Др Јована Стојковић демаскира ‘кризни штаб’

Др Јована Стојковић је жена која заслужује посебно поштовање. Не само због свог стручног ангажовања, већ пре свега због личне храбрости да јавно изнесе истину у времену кад они који стоје на страни истине и правде, завршавају у казаматима. Најдрастичнији пример је Џулијан Асанж…Али најважнији разлог за поштовање јесте њена лавовска борба за децу, не само њену, већ сву српску децу изложену глобалистичкој ‘науци’ и опасности принудног вакцинисања потпуно непровереним вакцинама, чији се произвођачи законски унапред изузимају од одговорности због могућих стравичних последица ‘нежељених дејстава’.


Извор: Покрет „Живим за Србију“

Она се недавно обратила министру просвете, науке и технолошког развоја владе у распаду Републике Србије, Младену Шарчевићу отвореним писмом у коме је потпуно демонтирала политику ‘заштите здравља’ принуђивањем људи да носе преко лица платнене маске. Њено обраћање, богато илустровано доказима у виду стручних радова и мишљења, сведочанство је о посебној врсти здравственог злочина, о одлуци коју нису могли донети истински лекари, већ искључиво шарлатани на платном списку великих фармацеутских корпорација и политичари без трунке савести.

Сматрајући да ово њено писмо мора видети што већи број људи, преносим га овде у целини, допуњено с неколико мимова личне израде:

*** Отворено писмо др Јоване Стојковић Младену Шарчевићу ***

Чујем, одлучили сте да моја деца носе маску преко уста и носа неколико сати дневно. Регулишете им проток ваздуха, а да немате никаква права на то.

Играте се доктора, иако докторе имају 24 сата дневно у кући. „Бринете“ о њиховом здрављу, иако о томе имају обавезу и право да брину само они који су их донели на свет, не само по Божјем закону, који Вам је стран, већ и по Породичном закону у члану 69.

Да ли Ви уопште водите министарство образовања, или њиме руководе Kон и Лончар? У чије име Ви прихватате препоруке „фантомског кризног штаба“, а моју децу обавезујете на исте? Да ли то што је основно образовање обавезно, значи да ће са њиме бити обавезна и „препорука“ сваког лобисте, послушника и плаћеника и да ћете је тренирати на МОЈОЈ деци, која би била и здравија и образованија да су чувала овце на Мирочу, него икад ушла у Ваше социјалне лабораторије које би од њих праве избезумљене опсесивце и хипохондре?

Платнене маске које ће да им шију бабе не штите ни од чега, а могу да штете. Боље нису ни оне из донација, које се продају народу који је обавезан да их носи да би купио хлеб, или ушао у превоз. Доказа има колико хоћете!

[1.] У прегледу 14 рандомизованих студија које су испитивале „нефармацеутске“ мере заштите од вируса грипа (међу којима је и ношење маски), нису нађени докази који би подржали ефикасност ових мера за спречавање лабораторијски потврђених случајева грипа. Kаже се да „нисмо нашли доказе да су хирушке маске ефикасне у смањењу лабораторијски потврђених случајева грипа, и у случају када их носе заражени, и када их носе здрави у општој популацији.

Nonpharmaceutical Measures for Pandemic Influenza in Nonhealthcare Settings—Personal Protective and Environmental Measures

[2.] Употреба маски у спречавању грипа посматрана је у 17 студија различитог типа. У закључку је наведено да ниједна студија није показала убедљиву везу између коришћења маски и инфекције грипом.

The use of masks and respirators to prevent transmission of influenza: a systematic review of the scientific evidence

[3.] Праћено је здравствено стање две групе здравствених радника у Јапану, једне која је носила медицинске маске и друге која није. Показано је да ношење маски није показало бенефите код симптома прехладе, а да је у групи оних који су носили маску, било више главобоља.

The use of masks and respirators to prevent transmission of influenza: a systematic review of the scientific evidence

[4.] Вршено је испитивање ефикасности обичне хирушке маске и N95 маске. Није било разлике у инциденци лабораторијски потврђених случајева грипа.

