БИТКОИН ће о(п)стати

[This Text in English] Кадгод чујете нову вест о неизбежној пропасти биткоина из корпоративних или државних медија, будите сигурни — или не знају о чему причају, или су плаћени да вас лажу. Или обоје. Како то знамо?Једноставно, имамо чињенице. Да је неко могао да уништи биткоин мрежу, он би то већ учинио током првих 9+ година. Али нико то не може. Упркос моћи централних банака и држава света, биткоин наставља своју мисију откровења. А могу да вас уверим, покушавају. Сваког дана, и свом силином. Кина је покушала да забрани мењачнице и ИЦО. И сви су прешли на децентрализоване мењачнице. Збогом, државна регулативо! Биткоин ће о(п)стати.

Постоји огроман наградни фонд за разбијање биткоина. Зове се „Сатоши фонд“. Знате, Сатоши Накамото је рударио од првог блока, блока постања. И сад, он, (или она, или они) процењено поседујe најмање 980.000 биткоина (енг.), у нето вредности, данас, 3. маја 2018. године, од око 9 милијарди долара! Сатоши тај фонд није дотакао. Нико други га не може дотаћи, иначе више не би био тамо. Што значи да је биткоин безбедан. Биткоин ће о(п)стати.

А погледајте како Њујорк Тајмс започиње вест о неспорној чињеници да највећа инвестициона банка у свету Голдман Сакс, започиње операцију трговања биткоином (енг.):

Највећи број великих банака настојао је да се држи далеко од скандалима укаљане виртуелне валуте Биткоин.

Али Голдман Сакс, вероватно најчувеније име у финансијама, зауздава ризик и покреће планове за постављање онога што ће изгледа бити прва трговачка операција биткоином у једној банци са Волстрита.

Скандалима укаљане? Ма је ли могуће? А шта је са скандалима укаљаним доларом? Могли бисте потрошити све електроне електронске индустрије ако бисте покушали да излистате све злочине почињене помоћу скандалима укаљаног долара! Биткоин ће о(п)стати.

А то је исти онај Голдман Сакс који је основао банкарски конзорцијум Р3 са више од 80 финансијских институција широм света (енг.) у покушају да „поклопи“ биткоин. У марту 2017. године морали су да признају како њихова „Корда“ платформа — уопште није блокчеин! У октобру 2017. покренули су нову верзију. У мају 2018. године морали су да признају како биткоин ‘није превара’ и открили планове купопродаје криптовалута. Биткоин ће о(п)стати.

Желите више? Сећате се како је овог јануара у Давосу, Џорџ Сорош назвао криптовалуте балоном? Сад његова породична канцеларија вредна 26 милијарди долара планира трговину дигиталним средствима (енг.). И не само то — „Човек који је разбио Енглеску банку“ исто тако жели више! Већ се индиректно кладио на криптовалуте. Његова фирма је увећала улог на Overstock.com, чинећи га трећим највећим акционаром компаније за продају преко мреже. Е, сад, о Џорџу Сорошу можете рећи шта год желите, али не можете порећи да је грамзиви гад. Он не инвестира тамо где може изгубити. Биткоин ће о(п)стати.

Једноставо, не слушајте преваранте с корпоративних медија. истину о биткоину можете наћи на алтермедијима, веб сајтовима на којима људи знају о чему говоре. Увек проверите ЈуТјуб канал Андреаса М. Антонопоулоса (енг.) за најбоља могућа објашњења, Кајзеров извештај наших Макса и Стејси, @keiserreport, за вести из будућности, или можете пронаћи детаље о пројекцији цене биткоина на oftwominds.com (енг.), а овде је њихов графикон који се може разумети чак и уколико не познајете енглески језик:Лажови и незналице нестаће у сопственој срамоти. Биткоин ће о(п)стати.

Видимо се на 50 хиљада!


Српска језичка заједница на Стимиту

Стимит се ближи милионитом налогу! Заједница сад има 966.958 налога. Последично томе, ваши садржаји имају све мање шансе да се виде без укључивања у мрежу која ће текстове рестимовати. Један од најбољих начина да сами створите мрежу, јесте помоћ новим члановима који не знају стране језике. Помоћи можете у директном контакту, најбоље овде на Стимиту, али може се и преко дискорда, као и коришћењем тагова (на пример: srpski, teamserbia, yu-stem, serbia, steemitbalkan…) за пријављивање у неку од група које окупљају и подржавају нове чланове са простора бивше СФРЈ — @teamserbia, @yu-stem, @serbia, @steembalkan… надам се да ће их бити још.

Писањем на матерњем доприносите развоју платформе на најједноставнији начин — проширујући круг нових чланова који ће вас природно пратити због помоћи док се не снађу на платформи, а затим и због садржаја који постављате. А пошто се допринос развоју платформе високо цени, ваш текст на српском пре или касније ће доћи у видокруг заједнице која тај допринос награђује. Не заборавите да смо сви овде са милион чланова још на самом почетку, и да ће они који буду развијали локалне заједнице бити у великој предности кад тај број буде 10.000.000, 100.000.000, или још више :)

Ево допуњеног списка корисника који употребљавају српски језик у комуникацији, а уколико ви знате неког ко није на списку, слободно додајте име у коментарима.
Пратите овај блог за нове вести из света децентрализованих криптовалута на српском

Телеграм — Потрага за апликацијама под ударом државе!
(21. април 2018)

Испрани мозгови против Цукера
(13. април 2018)

БИТКОИН рударење широм света
(3. март 2018)

Зашто је приватност важна
(16. јануар 2018)

БИТКОИН: Државе узвраћају ударац!
(14. јануар 2018)

БИТКОИН: Питања и одговори (III)
(18. децембар 2017)

БИТКОИН: Питања и одговори (II)
(2. децембар 2017)

БИТКОИН: Питања и одговори (I)
(30. новембар 2017)

Фејсбрука!
(28. новембар 2017)

Рик Фалквинге, председник Биткоин Кеша
(21. новембар 2017)

Соларна револуција
(15. новембар 2017)

Андреас Антонопулос:
Зашто програмери напуштају банке?
(5. новембар 2017)img

e-vizitka - 2017-10-28_131026-mala.jpg


H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
5 Comments
Ecency