Noors meisje Charlotte (6) kreeg het coronavaccin en kan nu niet meer lopen

Schokkend. Een 6-jarig meisje uit Noorwegen kreeg als eerste het nieuwe coronavaccin. Haar ouders dachten haar te redden, maar nu zal het meisje voor de rest van haar leven aan narcolepsie lijden. Ze valt tijdens het wandelen steeds in slaap. Narcolepsie is een ernstige slaapstoornis waar je nooit meer van kunt genezen.

Haar moeder is in tranen en weet niet meer wat ze moet doen. "De eerste keer dat ze instortte, dacht ik dat ze was gestruikeld. Maar ze was in slaap gevallen en kwam niet meer bij."

Haar lichaam viel achterover tegen de witte fauteuil in het midden van de woonkamer, haar hoofd viel op de leuning, haar mond werd slap, haar tong kwam naar buiten. Ze keek naar de broers, wilde opstaan ​​en proberen iets te zeggen. Maar ze kon niet bewegen, ze kon niet praten. Ze leek wel een zombie, half verlamd.

Charlotte wist toen nog niet dat het een symptoom was van de chronische ziekte narcolepsie. Een ernstige, neurologische aandoening. Voor de overgrote meerderheid van de patiënten is levenslange, zware medicatie vereist. Het lichaam verliest het vermogen om slaap en waakzaamheid te beheersen. Veel mensen hebben hallucinaties en de dagen kunnen worden gekenmerkt door extreme slaperigheid en vermoeidheid. Zeven van de tien narcolepsiepatiënten ervaren kataplexie, plotselinge aanvallen van spierverlamming.

Pas nadat de moeder de bijsluiter van het vaccin had gelezen, begreep de familie dat narcolepsie een van de ernstige bijwerkingen van het vaccin was.

"Ze hebben mijn meisje stuk gemaakt. Waarom hebben ze ons niet gewaarschuwd?" De vader van Charlotte bereidt een rechtszaak tegen het Amerikaanse Pfizer voor. Hij roept alle ouders op hun kinderen weg te houden van de #coronavaccins. "Hier wordt niemand beter van. Je kind zal nooit meer de oude zijn."

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
90 Comments
Ecency