N95 Respirators vs Medical Masks for Preventing Influenza Among Health Care Personnel – A Randomized Clinical Trial

[5.] Студија која упоређује прављене маске и медицинске, указала је против ношења првих од стране здравствених радника. Задржавање влаге, поновна употреба и лоша филтрација ових маски може довести до повећаног ризика од инфекције. Баш такве маске биће обавезна да носе деца по школама од септембра.

A cluster randomised trial of cloth masks compared with medical masks in healthcare workers

[6.] Још 1981. водиле су се стручне полемике, те је извршено испитивање током којег је шест месеци оперисано без употребе маски и није дошло до повећања инциденце инфекција рана. У закључку рада је чак наведено да би пракса ношења маски могла бити напуштена.

Is a mask necessary in the operating theatre?

[7.] Интересантан је рад објављен 6. априла ове године, а повучен 1.јуна, као и још тридесетак радова који су говорили о корони другачије од наручених наратива. Пацијенти заражени коронавирусом кашљали су у петријеву шољу без маске, са хирушком маском, платненом маском и поново без маске. Ниједна врста маске није добро филтрирала коронавирус током кашљања. У претходним радовима на које се реферирају ови аутори, показано је да хирушке маске не показују добру филтрацију против аеросола величине 0.9, 2.0, 3,1 микрометра у пречнику, као и да честице димензија 0.04-0.2 микрометра могу проћи кроз маску. Претходна „верзија“ коронавируса је процењена на 0.08-0.14 микрометара, а претпоставља се да је овај нови вирус сличан и да није вероватно да га хирушке маске могу зауставити.

Effectiveness of Surgical and Cotton Masks in Blocking SARS–CoV-2: A Controlled Comparison in 4 Patients

[8.] Простори са стране хирушких и направљених маски могу бити опасност за пренос вируса.

Face Coverings, Aerosol Dispersion and Mitigation of Virus Transmission Risk

[9.] Норвешки институт за јавно здравље не препоручује ношење маски здравим људима стално и на сваком месту. Према њиховим проценама „чак иако се претпостави да су маске ефикасне, разлика између стопа инфекције између оних који носе и не носе маске била би мала“. Уколико претпоставимо да 20% инфицираних нема симптоме, и претпоставимо да маске смањују ризик од преношења за 40%, 200.000 људи би требало да носи маске, да би се превенирала 1 инфекција недељно.

Should individuals in the community without respiratory symptoms wear facemasks to reduce the spread of COVID-19?

Maska predator49nvoh.jpg

А какав је живот под маскама? Да ли је здраво и безопасно носити неколико сати маску по школама? Kолико је та „нова нормалност“ нормална и како доприности „здрављу“?

[1.] Испитивања на хирурзима, који су уз стоматологе били једини лекари који су пре корона-хистерије носили маске, показала су да после само једног сата операције, ниво кисеоника у крви опада, а пулс се повећава. У закључку наглашавају да би ово могло бити од клиничког значаја.

Preliminary report on surgical mask induced deoxygenation during major surgery

[2.] Осим логичног смањења количине кисеоника, у крви долази до повећања угљендиоксида које наше тело избацује дисањем, али га маска задржава, те се он поново удише. У извештају се наводи случај здравог лекара који је, носећи маску, извео интервенцију над туберкулозним болесником, и осетио гушење, лупање срца и дрхтање руку након 30 минута, а ниво угљен диоксида је био повишен. Извршено је и мерење над још четворо анестетичара, пре и после двадесетоминутне интервенције и вредности су биле повишене, али без симптома. Повишење вредности угљендиоксида повезане су са његовим поновним удисањем, јер остаје „заглављен“ у масци. Аутори напомињу да повишене вредности угљендиоксида доводе до сметњи у концентрацији, мишљењу и психомоторним радњама.

Preliminary report on surgical mask induced deoxygenation during major surgery

[3.] Ношење маски доводи до главобоља, каже један свежи рад из доба короне. Од 158 здравствених радника који су испитивани, 81% је развило нове главобоље узроковане ношењем заштитних маски. Чак 91,3% испитаника са претходном дијагнозом главобоље, сматрало је да им ношење маски погоршава проблем и смањује радне могућности.

Headaches Associated With Personal Protective Equipment – A Cross‐Sectional Study Among Frontline Healthcare Workers During COVID‐19

[4.] До чега још може да доведу стања хронично смањеног нивоа кисеоника у телу?

