Information Assurance Security

Information-Assurance-vs.-Cybersecurity-1.jpg

  1. What is an Information Security Assurance?
    Answer: Information assurance and security is the management and protection of knowledge, information, and data. It combines two fields: Information assurance, which focuses on ensuring the availability, integrity, authentication, confidentiality, and non-repudiation of information and systems.

  2. Components Information Security Assurance?
    Answer: Availability. ...
    Integrity. ...
    Confidentiality. ...
    Authentication. ...
    Nonrepudiation.

  3. Differentiate the certification programs to Common body language?
    Answer: Understand the range of nonverbal behaviors that comprise 'body language'. • Understand the nuances of handshakes and touch.

  4. Differentiate the Governance and Risk management?
    Answer: Governance, or corporate governance, is the overall system of rules, practices, and standards that guide a business. Risk, or enterprise risk management, is the process of identifying potential hazards to the business and acting to reduce or eliminate their financial impact.

  5. Different between Security Architecture to Design?
    Answer: Security architecture is the set of resources and components of a security system that allow it to function. ... Security design refers to the techniques and methods that position those hardware and software elements to facilitate security. Items like handshaking and authentication can be parts of network security design.

  6. Different between Business Continuity Planning to D-i-s-a-s-t-e-r Recovery Planning?
    Answer: Business continuity focuses on keeping business operational during a disaster, while disaster recovery focuses on restoring data access and IT infrastructure after a disaster. ... Meanwhile, a disaster recovery strategy helps to ensure an organization's ability to return to full functionality after a disaster occurs.

  7. What is Physical Security Control?
    Answer: Physical control is the implementation of security measures in a defined structure used to deter or prevent unauthorized access to sensitive material. Examples of physical controls are: Closed-circuit surveillance cameras. Motion or thermal alarm systems. Security guards.

  8. What is Operations Security?
    Answer: Operations security is a process that identifies critical information to determine if friendly actions can be observed by enemy intelligence, determines if information obtained by adversaries could be.

  9. What is Law?
    Answer: The law is legislation created and enforced through social or governmental institutions to regulate behavior, with its precise definition a matter of longstanding debate. It has been variously described as a science and the art of justice.

  10. What is Investigation?
    Answer: investigation is an applied science that involves the study of facts that are then used to inform criminal trials. A complete criminal investigation can include searching, interviews, interrogations, evidence collection and preservation, and various methods of investigation.

  11. What is Ethics?
    Answer: Ethics or moral philosophy is a branch of philosophy that "involves systematizing, defending, and recommending concepts of right and wrong behavior". The field of ethics, along with aesthetics, concerns matters of value; these fields comprise the branch of philosophy called axiology.

  12. What is Information Security?
    Answer: Information Security, sometimes shortened to InfoSec, is the practice of protecting information by mitigating information risks. It is part of information risk management.

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
1 Comment