COINMARKETCAP EARN — EARN GRAPH TOKENs EASILY!

graph_token_grt_listed_on_major_exchanges_740x416.jpg

Tutorial:

  1. You must have a GRAPH Token Wallet-Address, for that signup here: www.binance.com (If you use my Ref-Code: D7MH6AV6 we both earn a 10% bonus.)

  2. Signup here: https://coinmarketcap.com/ (Only E-Mail required!)

  3. Now go to this page: https://coinmarketcap.com/earn/pro!

ject/the-graph

  1. Watch the 3 videos and solve the Quiz (Info: Scroll down and click the button: “Take the quiz”).

  2. Tokens will be automatically distributed to your wallet, when the quiz is over (approximately 2–4 weeks).

Quiz Answers:

Question: What is the total supply of GRT tokens?
Answer: 10,000,000,000

  1. Question: What is The Graph?
    Answer: An indexing protocol for organizing blockchain data

  2. Question: What are subgraphs?
    Answer: Open APIs that anyone can query

  3. Question: What’s the query language used for Subgraphs?
    Answer: GraphQL

  4. Question: What do Curators do?
    Answer: Signal on quality subgraphs by depositing GRT (The Graphs native token) in return for curation shares

  5. Question: What are Indexers?
    Answer: Node operators that index data and serve queries

  6. Question: Why do indexers have to stake GRT?
    Answer: For economic security so if they misbehave they can be slashed (lose their GRT)

  7. Question: By delegating GRT to Indexers what can you do?
    Answer: Help secure the network and make sure there are plenty of indexers to serve and process data for the crypto economy

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
3 Comments