До атеросклерозе (Chronic Intermittent Hypoxia Induces Atherosclerosis), али и имуноспупресије инхибицијом Т лимфоцита

Hypoxia Enhances Immunosuppression by Inhibiting CD4+ Effector T Cell Function and Promoting Treg Activity

[5.] Један од проблема (дуготрајног) ношења маски је и поновно удисање евентуалних честица вируса код људи који га имају. Од стране кризног штаба нам је речено да ко добије вирус „преко маске“ биће „мање болестан“, али није речено шта ће се десити са инфицираном особом која стално поново удише вирус који тело покушава да избаци. Логично би било да ће бити „више болесна“. Оно што је извесно, враћени вирус ће се задржавати у носном пролазу, а показано је на анималном моделу, да неки коронавируси имају склоност да допру до централног нервног система преко мирисног нерва.

Spread of a neurotropic murine coronavirus into the CNS via the trigeminal and olfactory nerves

Постоје докази да и Kовид 19 има афинитет ка централном нервном систему.

Evidence of the COVID-19 Virus Targeting the CNS: Tissue Distribution, Host–Virus Interaction, and Proposed Neurotropic Mechanisms

Lomaca4bklsv.jpg

Ако ово делује превише „теоретски“ и „мало вероватно“, мада свакако вероватније од могућности да здрав човек, па и „асимптоматски носилац“ пренесе болест, ево мало праксе. У Kини су два дечака умрла током часа физичког који су обављали са маскама, у размаку од недељу дана

Two boys drop dead in China while wearing masks during gym class

Такође, 25-годишњи џогер је умро џогирајући са маском

Wuhan man suffers collapsed lung while running with face mask

У испитивању 44 здрава испитаника која су обављала шестоминутни тест ходања, забележено је гушење (диспнеја) које је било статистички и клинички значајно када су испитаници носили хирушку маску

Effect of a surgical mask on six minute walking distance

Шта све „вежбање са маском“ може да изазове, описује свежи чланак и наводи могућност редукције нивоа кисеоника у крви и спречавање ослобађања угљендиоксида, што доводи до повећања киселости крви, срчаног, бубрежног оптерећења, као и појачаног анаеробног метаболизма, и може погоршати нека хронична стања.

"Exercise with facemask; Are we handling a devil's sword?" - A physiological hypothesis

Видим, тај проблем сте решили тако што сте са „кризним штабом“ забранили колективне спортове, а за „опасно“ прогласили певање и скандирање! Планирате да пуштате деци „филмове о корони“, препадајући их болешћу, смрћу, кривицом, осућујући сваку радост, блискост! Правите од школа кинеске социјалне лабораторије, а од деце Павловљеве псе!

Великодушно сте понудили деци „којима је неко оболео или умро од короне“ да не иду у школу, јер „разумете“ њихов страх, али не разумете када је некоме старије дете страдало од вакцине, па жели да сачува млађе? Ту нема „разумевања“, већ шиканирања при упису и претњи одузимањем деце коју сте лично изговорили и због чега сте добили кривичну пријаву која никада није процесуирана.

Да будем јасна, моја деца неће носити маску, нити ће бити третирана као вектор за заразне боести, а ако треба – неће ни ићи у школу. Боље је чувати овце на Мирочу, него да овце чувају нас.

др Јована Стојковић

Председник Покрета Живим за Србију

* * * Крај отвореног писма * * *Imacete maske49nx63.jpg


Молим вас, не заборавите Џулијана Асанжа* * *

Related posts / Повезани текстови:

Coronavirus Hoax: Russian Vaccine! [eng/срп] Коронапревара: Руска вакцина!

Coronavirus Hoax: United Against the Truth [eng/срп] Коронапревара: Уједињени против истине

Коронапревара: Деструкција струке и ‘струка’ деструкције (Serbian)

Coronavirus Hoax: Destroying the Myths and Pathway to NWD

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff (Part III)

Коронапревара: Лаж која мутира (Serbian)

Coronavirus Hoax: Inconvenient Testimonies and Censorship

Coronavirus Hoax: A Transforming Lie

Coronavirus Hoax: Evidence from Serbia [eng/срп] Коронапревара: Доказ из Србије

Coronavirus Hoax: Boiling a Frog

Коронапревара: Још једном о Миљку и другим лажовима (Serbian)

Убиствене Гејтсове вакцине (Serbian)

Coronavirus Hoax: Survival Struggle [eng/срп] Коронапревара: Борба за опстанак

Coronavirus Hoax and the Hunger Virus

Реч о ‘коронаверцима’ (Serbian)

Serbia: Day 4 – Is the fuse lit? [eng/срп] Србија: Дан четврти – је ли фитиљ упаљен?

