Het nieuwe coronavaccin van Pfizer verandert uw DNA

image.png

De Belgische VRT bericht dat het nieuwe coronavaccin van Pfizer bij -70 graden Celcius moet worden vervoerd. Een gewone griepprik bewaart men doorgaans bij 2 tot 8 graden boven het vriespunt. Waarom moet dit speciale vaccin zo koud bewaard worden? Omdat het geen gewoon vaccin is. Het coronavaccin van Pfizer bevate RNAse, een enzym wat het DNA van mensen verandert.

Vandaar dat kranten, zelfs De Telegraaf, zo de nadruk leggen op het inenten van kinderen. Mensen die zelf nog geen kinderen hebben gehad zullen de veranderingen van het Pfizer-vaccin doorgeven. Het wordt opgeslagen in de eierstokken van jonge vrouwen en in het zaad-DNA van jongens en mannen. Zo bereikt met de genetische uitwissing van een heel volk.

De testfaciliteiten die door het hele land zijn gebouwd hebben dan ook niets met testen op covid te maken. Nee, die wattenstaafjes in uw neus waren bedoeld om uw DNA af te nemen. Zo kon al een genetisch profiel van de gehele bevolking worden gemaakt. De testfaciliteiten zullen de komende jaren op volle toeren blijven draaien, want zo kunnen waarnemers bijhouden of het vaccin "aanslaat", namelijk of het DNA van bevolking goed wordt veranderd.

Het zal ook niet bij een enkele inenting blijven, maar bij een hele serie inentingen die verspreid over enkele jaren aan alle mensen ter wereld zullen worden toegediend. Zo stapelen zich DNA-veranderingen op in uw lichaam totdat het gewenste resultaat is bereikt.

Het doel is mensen te domesticeren, ons in huiskatten te veranderen. Dat verandert voor veel mensen niets, aangezien zij toch al tam waren.

2 Comments