian)

Coronavirus, Stock Market and Chelsea Manning Suicide Attempt…

Coronavirus: Fake News and Global Consequences

Coronavirus — A True Story

Coronavirus — a False TriggerHIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
Join the conversation now
Ecency