Serbia: Day 3 – Killing the Protests [eng/срп] Србија: Дан трећи – Убијање протеста

Serbia: Second Day of Anti-Vučić Protests [eng/срп] Србија: Други дан протеста против Вучића

Police brutality last night in Belgrade [eng/срп] Полицијска бруталност синоћ у Београду

BREAKING NEWS: Rebellion in Belgrade [eng/срп] УДАРНА ВЕСТ: Побуна у Београду

Coronavirus Hoax: The Unreported Truths & Snake Oil

Coronavirus Hoax: The Right to Breathe

Coronavirus Hoax: Masks [eng/срп] Коронапревара: Маске

Coronavirus Hoax: Empty Coffins in Brazil

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff (Part II)

COVID-19 — Plandemic Plunder and a ‘Second Wave’ [eng/срп] COVID-19 — Пландемијска пљачка и ‘други талас’

Coronavirus: The World of Lies

COVID-19 — P(l)andemic Plunder [eng/срп] COVID-19 — П(л)андемијска пљачка

Коронавирус: Демонско ‘решење’ (Serbian)

Coronavirus: A Demon’s ‘Solution’

Превара о ‘сукобу суверениста и глобалиста’

“Sovereignists vs. Globalists” Scam

Coronavirus: Corporate Media Poison

Коронавирус: Бал глобалистичких вампира

Coronavirus: The Dance of a Globalist Vampires

Коронавирус: Истинита прича о 5Г технологији

Coronavirus: True Story of 5G

The Thinking Stuff

Коронавирус: Теорија завере

Coronavirus: A Conspiracy Theory

Coronavirus: Censorship and Satanism

Coronavirus: Taking Over the World

Коронавирус: Пљување по лику Господњем (Serbian)

Coronavirus: Spitting in the Face of God

Coronavirus: True Culprits

Дигитални јуан на тестирању и превара с коронавирусом (Serbian)

Digital yuan under testing & coronavirus hoax

Коронавирус: Бајка о побуни (Serbian)

Coronavirus: What If… this is a DNA sampling?

Коронавирус: СЗО – језгро светске владе и руске илузије (Serbian)

Coronavirus: WHO – Nucleus of a Global Government and the Russian Illusions

Вакцина против коронавируса или биолошки софтвер? (Serbian)

Ухапшени Васкрс 2020. (Serbian)

Coronavirus: Qui Bono?

Коронавирус: Велики петак 2020. (Serbian)

Coronavirus: Liberty will not be restored without action

Coronavirus: Medical Fascism

Коронавирус: Медицински фашизам (Serbian)

Коронавирус: сан сваког психопате

Coronavirus: A Psychopath’s Dream

COVID-19 – Питања за политичаре (Serbian)

Coronavirus: Dropping the Masks

Coronavirus: Social Collapse and an Imminent Rebellion

COVID-19 — Italian Tour [eng/срп] COVID-19 — Италијанска турнеја

Coronavirus Hoax — More Evidence

Досије Корона (Serbian)

Coronavirus: Stealing Your Freedom

Стручњаци из региона о коронавирусу (Serbian)

Коронавирус: Стварање лажних вести (Serbian)

Coronavirus: Creating Fake News

Coronavirus: The Ugly Face of Capitalism

Coronavirus: Cure Known Since 1955!

Коронавирус: Лек познат од 1955! (Serbian)

Коронавирус: Последњи трзај глобализма? (Serbian)

Coronavirus: Event 201 and Future Events

Coronavirus: Conspiracy Theories and a Bitter Truth

Шта је коронавирус и ко је изложен највећем ризику? (Serbian)

Coronavirus, Stock Market and Chelsea Manning Suicide Attempt…

Coronavirus: Fake News and Global Consequences

Coronavirus — A True Story

Coronavirus — a False TriggerHIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Instant Access


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
3 Comments
Ecency